Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"חות מחו"ל

status
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה מה שלומכם?

לפני כשנה טיילתי באיטליה עם רכב שכור.

במהלך הטיול נסעתי באיזור פיזה ונכנסתי לאיזור שמסתבר והיה מורשה רק לתושבי המקום.

לאחר שחזרתי לארץ הגיעה הודעה בדואר כי עלי לשלם על פתיחת התיק של הדו"ח (חברת שלמה סיקסט) ואכן שילמתי.

אולם, עברה שנה ועדיין לא נשלח אלי הדו"ח המדובר.

פניתי לשלמה סיקסט בעבר אך כל מה שהיה להם לומר שמדובר בחברת סיקסט באיטליה והדו"ח יגיע מתישהו.

בנוסף, פניתי היום גם לשגרירות האיטלקית ושם נטען כי מדובר בנושא שקשור לעיריות ולכן אין להם אפשרות בכלל לטפל בדברים הללו.

שאלתי היא האם יש למי לפנות כדי לברר מה עלה בגורל הדו"ח (על מנת שזה לא יתפח ויגיע לגבהים לא רצויים)?

תודה רבה וחג שמח,

דור.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
אולי תנסה דרך פורטל ממשלת איטליה

http://www.governo.it/

הכל שם באיטלקית, מה גם שנדמה שזה די דומה לשגרירות האיטלקית מבחינת הטיפול בדברים כאלה "קטנים" (מבחינתם).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

במידה ואכן תקבל דו"ח שאינו תואם לעברה שביצעת, תמיד תוכל להשפט ולטעון (בצדק) שקיבלת אותו באיחור, שופט הגון יתחשב בזה.

אם כל הבירוקרטיה בדרך, יש גם סיכוי טוב שזה מה שבאמת יקרה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

יש ללי דו"ח מ Arezzo משלני חמש שנים שלא קיבלתי עד היום [וכמובן שגם לא שילמתי].

מאז הייתי עוד המון פעמים באיטליה וכלום לא קרה.

אני במקומך הייתי ישן טוב בלילה.

פורסם

אתה מבקש דו"ח?

תגיד תודה שלא הגיע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה מבקש דו"ח?

תגיד תודה שלא הגיע.

אתה מכיר מישהו שמבקש דו"ח? :wink:

העניין הוא שדוד של חבר סיפר לו שיש אנשים שזה גדל עם הזמן ופתאום צריכים לשלם סכומים גדולים הרבה יותר מהדו"ח המקורי.

למרות הכל, נראה שאין עם מי לדבר והאיטלקים כמו האיטלקים לא ממש אוהבים לעבוד :)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אצלי אותו סיפור אולם עם חברת מג'יורה האיטלקית

נגבה מהכרטיס שלי דמי טיפול ע"י חברת ההשכרה לפני יותר משנה ולא הגיע שום דו"ח - מאז כמובן כבר הייתי באיחוד האירופי ואין שום בעיה.

אולי זאת דרך נוספת של חברות ההשכרה להרוויח?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...