Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים ראשונים סיאט MII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם השלישית - נכנסת לסיטיגו ביום אוגוסט חם שאתה כ"כ בטוח בזה שלא תקבל משב אוויר קפוא לפנים?

כי אני נכנסתי והמסקנות שלי שונות משלך.

חוץ מזה, מה אפשר להגיד? אני לא יודע מה יותר גרוע, פח צבוע או דיפוני הפלסטיק הסופר זולים של הפנדה :)

האמת שזה יותר פרקטי - פחות קירקושים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פתחי אוורור חזקים בצדדים והמזגן יחסית חזק . נפח הפנימי של הרכב הוא קטן והאוויר הקר מורגש כמעט מיד . יש רכבים עם פתחים גם באמצע , אבל האוויר שיוצא מהם בהתחלה הוא לא קר מיד אלה סתם רוח . בסיאט פשוט אחרי 2 , 3 דקות כבר נעים ברכב ולא רק באיזור הפתחים

דיפוני פח משמשים היום גם רכבים יותר יקרים מה-מיי . יש כאלה שיגידו "חסכו עלינו " ויש כאלה שיגידו "RETRO" . אילו הרכב היה הרבה יותר יקר גם היו אומרים "חסכו עלינו ?"

פורסם

או.קיי. אני לפחות נרגעתי בענין המזגן וזה ייאמר ומיד לשיבחו של האוטו הזה. אבל לקרוא לצריכת דלק עירונית טהורה של 12.5 ק"מ לליטר בפיאסטה, "עלובה", זה כבר יותר מדי בשבילי. צריך כנראה להתחיל ללמוד מחדש מה זה אוטו ומה הוא יודע או לא לעשות.

פורסם
בפעם השלישית - נכנסת לסיטיגו ביום אוגוסט חם שאתה כ"כ בטוח בזה שלא תקבל משב אוויר קפוא לפנים?

כי אני נכנסתי והמסקנות שלי שונות משלך.

חוץ מזה, מה אפשר להגיד? אני לא יודע מה יותר גרוע, פח צבוע או דיפוני הפלסטיק הסופר זולים של הפנדה :)

האמת שזה יותר פרקטי - פחות קירקושים.

ברכב הבא שלך תפרק את כל הפלסטיק. יותר פרקטי - פחות קירקושים.

פורסם

דווקא איכות ההרכבה בפנדה טובה,ואין קירקושים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פנדה זה אחלה רכב, שלא תבין אותי לא נכון, אבל אם ההתלבטות היא בין פלסטיק זול למראה ולמגע לפח חשוף - אישית אני הולך על פח חשוף. אני לא אוהב את העניין של "להיות בלי ולהרגיש עם". זה כמו אלה שמדביקים לינולאום דמויי פרקט על הרצפה כי אן להם כסף לפרקט אמיתי. לדעתי זה חלק מהעיצוב ו100% עניין של טעם. אפשר להתווכח על זה שעות.

ברכב הבא שלך תפרק את כל הפלסטיק. יותר פרקטי - פחות קירקושים.

אז בוא ונשמע מה בזה שחלק מהפח בפנים חשוף מזיק לך כנהג או כנוסע. בטיחותית זה לא, כי לרכב ציונים גבוהים בבטיחות.

לא הבנתי למה פח בתא הנוסעים פסול בעיניכם, רק בגלל שפעם עשו מכוניות ככה?

ההרגשה הכללית בת'רד הזה היא שאנשים קוטלים את המכונית הזו סתם.

עד שVAG עושים משהו טוב, מכונית פשוטה, חסכונית וזריזה בלי zיוני שכל מיותרים לא תפרגנו להם?:)

פורסם

שאלה - מה מתחמם יותר מהר - פלסטיק זול או פח חשוף? במילים אחרות - ממה אתה חושב שיש יותר סיכוי שתקבל כוויה - מפח לוהט או פלסטיק?

כל הפלסטיקים במכוניות המיני הם זולים, בפנדה הם יותר מזכירים רכב מסחרי (כל העיצוב בפנים מרגיש כזה נוקשה, כמו ברלינגו או דובלו) - אבל למזלי אין אפילו נקודת מגע אחת בין העור שלי לבין פח הרכב.

פורסם

רכב יפה , נחמד, ולפי מס' רב של בדיקות שראיתי, הינו אחד הרכבים המיני המהירים שיש.

תהנה וסע בדרכים טובות.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

היי יוסי

קיבלתי את הרכב אתמול בשעה טובה

האם נתקלת בקושי מסויים או חריקה

בהכנסת הילוך? רוורס/ראשון?

