רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 31 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
גנבו 4 גלגלים ליונדאי I30 CW בישוב שלי , אין לי מושג למי גנבו אבל נראה לי הזוי שגנבו חלקים כאלו זולים ונפוצים. http://s10.postimg.org/idqdwuy4p/20131003_173416.jpg' alt='20131003_173416.jpg'> screen shots[/img]
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 66.9 אלף צפיות
אני רוצה להעיף את האוטו שלי לפירוק כי נגמר לו הטסט. עכשיו מה התהליך ? איך אני מוריד אותו מהכביש ? מה אני צריך להגיד במשרד הרישוי ואם איזה טפסים לבוא ? האם זה עולה כסף ?
הודעה אחרונה מאת sksb, -
-
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני שנייה כתבתי את הפוסט הארוך הזה והכל נמחק בגלל שאני דביל. (הייתי חייב להוציא את התסכול הזה.) לענייננו, לקראת עונת המעיינות ולקראת פיקניקים בסוכות, אני ואחי חשבנו לבנות עמוד תאורה שיתחבר למצת (?) הרכב כשצריך. אם עושים על האש ובטעות גולשים אל שעות החשיכה, או אם משעמם בערב וחבר אומר בזהירות"בוא נרד למעיין לטבילה וקפה". תמיד נופלים על תאורה. לך תארגן גנרטור ותאורה, והופ! הלכה הספונטניות. בקיצור הרעיון הכללי הוא כזה- 2 פרוג'קטורים מחוברים לחצובה מתקפלת למשל. לרגלי החצובה מודבקים מגנטים חזקים. כשצריך, מוציאים את הסיפור הזה מהבגאז', מעמידים על גג הרכב (גובה החצובה+גובה הרכב= גובה מספיק לתאורה מפוזרת, יעילה ולא מסנוורת) ומחברים למשל למצת הרכב. …
הודעה אחרונה מאת nir100, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע הרכב שלי מושבת ולכן אני מעוניין להשכיר קטנוע עד הגיוס שלי (שבועיים). חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות. האם מישהו מכיר או יודע על אפשרות להשכיר קטנוע לנהג חדש? ואם כן מה המחירים? (קטנוע עד 125 סמ"ק)
הודעה אחרונה מאת CFsucks, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לדעת את שרשרת רמות הגימור של הונדה סיוויק 2005-2006. ידוע על רמת גימור LS שהיא הבסיסית, ה- ES כגירסת ביניים ו- EX שהיא הגירסה הבכירה, אשמח אם תתקנו אותי ותפרטו לי בבקשה את ההבדלים בין ES ל- EX מבחינת מנועים, אבזור ואיבזור בטיחותי. אשמח לעזרתכם, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתקרב כבר ל 3 שנים רישיון על רכב ואני מאוד מעוניין לעשות רישיון על אופנוע אבל אני מאוד מתלבט וגם לא מבין בכל החוקים האלו שמה אני כן צריך לעשות אחרי 3 שנים ומה לא.. אמרו לי שאני פטור ממבחן תאוריה ואם אני נגש ל A2 אני רק צריך מבחן שליטה וזהו. אבל המליצו לי ללכת כבר על A1.ורציתי לדעת מה זה כולל האם ל A1 אני כן צריך לעשות שיעורים בתוך העיר בלי אפשרות רק בתוך מגרש כמו שאני צריך ל A2
