Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבו 4 גלגלים ליונדאי I30 CW בישוב שלי , אין לי מושג למי גנבו אבל נראה לי הזוי שגנבו חלקים כאלו זולים ונפוצים.

<a href=http://s10.postimg.org/idqdwuy4p/20131003_173416.jpg' alt='20131003_173416.jpg'>

screen shots[/img]

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מכיר את הרכב? אולי היו לו ג'אנטים ממש יפים?

גם יכול להיות שהוא הסתבך עם מישהו שפשוט מסביר לו בעדינות שהוא הסתבך עם הבן אדם הלא נכון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כשחבר שלך אומר לך שהוא קונה חלפים במחירים לא הגיוניים, אז תבין מהיכן החלקים.

מזכיר לי שפעם חבר אמר לי שקנה גיר ליודנאי גטס ב200 שקל מאיזה ערבי וזה היה נשמע לי הזוי עד שהבנתי מאיפה החלפים האלה

בסדרה עבודה ערבית צחקו על זה בעונה הראשונה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יכול להיות שהוא לווה כסף באפור, ומסבירים לו שצריך להחזיר. שמעתי על מיקרה קצת דומה, רק ששם גנבו מצבר.. (הריסת מיכסה מנוע- כלול) אני חושב שהיו לי תמונות, אני יחפש יותר מאוחר.

פורסם

יכול להיות באמת שזה הדגם עם הגנאטים מגנזיום מקורים של יונדאי.

ראיתי אחת כזאת השבוע מהדגם הזה עם הגנאטים מגנזיום האלו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אף פעם לא ראיתי דגם כזה עם מגנזיום ואני ספץ בדגמים שלהם ,כנראה מישהו היה צריך צמיגים .....

תיקון ( כזה עם מגנזיום מהמפעל בארץ )

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אור עקיבא שכונת אורות (שכונה שקטה יחסית) , בדרך כלל אם מישהו מסתבך בישוב שורפים את העסק או את הרכב.

לי זה נראה יותר מניע כלכלי מבני דודים.

פורסם
אף פעם לא ראיתי דגם כזה עם מגנזיום ואני ספץ בדגמים שלהם ,כנראה מישהו היה צריך צמיגים .....

תיקון ( כזה עם מגנזיום מהמפעל בארץ )

אני ראיתי אחת כזאת פעם, גם כסופה, היו באיזשהו שלב דיבורים על הגעת דגם מאובזר יותר לסטיישן אבל הוא לא ממש נמכר בישראל, יכול להיות שהגיעו יחידות בודדות.

ה-I30 החדשה למשל נמכרת ב-2 רמות גימור אך בהתחלת השיווק נמכר מספר קטן של מכוניות מאוד מאובזרת ברמת גימור סופרים שמופיעה אפילו במחירון לוי יצחק אבל לא במחירונים של יונדאי.

פורסם
אור עקיבא שכונת אורות (שכונה שקטה יחסית) , בדרך כלל אם מישהו מסתבך בישוב שורפים את העסק או את הרכב.

לי זה נראה יותר מניע כלכלי מבני דודים.

האנשים אצלכם ביישוב מאוד קפדנים הייתי אומר...

alfa 156 2.5.

פורסם
אני ראיתי אחת כזאת פעם, גם כסופה, היו באיזשהו שלב דיבורים על הגעת דגם מאובזר יותר לסטיישן אבל הוא לא ממש נמכר בישראל, יכול להיות שהגיעו יחידות בודדות.

ה-I30 החדשה למשל נמכרת ב-2 רמות גימור אך בהתחלת השיווק נמכר מספר קטן של מכוניות מאוד מאובזרת ברמת גימור סופרים שמופיעה אפילו במחירון לוי יצחק אבל לא במחירונים של יונדאי.

אני יודע שיש ,יש גם 2.0 אבל מהסטיישן כמעט כולם מושכרים משמע דגם בסיס .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

זה כנראה המנוע 2.0, לא היו הרבה כאלו, רואים לפי הידיות בצבע של הרכב.

בכל מקרה, ככל הנראה גנבו מגנזיום אולי סתם. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כשחבר שלך אומר לך שהוא קונה חלפים במחירים לא הגיוניים, אז תבין מהיכן החלקים.

מזכיר לי שפעם חבר אמר לי שקנה גיר ליודנאי גטס ב200 שקל מאיזה ערבי וזה היה נשמע לי הזוי עד שהבנתי מאיפה החלפים האלה

בסדרה עבודה ערבית צחקו על זה בעונה הראשונה

בפרק הראשון של העונה הראשונה

Polo 2012

• תוכן חדש...