Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד שניה משוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרתיים-עיינתי ברשימה-הכל במצב זבל,

בטח סוחרים קונים משחקים עם ק"מ ומוכרים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא הייתי קונה רכב מהמשטרה,

הרכבים שחוטים ורוב השוטרים לא שומרים על הרכב.

אלה אם זה רכב שני והמחיר ברצפה הייתי איכשהו חושב על זה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אני לא הייתי קונה רכב מהמשטרה,

הרכבים שחוטים ורוב השוטרים לא שומרים על הרכב.

אלה אם זה רכב שני והמחיר ברצפה הייתי איכשהו חושב על זה.

כמה היית משלם על מאזדה 3 עם 350אלף ק"מ ושלדה ופלסטיקה פנימית שבורה משנת 2007?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא בטוח שזה כל כך נורא לקנות רכב מהמשטרה, זה פשוט נורא תלוי מה השימוש של הרכב. יש מכוניות ששימשו קצינים (אגב המאזדה 3... לא זכור לי שהשתמשו בהן כרכבי סיור. אולי זה רכב של בלשים), בדיוק כמו שיש מכוניות כאלה בצה"ל, והמצב שלהן לא אמור להיות שונה מרכב ליסינג ממוצע. גם הרכבים הגדולים יותר, כמו הסוואנות, שלא שימשו כרכבי סיור, יכולים להיות במצב סביר לחלוטין. כנ"ל לגבי הקטנועים והאופנועים.

פורסם

דווקא במקרים של הרכבים שדורשים רישיון C המצב, לרוב, יותר טוב. ובהחלט ניתן למצוא מפעם לפעם רכבים עם יחסית מעט קילומטרים.

בכל מקרה עם קצת מידע פנימי+ מה שהמשטרה עצמה מפרסמת על החלון ברכב (מידע על ההיסטוריה של הרכב) ניתן להרכיב ידע טוב ולעתים יש מציאות.

לפני כמה שנים מכר של אבא קנה סובארו B4 בחצי מהמחיר והנזק היחיד של הרכב הוא טמבון שבור. והרכב עצמו עם מעט קילומטרים ובמצב ממש טוב.

שמעתי גם (אלב לא ממקור ראשון אז לא יודע עד כמה נכון) על F350 שנרכשה עם כמעט 50K קילומטר (למרות שהייתה בת כמעט 8) במחיר מצחיק בגלל שלא היה כמעט לאף אחד רישיון למשאית.

יש מקרים ויש מקרים. הרוב זה נבלות שחוטות אבל פה ושם יש משהו טוב...

פורסם

הרוב שם זה גרוטאות מהלכות

מזדה 3 2009 עם 320KKM WTF? זה הגיוני בכלל? חחחח

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
האם הוא מגיע עם המדבקות של המשטרה והצקלקה? :lol:

אני מניח שלא. :-(

מה המחירים הצפויים בינתיים?

מה כבר תתן לך המדבקה של השוטר..יש לי כזו ברכב מלפני 3 שנים כי הרכב בבעלות בן משפחה מתנדב, לא נראה לי שזה עוזר הרבה :p

Opel Adam S 2017

פורסם
הרכבים המחולטים שם הם ללא רישוי נכון?

הרכבים האלה ללא כלום.

ללא מפתח, ללא רישיונות ללא ידע לגבי קילומטרז, יד ושנה. (ואין מה לדבר על נזקי שלדה מנוע וכו'.)

אתה אפילו לא יודע באיזה נסיבות הרכב שם והאם בכלל אפשר להשמיש אותו חזרה.

בקיצור,

תברח אחי, תברח.

• תוכן חדש...