הודעה אחרונה מאת naftali, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב. ברשתוי רנו מגאון שנת 2005. יום שישי בבוקר לקחתי את הרכב לטסט, בעקרון הרכב עבק את כל הטסט למעט נורה שרופה וגומיה של צרייה שצרייך להחליף. כאשר אני נוסע בדרך הבית, נכנסתי לכביש (התאונה קרתה בעיר העתיקה בבאר שבע) ולפני היה רכב מסוג פיזו 205. הרכב הפיז'ו עמד פתאום ואני בלמתי איתו יחד שני מטר לפניו והכל היה תקין עד שפתאום הרכב החליק לי בפתאומיות, ה-ABS עבד לשניה וחצי ואז בוום...נכנסתי בחלק האחורי של הרכב. נזק משמעותי לא היה, למעט שני חיני רברס לא מקוריים שהוכנסו פנימה ועיקום של החלק התחתון של הטמבון בלבד. עכשיו הסיבה שהרגשתי שהחלקתי הינה עקב קיר גבס שנפל מרכב והיה על הכביש ורצה הגורל באותו רגע ושניה שבלמתי עליתי על הקיר שהיה מונח על הכביש וגרם לרכב ל…
הודעה אחרונה מאת matanvip, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שמתי לב שיש רכבי ספורט שיש צורך להחליף צמיגים כל עונה לפי חורף/קיץ ואני שואל- מה ההבדל הקריטי בין הצמיגים הללו? האם רכב שיסע על צמיגי קיץ בתקופת החורף, אך בלי ללחוץ על הדוושה יהיה בעל סיכון גבוהה יותר? נשמע כמו עסק ממש יקר . למשל ברכב כמו הפורד st . או שפשוט צמיג בחתך נמוך 18׳׳ נהרס כל כך מהר?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום , לא מזמן שחזרתי מהעבודה אני נוסע בכביש חד סטרי שגם אין בו שום שדה ראיה ממרחק של 30 - 40 מטר לאנשים שעומדים במעבר החצייה ומחכים לעבור , בקיצור אני נוסע בשלווה וממש 8 מטרים ממני ילדים בני מיעוט קופצים לכביש וצוחקים ושמחים שהם רואים שאני נאלץ לבלום בלימת חרום ע''מ לא לדרוס אותם . באמת ש אני לא מבין איזה מן משחק אידיוט ומטופש זה , כנראה הילדים לא מבינים את הסכנה ועוד לחשוב שלא הייתי מרוכז באותו הרגע ולא הייתי מבחין בהם... , ורק היום נדרס שוב הפעם ילד שרכב עם אופניים בגלל רכב . בקיצור שימו לב ותבלמו לפני שאתם מתקרבים למעבר חצייה במיוחד אם אתם יודעים שזה במקום שאין שדה ראיה . במקרה הזה אין שדה ראיה כי רכבים חונים לכל אורך הצד הימני של הכביש .
הודעה אחרונה מאת NEW10, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
חברים מה שלומכם ! הנה עברה לה כמעט שנה מאז רכשתי פולו TSI והחלטתי לכתוב התרשמות מקיפה מנסיוני עם הרכב. במהלך שנה זאת פתחתי מספר נושאים הנוגעים לרכב שברשותי; בסקירה המקיפה אשר לפניכם אחזור על מספר סוגיות במטרה לבנות תמונה שלמה כמה שיותר לכאלה מכם המתעניינים ברכישה- או פשוט מתעניינים . אז מה...נסענו ? 1. רכישה הרכב נרכש במרץ שנת 2011 בסוכנות פליקס אשר בתל אביב, כאשר תאריך עלייה לכביש הינו מאי 2011; היה עיקוב בקבלת הרכב בגלל משלוחי הרכב מספרד. יאמר לטובת היבואן כי נציגי צ'מפיון היו מאוד אדיבים ושמרו על קשר ומסרו עדכונים טלפוניים במהלך החודשים טרום קבלת הרכב. במעמד הרכישה החלטתי "לפנק" את הרכב בג'אנטים מקוריים (5,100 ש"ח), מערכת מולטימדיה הכוללת GPS, DVD, BT …
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 13 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני טס לארצות הברית. איזו תוכנת ניווט כדאי להוריד באנדרואיד, שתעבוד בלי אינטרנט? יש בכלל אופציה כזו?
