Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לדעת מה הפורום הנכבד חושב על האפשרות הבאה,

כיוון שהאזעקות הקוליות אינן חוקיות יותר, תאורטית גנב יכול לעשות ברכב שלך מה שהוא רוצה כל עוד הוא בטוח שאיש לא רואה אותו (או שלאיש לא אכפת).

המכשיר המוצע למעשה הינו חיישן אופטי שמזהה שינויים וממוקד על נקודה ברכב, למשל דלת הנהג. במקרה הקל, יש קו ראיה ישיר בין חלון בבית לרכב. זה יכול להיות מכשיר פרימיטיבי שמותקן בתוך הבית וברגע שמזוהה שינוי, בהשהייה של כמה שניות (למקרה שזה סתם שכן שיצא לעשן בלילה ועבר שם), נותן איתות שמישהו מתעסק עם הרכב.

האות יכול להיות זמזום כלשהו מהמכשיר לטובת הבעלים או רעש כלשהו כדי להניס את הגנב, יכול להיות מחובר להלוגן שמאיר על הרכב, וכו'.

אני בונה על זה שמרחק הפעולה של חיישן כזה יכול להיות כמה עשרות מטרים.

יש כיום מצלמות שמזהות תנועה, אבל זה דורש חיבור למחשב שחייב לדלוק או מכשור אחר, והן יקרות יותר.

si vis pacem, para bellum

פורסם
ובכל חנייה של הרכב תצטרך שהמכשיר ישמור על קשר עין עם הרכב?

כן, זה חיסרון. לא רק זאת, אתה חייב לתקן את כיוון ההסתכלות של המכשיר על הרכב בכל פעם שאתה מחליף מקום.

פורסם

אם היית אומר סתם ליצפות במי שסורט את הרכב ונעלם הייתי מבין.

סתם שאלה, נניח שתיראה שני גורילות שאין להם מה להפסיד ולא חוששות מכלום (לפעמים חמושות) מתעסקות עם הרכב שלך, בהנחה שאין לך M16 או שיש לך ואתה לא הולך להפעיל אותו, מה תעשה, לא עדיף שילך הרכב? לא מספיק שגונבים לך, אתה גם רוצה לצפות בזה.

בתיאוריה, יש משטרה, הם מאומנים וחמושים וזו העבודה שלהם.

אגב אל תתבלבל, הכל חוקי, במינון מסויים, מכוניות ניגנבות זה חלק מהשיטה, ישנם גופים פוליטיים וכלכליים המפרנסים יפה את המכובדים והעשירים במדינה, שלא מעוניינים שהתופעה תיעלם. הכל חוקי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

זה חיישן נקודתי, פיקסל בודד. אני לא רוצה להקליט או לצפות בשום דבר. אנשים רוצים התרעה כשמתעסקים להם עם האוטו, המכשיר הזה מתריע עוד לפני שפתחו את הדלת. צורך פחות מ-50W, עולה פחות מ-50 שקל, לא דורש ציוד נוסף.

אפשר להשתמש בו לאבטחת הבית (לכוון במקביל לחלון גדול, איש לא יכנס בלי שתדע), או כל מרחב פתוח, כי כש"נוגעים" בקרן במעופה, יכולה להתקבל התרעה (כמובן שיש סינון התרעות שווא).

פורסם

קוראים לזה אזעקת ביפר.

יש חיישנים שנמצאים ברוב המקומות באוטו, אתה יכול לכוון את הרגישות שלהם לעוצמה גבוהה למקרה שמישהו שובר חלון

או עוצמה רגישה מדי למקרה שמישהו עובר ליד האוטו ומפליץ. חוץ מהאזעקה הקולנית (שאגב אפשר להשתיק),

בכלל אין צורך להיות ליד האוטו או בקשר עין (אלא אפילו במרחק של 500-600 מטר ממנו בכיף) והוא מאותת לך בכיס.

(וכל זה אם נניח את כל היתרונות האחרים בצד כמו סמל שמראה לך בשלט אם האוטו נעול או פתוח למקרה ששכחת,

חיישן שיודע לומר איזה דלת פתוחה במידה ופתחת, הרמה והורדה של החלונות לפני או אחרי נסיעה, פתיחת בגז' אוטומטית וכו').

פורסם

ביפר קולט גם קילומטר בתנאים מסוימים.

אישית החוק נגד רעש מעניין לי את התחת ואני מעדיף לקבל דו"ח פעם אחת מאשר שיפרצו לי לרכב.

אזעקה לא מצפצפת סתם, יש לי ביפר שנים ואני יכול לספור על יד אחת את האזעקות שווא, וגם אותם ניטרלתי תוך שניות.

אצלי ברכב הצופרים מחוברים לביפר והם צופרים ביחד עם הסירנה של האזעקה.

אין פתרון אחר, אין מה לעשות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...