Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובותי בכחול

חברי הפורום שלום רב , ברצוני לשתף אותכם ובו זמנית לבקש את עזרתכם בבעיה חמורה שנוצרה לי .

ברשותי פונטיאק סולסטיס שנת 2008 דגם 2000 GXP טורבו .

אני בן 17.5 (נהג חדש עם חצי שנה רישיון) שפשוט עושים לי עוול !!

אין חברה/סוכנות שהצליחה לגאול אותי מייסורי ולבטח לי את הרכב , פשוט שערורייה שאני לא יכול לנהוג ברכב .

ביטוח נגד נזקי גוף הפול חייב לבטח אותך זה רק יעלה יקר

נכון שברכב מסוג זה ובמיוחד שהוא ננהג ע"י נהג חדש רמת סיכון גבוהה יותר משאר הרכבים , אך האם זו סיבה לא לבטח ? במיוחד שחברת הביטוח מרוויחה כל כך הרבה מביטוח של הרכב הזה ??

כנראה שלמרות דעתך חברת הביטוח לא מבטחת כי היא לא מרוויחה אלא מפסידה פוטנציאלית גם במחיר גבוה ולכן היא לא רוצה לבטח

תוכלו לדמיין כמה קשה לנהג חדש בעודו נלהב מהרישיון , להסתכל בחנייה על הפונטיאק בלי אפשרות ליסוע בה ?

אם כן , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה ולמצוא פתרון !

גם אם כולנו היינו בעד שתעלה על הרכב הזה , רק חברות הביטוח הן הרעות ולא מסכימות לכך כי הן בדעה שלבטח אותך על רכב כזה זה לא כלכלי בשבילם גם במחיר ביטוח מאוד גבוה

השילוב של גיל צעיר וותק אפסי ורכב שלא מיובא באופן סדיר לארץ הם שילוב קטלני מבחינה ביטוחית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. תתחדש על הרכב. אני לא מסכים עם כל המתחסדים. בארה"ב למשל רכבים כאלה הם לא נדירים בידיים של נהגים טריים. לא אשכח שבהיי-סקול בו למדתי בארה"ב היו אפילו כמה חבר'ה עם פרארי....

2. לא מבין את ההגיון לקנות רכב כלשהו, יהא זה יונדאי גטס או מזרטי, לפני שבודקים וסוגרים את נושא הביטוח. אתה לא הראשון. כל כמה זמן נפתח כאן נושא דומה של מישהו שקנה רכב ולא מצליח לבטח.

פורסם

נסה אצל אריק יעקוב מסוכנות אלמוג.

08-6466664

הוא ביטח לי כמה לקוחות לא קלים בכלל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
למען האמת קשה מאוד לעשות טעויות עם רכב כזה.

כל עוד אתה לא מנתק את הבקרות נהיגה נורמלית (וגם הרבה מעבר) אמורה לעבור בלי שום בעיה.

אמנם במדינת עולם שלישי כמו ישראל זה רכב נדיר שמושך תשומת לב, אבל אני יכול להבטיח לך שבארה"ב למשל זהו רכב שהורים ממעמד ביניים פלוס קונים בלב שקט לילד בן ה-16 שלהם שרק קיבל רשיון.

אפשר להבין את חברות הביטוח שלא רוצות לקחת סיכונים מיותרים, אבל זה לא בהכרח מעיד שמדובר על איזה כלי רכב מהגהינום כמו שחלק מהאנשים שהגיבו כאן תיארו.

קשה מאוד? ההיפך הוא הנכון

איך כמות הסוסים רלוונטית לנושא בכלל ?

איפה ניסיתי לחדש איך מרגיש הילד ?

צורם לך ? כואב הלב.

אין צורך לקטול את הילד.

כמו הסוסים רלוונטית מאוד לנהג חסר ניסיון, במיוחד בארץ שאין פה שום חינוך אמיתי לתרבות נהיגה

ואני אתן לשניכם בהזדמנות זאת לראות סרטון קצר שראיתי לא מזמן ומוכיח שמאוד קל לאבד שליטה על רכב עוצמתי, יכול להיות שפורסם פה בעבר

http://www.youtube.com/watch?v=kzlg3oQMze4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בן 20 עם הרכב שלך , לזה שטען ש2008 שווה 85 שטויות במיץ

2007 נמכרת ב110 120 , הבעיה היא שהרכב יבוא אישי , מנוע לא קטן הנעה אחורית + גג ברנזט שזה בעיה בפני עצמה.

אני משלם 16 וחצי אלף סכום מטורף וזה אחרי בדיקה מעמיקה עם הצעות של 32 אלף 28 ו24

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
נסה אצל אריק יעקוב מסוכנות אלמוג.

08-6466664

הוא ביטח לי כמה לקוחות לא קלים בכלל.

עידן

אלמוג סוכניות ביקשו ממני 28 אלף על האוטו הנ"ל יקרנים בלי סיבה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...