הודעה אחרונה מאת minkin, -
אני לא חושב שאי פעם נתקלתי ב-X5 ו-X6 על הכביש שלא ננהגה בצורה עבריינית. זה נכון יותר לגבי ה-X6. בכל פעם שאני רואה X6, תמיד מאחורי ההגה יושב מישהו בעל חזות מפוקפקת (בחלק מהמקרים עם כובע), עם ישיבה נמוכה, יד אחת על ההגה, פול גז וזגזוג בין נתיבים. כבר פיתחתי סטיגמה לגבי הרכב הזה, בחיי!, ועד עכשיו לא יצא לי לטעות. בכל פעם שאני קולט זוג פנסים של X5\X6 במראה, היא תמיד תעקוף, ולא משנה איך זה יהיה ומה הנסיבות. כאילו הגרמנים מייצרים אותן עם ברכת הדרך מודפסת על סוכך השמש בה רשום "היה ראשון! לא משנה מה ואיך - פשוט היה ראשון!". עוד מישהו מסכים איתי? חג שמח.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
שימו לב לטריק הבא. באתי להתעניין ברכב, לא היה במלאי וגם המחיר היה גבוה. איש המכירות שידל אותי לשלם מקדמה להזמנה ולא הסכמתי. אז הוא התקשר אליי אחרי כמה שעות, אמר שהשיג מחיר טוב ושהוא יוכל ללחוץ על המנהל עוד אם אני אשלם את המקדמה באופן פיקטיבי, כלומר למרות שאני לא רוצה את האוטו כרגע. הוא הבטיח שהיא תוחזר לי במלואה אם לא אהיה מרוצה מההצעה החדשה, ושהוא יחזור אליי עוד באותו היום. שילמתי טלפונית 2000 שקלים והקלטתי את כל השיחה. אחרי שעה הוא חזר עם הצעה גבוהה מדי, ואני הודעתי לו שאין מצב ושיבטל את ההזמנה. בסך הכל ההזמנה היתה במערכת שעה אחת. עכשיו התחילה מסכת של מילוי טפסי ביטול ושיחה עם נציגה שמבררת למה אתה מבטל וגם מציעה עוד הנחות (כמו בשוק). התעקשתי שאני רוצה את הכסף בחזרה מי…
הודעה אחרונה מאת DANIT21, -
- 0 תגובות
- 638 צפיות
מאזדה 3 2007 1.6 לפני שנה בטיפול 90 אלף עשיתי אותו במוסך מרכזי בסכום של 1100 ש"ח, לא אהבתי את השירות, את הקדיחה בטמבון על הפרסומת של המסגרת לוחית רישוי, על תוסף דלק שלא ביקשתי, על זה שלא שמו לי נוזל בלמים, וכמובן גם לא מהמחיר. השנה בטיפול קטן 105 אלף, החלטתי שאני עושה אותו במוסך מורשה משרד התחבורה. התרשמתי מאד ממוסך מסויים באזור הקריות, ראיתי שיש עליו המלצות, הוא נראה נורא מסודר ונקי בתמונות, עם הרבה ליפטים ואפילו יש מקום המתנה ממוזג. היתי בטוח ששם אבצע את הטיפול, כמה כבר יעלה שמן מנוע ופילטר מקורי? צלצלתי לקבל הצעת מחיר, ושמחתי לגלות שניתן לקבל הצעת מחיר בטלפון (שזה כבר יתרון), וההצעה עמדה על 470 ש"ח. כמובן שלא התעניינתי אם זה עם מע"מ או בלי, הבנ…
הודעה אחרונה מאת siko002, -
- 2 תגובות
- 675 צפיות
שבוע טוב חברים. אני מחפש מבחני דרכים להונדה סיוויק 2005-2006. כל מבחן יתקבל בברכה, כל כתבה על הרכב, ביקורת וכדומה. בנוסף, אשמח לקבל פרטים אודות ציון מבחני ריסוק, לא מוצא בכלל, גם לא באתר euro ncap.
הודעה אחרונה מאת beamvelavan, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז ככה, אתמול הלכתי לבצע טיפול תקופתי גדול ללאון שברשותי. כבר לפני החג התקשרתי לתאם זמן לטיפול קבעתי תור לאחריי החג . הגעתי למוסך בשעה שנקבעה לי השומר רשם את מספר הרכב שלי וישר הפנה אותי לחנייה פנויה. חיכיתי בדיוק 2 דקות לנציג שהתפנה והוא הפנה אותי לנציג הנכון שמטפל ברכב שלי ( הם מחלקים את האנשים המוזמנים בן יועצי השרות). הנציג קיבל אותי מיד והתעניין לגבי תקלות ברכב ואף זכר ושאל על בעיות שהיו בעבר האם נפתרו או לא. מסרתי לו שהכל בסדר ואני צריך טיפול לרכב, הוא התחיל למלא במחשב את הנתונים בדק אם יש דברים נוספים שצריך לעשות. לאחר מכן עבר איתי על מה שצריך לעשות בטיפול ופחות או יותר כמה זה יעלה. לאחר מכן יצא איתי לרכב לבדוק איזה רעש שדיווחתי עליו הוא גם דאג לקר…
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 158 תגובות
- 24.1 אלף צפיות
אז ככה. לאור החלטה שהתקבלה לרכוש רכב חדש (לא חדש מהחברה, אלא חדש בשבילי), פרסמתי את האוטו שלי למכירה (פולקסוואגן בורה, TDI, שנת 2000, יד שישית, 327KKM). זה היה בערב החג, יום רביעי. באותו יום שפרסמתי התקשר בחור, נקרא לו דוד. מתגורר בקרית מלאכי. אני מספר על האוטו, מדברים קצת מחיר, סגרנו על 14K. מנסה עוד למשוך אותי קצת, שהעברת בעלות תהיה עליי, אני מתעקש. הוא מסכים באופן כללי (ידעתי שהוא עוד ידבר איתי על מחיר), רק שאז הוא מנחית עליי פצצה. הוא רוצה להעביר לי כסף, חלק ממנו לפחות (לא משנה כמה) ושאני אבוא אליו עם האוטו, הוא ישלם לי את השאר, ייקח אותי לתחנת הרכבת, ואני אחזור הבייתה כבר בלי רכב. הוא מספר לי שהוא חולה ושיש לו אגן שבור ובגלל זה הוא מבקש שאני אבוא אליו…