יצא לי פעמיים שבשלישי ההילוך ממש לא נכנס

והייתי צריך להחזיר לניוטרל ואז זה נכנס חלק.

פורסם

מחזק את פותח השרשור בכל הדברים שאמר ,אני בעלים של אחת כזו כמעט שנה.

נוסעים לא מפסיקים לשבח את המזגן ,בימים חמים הוא פשוט מקפיא, הרכב חסכוני זריז וכיפי לנהיגה.

תתחדש! רכב מעולה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שאלה - מה מתחמם יותר מהר - פלסטיק זול או פח חשוף? במילים אחרות - ממה אתה חושב שיש יותר סיכוי שתקבל כוויה - מפח לוהט או פלסטיק?

כל הפלסטיקים במכוניות המיני הם זולים, בפנדה הם יותר מזכירים רכב מסחרי (כל העיצוב בפנים מרגיש כזה נוקשה, כמו ברלינגו או דובלו) - אבל למזלי אין אפילו נקודת מגע אחת בין העור שלי לבין פח הרכב.

מאף אחד מהם לא תקבל כוויה, רק שהפלסטיק הזול עלול להתעוות והפח לא.

האמת, בחיים לא שמעתי על מישהו שנכווה מפח פנימי של רכב ביום שמש. גם לא במכוניות ישנות שבהן החלונות היו ללא הכהייה כלל.

מתי יוצא לך לגעת ממושכות בפח הרכב העליון של הדלת? האם שווה לכסות את האזורים האלה בפלסטיק זול שיעלה את מחיר הרכב בסכום של 4 ספרות לפחות? לדעתי לא.

האם שווה לשלם מעט יותר על רכב פחות חסכוני, בטיחותי, רועש ואיטי יותר רק בגלל שהוא מכיל מעט יותר פלסטיקה זולה? לדעתי לא.

פורסם

לפי מה שהחברים פה מדווחים לגבי הצריכה של המיי,הפנדה לא פחות חסכונית,ואת האמת היא די שקטה יחסית,מה שכן הבטיחות פחות טובה והמרווח מאחור קטן יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי יוסי

קיבלתי את הרכב אתמול בשעה טובה

האם נתקלת בקושי מסויים או חריקה

בהכנסת הילוך? רוורס/ראשון?

יצא לי פעמיים שבשלישי ההילוך ממש לא נכנס

והייתי צריך להחזיר לניוטרל ואז זה נכנס חלק.

"החריקה" שאתה שומע היא בגלל שאתה צריך לחכות 2 שניות לאחר העצירה ואז לשלב לרוורס .וזה לא יקרה . בכל מקרה זה יעלם לחלוטין לאחר כ-500 ק"ם . מה שכן תיסע בחמישי בין 85 -100 קמ"ש ותספר האם אתה שומע איזה רשרוש קל מהגיר . אני יודע שזה קיים בכל הרכבים הללו , גם בחו"ל , זה נורמלי וזה נובע מחוסר בידוד מסויים .

את האמת לא ציפיתי לשלמות , אבל הופתעתי ממש לטובה כאן .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפי מה שהחברים פה מדווחים לגבי הצריכה של המיי,הפנדה לא פחות חסכונית,ואת האמת היא די שקטה יחסית,מה שכן הבטיחות פחות טובה והמרווח מאחור קטן יותר.

אני זוכר שבמהירויות גבוהות (120) בפנדה היו הרבה רעשי כביש לעומת הMII, דבר שהפתיע אותי מאד לטובה במכונית הזו, כי במיני בד"כ חוסכים בבידוד. הרכב גם הרגיש יותר יציב על הכביש במהירויות כאלה.

פורסם

הרכב באמת מאוד יציב , יחסית , גם מעל 140 ולא מושפע מרוחות , והוא מגיע לזה בקלות . אני זוכר באלטו למשל ל140 היה לוקח לו שנים להגיע .אפילו בהילוך רבעי הוא צובר מהירות מאוד מהר . השילוב בין מנוע גיר , כוחות סוס וחיסכון בדלק הצליח להם פה .

נכון האבזור הוא חלקי ,אין מראות חשמל ,USB ,אבל יש אביזרי בטיחות {כמו ה-STOP MII} וקיבל 5כוכבים בריסוק .ה-HILL HOLD מאוד עזר לי בחיפה .

תאמינו לי , ב-56000 ש"ח לא ניתן לקבל את זה , אצל אף אחד אחר , וגם לא בכמה אלפים יותר .

• תוכן חדש...