Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת התרשמות ביגואר F-טייפ V6S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יפה, אבל הפסלטיקה של המתגים סביב ההגה וידית ההילוכים נראית כאילו נשלפה מאיזה מחסן חלפים של משפחתומאטית קוריאנית וחבל

פורסם

אז מה ארי, לא קונה? :wink:

אולי בתמונות זה נראה כך. במציאות שום דבר לא באמת הפריע לי באיכות החומרים ברכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחירים מצחיקים בהשוואה למחיר בישראל.

גרסת הבסיס של V6S F-TYPE מגיעה ל-950,000 אז על מחיר של 450K-500K אנחנו רק יכולים לחלום....:wink:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

יש בזה משהו. כשאני חושב על זה עכשיו, פסיכולוגית בטח יהיה לי קשה מאוד לקנות רכב כשאחזור לארץ. פתאום אצטרך להוציא יותר כסף בשביל לקבל פחות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני אוהב את הכיוון העיצובי שיגואר הלכו עם ה F.

נהנתי לקרוא.

השוות למכונית שלך שבארץ עולה מחצית... שלך ידנית וזו אוטומאטית. אמנם התייחסת לזה, אבל אם היית שוקל אותה ברצינות, זה היה משנה לך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

במכונית כמו היגואר, אני איפהשהוא מסכים שגיר ידני הוא לא קריטי. לא הייתי נותן לאוטומט להפריע לי בקנייה כזו, במיוחד כשהוא עובד לא רע בכלל במצב הידני.

מצד שני, לא הייתי שוקל ברצינות F טייפ בשנים הקרובות. גם כי היא יקרה מדי וגם כי אני לא מספיק זקן :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה מציג תשובה שהיא כניעה למוסכמות. מן כניסה לשבלונות.

אני מבין את התשובה. גם אין לי ספק ש"רוב העולם" חושב ועושה כך.

אבל יש לי תחושה שהרוב גם לא בודק את העניין.

ולכן, במיוחד בהתייחס אליך שנהנה יותר מידנית, מוזר לי שענית כך. יש בזה הגיון. השאלה אם זה ההגיון שלך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואיפה ההתרשמות? :?

משהו בהגה שלה לא מסתדר לי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה מציג תשובה שהיא כניעה למוסכמות. מן כניסה לשבלונות.

אני מבין את התשובה. גם אין לי ספק ש"רוב העולם" חושב ועושה כך.

אבל יש לי תחושה שהרוב גם לא בודק את העניין.

ולכן, במיוחד בהתייחס אליך שנהנה יותר מידנית, מוזר לי שענית כך. יש בזה הגיון. השאלה אם זה ההגיון שלך?

אני ממש לא נכנע למוסכמות, פשוט הולך עם הקדמה.

נהגתי בפרארי 458 שמגיעה רק באוטומט. הבנתי למה. באמת שלא צריך גיר ידני כדי ליהנות מרכב כזה.

במיאטה - רק ידני. אם החדשה תצא רק באוטומט אני אהיה אדם עצוב.

היגואר היא כמובן לא מכונית ספורט קיצונית כמו הפרארי, אבל מדובר בקרוזרית כבדה יחסית ולא במכונית ספורט קלילה. מניח שהייתי מעדיף ידני בכל מקרה, אבל אני לא מתלונן על האוטומט במקרה הספציפי הזה.

אגב, גם ב-370Z האוטומט מפתיע לטובה, אם כי מפריעה לי חלוקת ההילוכים המוזרה (חור בין שלישי לרביעי). בידני אין בעיה כזו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...