הודעה אחרונה מאת naftali, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 73 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
ליד הבית שלי ראיתי היום לראשונה את הקליאו החדשה. התגובה הראשונית הייתה: "ואוו". היא הייתה שחורה, ספורטיבית ונראית פי 2 מהשווי שלה. לפני כמה חודשים התלבטתי אם לקנות קליאו, בסוף בחרתי בפיאסטה, ואני לא מצטער, כי לדעתי היא יותר איכותית. אבל באיזושהו מקום, כשראיתי את היפייפיה הסקסית הזו חונה, התמלאתי בתחושה של קנאה. זו ללא ספק מלכת היופי של המכוניות. לדעתי כל מי שיראה אותה על הכביש לראשונה ירגיש ככה. להתאהב בה.
הודעה אחרונה מאת Dj Shai, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שישי האחרון ראיתי את המכונית ודי מצאה חן בעיני במחיר של 120 אלף לדגם האוטומטי , האם למישהו כבר יצא לנסוע בה. האם היא עדיפה מול היטי 1.2 ידני שמחירו דומה לדגם האוטומטי של המכונית.
הודעה אחרונה מאת א.ר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אז נכון להיום כבר עשיתי כ-700 ק"מ עם הספארק החדשה, הבעיה היא שעד עכשיו לא הצלחתי למצוא את האופן הנכון להחלפה בין הילוך ראשון לשני ללא קפיצה, ניסיתי מלא וריאציות אבל הכל כשל, כאשר המזגן פועל עוד יותר קשה להחליף את ההילוך ללא קפיצה, החל מההילוך השני זה כבר הרבה יותר טוב, הבעיה היא בין הראשון לשני, האם עוד בעלי ספארק נתקלים בבעיה? תודה
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אהלן, אני הרבה קורא כאן שמומלץ לתת למנוע להתקרר לפני שמכבים את הרכב, השאלה שלי היא האם זה בכל רכב? ומה בדיוק הכוונה? לדוגמא אצלי כשאני מגיע לרוב לחניה, המאוורר לא עובד, המנוע רץ רגיל, אם אני אחכה כמה דק' המאוורר יכנס לפעולה למשך כמה שניות ואז יפסיק, כשאני מגיע לחניה והמאוורר כן עובד - אני ממתין עד שיפסיק ואז מכבה. זו המטרה? אם שאם המאורר לא עובד מלכתחילה עדיף לכבות את הרכב ישירות וזהו?
הודעה אחרונה מאת rupni, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני ממש שונא לבוא לרכב ולנהוג עם נעליים רטובות, הדוושות מחליקות וזה יכול להיות מסוכן. תמיד היה לי סמרטוט כלשהו לניגוב\ייבוש הרגליים וגם אחרי זה הדוושות מחליקות. מצאתי סט כזה - http://www.ebay.com/itm/3PCS-Black-Blue-Red-Non-slip-Clutch-Pedal-Cover-Kit-Pad-Foot-Pedals-Manual-Car/370908747155?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D1727573078922471582%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D5%26rkt%3D5%26sd%3D300979049763%26 גם מוסיף לעיצוב המוצר_וגם אולי פחות מחליק. המוצר מומלץ? התקנה בטיחותית לא חוסמת את מהלך הדוושות? יש למישהו משהו דומה_שיכול להמליץ על סט מסויים לא יקר מדי? תודה
הודעה אחרונה מאת siko002, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, היום תידלקתי בשרות עצמי בתחנה של דור אלון במחיר של 7.6 לליטר + דמי שרות של 2.5 ש"ח לפי מה שאני יודע מחיר הדלק היום הוא 7.42 בשרות עצמי האם המחיר חוקי? האם מותר לגבות דמי שרות בשרות עצמי בימי שישי בערב? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 19.5 אלף צפיות
הצמיגים ברכב שלי (פיג 206 שנת 2001 אוטו׳)הקידמיים היו גומרים אז קניתי 2 חדשים צמיגי סילון בפנצריה הוא המליץ לי ממש עלייהם ידוע שהם סיניות אבל הוא אמר שהם איכותיות. שמתי את הזוג החדש מאחורה ומקדימה שמתי את מה שהיה מאחורה (ככה טען המוכר בפנצריה שצריך לעשות)
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
יש לי ברכב , נורה וזמזם יחד. הם שייכים לנסיעה לאחור, רוורס. הזמזם הפסיק לעבוד. מישהו יודע היכן רוכשים נורה כזאת?
הודעה אחרונה מאת רוני גבע, -
סוג הנעה והתנהגות שלה 1 2
מאת pumas-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם, אני לא לא מבין גדול בפרטים הקטנים של הרכבים יש לי שאלה לגבי סוג הנעה של הרכבים, יש הנעה קידמית ואחורית הבנתי שזה אומר שזה כוח הסיבוב שמסופק לגלגלים, או קדימה או אחורה. זאת אומרת שאם הרכב בעל הנעה קידמית, הגלגלים הקידמיים גם סוחבים את הרכב וגם תפקידים לסובב אותו?, ובהנעה אחורית האחוריים סוחבים רק את הרכב? יש לי מאזדה ספיריט ולאבא שלי קורולה, הבנתי שלשניהם יש הנעה קידמית ובכלל בכל משפחתית ממוצעת יש הנעה קידמית. אז איך קורה התופעה כשלוחצים על הגז אז הרכב מקבל הדף אחורה (או יותר נכון להגיד רתע), זה מתאים יותר להנעה אחורית לא? אם רק הגלגלים הקדמיים מסתובבים ומקבלים את הכוח הרכב לא אמור לקבל הדף אחורה, אולי קדימה אם כבר. סליחה על הבורות ותודה לעו…
הודעה אחרונה מאת E. Dekel, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
למה יצרני האוטובוס לא מספקים את האוטובוס שלם ונדרשת הרכבה של פנים האוטובוס בארץ? ולמה ברכבים פרטיים המצב לא כזה, והרכב מגיע שלם?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני גר באזור אורנית, ועובד באזור יהוד. עד אתמול נסעתי לעבודה עם הרכב של אבא שלי, ומהיום הוא צריך אותו לעיסוקיו... התחבורה הציבורית לא עוזרת לי מאחר ואני לא מספיק להגיע בזמן לעבודה.. כך שאני מחפש פתרון יצירתי לחודש הקרוב. מישהו מכיר אפשרות להשכיר רכב בזול, או להשכיר מאדם פרטי בזמן שהוא לא צריך את הרכב ולשלם לו סכום נורמאלי (500 ש"ח לחודש נשמע סביר). תודה !
הודעה אחרונה מאת guya72, -
שלום חברים שילשום קיבלנו מייל מקרסו על רכב חדש בשם רנו CAPTUR , כחובבי רנו בעבר (7 ליתר דיוק) הלכנו ליראות את הרכב בתצוגה... הרכב סטייל ג'יפון לא כולל 4X4 כניראה מתחרה בייטי ב SOL ואולי עוד רכב שאני לא זוכר... הרכב גבוה יחסית לרכב משפחתי סטנדרטי והוא בעל מנוע 0.9 או 1.2 טורבו. על הדף יותר כ"ס מה 1.2 של סקודה (120 כנגד 105) גם הקג"מ הוא 19 ובסקודה הוא 17 אם אני זוכר נכון. גם הסקודה וגם הרנו הם בעלי קלאצ' כפול מצמדים בסקודה 7 הילוכים וברנו 6. הרנו ניראת ממש מפנקת במפנים וניראה כי יש בה הכלל מהכל. יש 4 רמות גימור מהם אפשר לבחור (לאחרונה ניראה כי בכל הרכבים החדשים יש יותר רמות גימור מבעבר ושגם הרמה הבסיסית גבוה יחסית) ניראה כי יש טרנד חדש לאחרונה ברכבי…
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מעונין להתקין נורה שתזהיר על עליית חום מנוע. מדובר בטנדר איסוזו איפון, שבו יש רק שעון חום ואין נורה. מכיוון שאבא שלי נוהג בטנדר רוב הזמן (והוא לא שם לב יותר מדי לשעון...) אני רוצה להתקין גם נורה. מישהו מכיר מקום לבצע התקנה כזו באזור חיפה-נצרת? מישהו מכיר קיט כזה לקניה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ofer camaro,
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)