Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפוסט הזה הוא פוסט ישראלי לחלוטין שבוחן את עניין הסטיגמה בארץ.

נכון שאחוז מאוד גבוה של מפוקפקים אוהב את הרכבים הללו, כי המפוקפק הזה ראה מפוקפק אחר נוסע בו ולכן גם הוא רוצה.(עניין העדר)

מזכיר לי מאוד שעד לפני כמה שנים הייתי בעליו המאושר של יאמהה טימקס. למי שלא מכיר זהו הבמוו של עולם האופנועים\קטנועים, "הכלי" של המחסלים וכל אחד שהיה רואה אותי היה שואל אותי אם אני ערס או עבריין (למרות שהחזות שלי כן הייתה מתאימה לכלי הזה).

הייתי נעצר לבדיקות וחיפושים על בסיס יומיומי ע"י המשטרה, אבל..... ויש אבל גדול!

כמו שרשמו פה מעליי, הכלים הללו נותנים הנאה ושכרון חושים שרכבים אחרים לא יתנו. והטימקס? אחח העוצמה שלו, שלא נדבר על הכבוד שנותנים לך בכביש אם זה מפחד, או אם זה מנתינת כבוד לכלי.....וכן גם אני הייתי משתולל איתו כי אפשר היה שלא.

אין צורך בחתימה....

פורסם

לא מאמין באמרה הזאת שאי אפשר שלא להשתולל, בייחוד לא כשאתה רוכב על פאקינג קטנוע, שיהיה טימקס טילמקס או איך שלא תרצה. אם הצלחתי לרכב בצורה מתונה על אופנוע עם 150 כוחות סוס, אז אני בטוח שכל אחד יכול, בסופו של דבר הכל מסתכם באופי הנהג. נהג חוליגן יתפרע גם עם פיאט אונו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
עבריינים כולם, שלא יספרו לכם שטויות

פעם מישהו בפורום עם X5 (אולי אתה) אמר שהמשטרה עוצרת אותו בכול מחסום.

ב.מ.וו הוא יצרן מכוניות היוקרה הגדול בעולם ובארץ הוא תמיד נופל על יבואנים שעבדים כמו בשוק הכרמל.

נקווה שהיבואן החדש ישנה את המצב

אייל

פורסם

נדמה לי שמבלי לרדת לחקר הסיבות לכך אפשר להסכים שיהיו גם מי שינהגו באוטו כזה בזהירות, במתינות ואפילו תוך התחשבות באחרים, אבל הם לא יהיו הרוב.

פורסם
פעם מישהו בפורום עם X5 (אולי אתה) אמר שהמשטרה עוצרת אותו בכול מחסום.

לשמחתי זה לא אני. ועוצרים גם סופרלנסר עם חלונות כהים, איביזות למיניהן, וכל סובארו gt/st/wrx, ועוד הרבה

רכבים מסוגים שונים. אז מה זה אומר?

השרשור הזה מוכיח שאנחנו עם מלא בסטיגמות, שאוהב להדביק תוויות לכל דבר ולכל אחד. כולם עבריינים, פרחות בגיל 30,

בעלה קנה לה, וכל מיני שטויות שאני לא יודע אם לגחך או להתעצבן שאני קורא אותן.

פורסם

מזכיר לי את השרשור על נהגי אלביט. מאז השרשור הזה התחלתי לשים לב שנהגי אלביט הם באמת הגרועים שבנהגי ישראל, ואפילו רציתי לשלוח את מה שנכתב שם לקצין הרכב שלהם. מזל שלאף אחד מהם אין x5/6 ליסינג.

ואושרי, הסטראוטיפים הם לא ריקים מתוכן לגמרי אף פעם, גם אם לא מדוייקים ב100%.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ונעבור לחידת נוסטלגיה.

באילו מכוניות נהגו העבריינים של שנות ה 70' ?

אני קצת יותר זקן ממך ,ואני זוכר שהערסים ה"עניים" היו עם לארק (סטודבייקר) ומברג צהוב תקוע בחלון הנהג (כי תמיד היה נופל) ,והערסים ה"עשירים" היו עם דודג' דארט .

המשותף לשניהם : דשבורד פרווה :lol:

בברכה

מוטי

09-08-2012-084.jpg

petedart.jpg

פורסם
מי שיש לו כ"כ מעט טעם בשביל לקנות X6 הוא כנראה מספיק אפס :lol:

מסכים עם הסקורניצקי.

לפעמים אני רואה בנתיב השמאלי, ביואיק לה סייבר מזדחלת.

אני אף פעם לא מופתע.

אם לנהג הזה היתה מודעות מוטורית, הוא מלכתחילה לא היה נוהג בלה סייבר, אחכ בימני.

אותו דבר לגבי X6, אם לנהג היתה מודעות והתחשבות לסביבתו, גם הוא מלכתחילה לא היה באוטו הזה, ורק אחכ לא נוהג בפראות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה רוצה תשובה רצינית?

לא יודע לגבי הרגלי ההגיינה, אבל לגבי זונות - אי אפשר להתווכח עם זה שהיה זרם של כאלו למערב באופן כללי מאז נפילת ברית המועצות, ועל פי טענות של אנשים שונים העוסקים בנושא, ישראל היתה ליעד די מרכזי בהקשר זה.

חוץ מזה, מה אתה נעלב? לא כתבתי שכולם עבריינים. כתבתי שיש אמת בסטריאוטיפים, לפחות באלו שקשורים לעולם הרכב.

מה לעשות, בעולמנו כשאתה קונה מוצר, אתה קונה לא רק את המוצר עצמו אלא גם את כל עולם הסטגימות שיש לו. בגלל זה אנשים קונים אייפון, בגלל זה אנשים קונים בגדים של מותגים מסויימים ובגלל זה גם קונים רכב X ולא רכב Y.

לא אני הכרחתי את אחד המנהלים ביבואן של במוו לפני כמה שנים לספר לתקשורת שאחוז די ניכר מהרכבים שהוא מוכר נמכרים לאנשים מרקע מאוד מסויים, ואני גם לא חושב שהוא שיקר. בסופו של דבר, הרי, מדובר בסמל סטאטוס, כמו הרבה דברים אחרים. ואם כבר העלת את הנושא הרוסי, אז ברוסיה של שנות ה90 היו סטראוטיפים כאלו על במוו וגם על המקבילות מבית מרצדס, כי, מה לעשות, גם שם זה הפך לסמל סטאטוס לאוכלוסיה מאוד ספציפית, גם לא כל מי שקנה את הרכבים האלו היה עבריין.

פורסם
מסכים עם הסקורניצקי.

לפעמים אני רואה בנתיב השמאלי, ביואיק לה סייבר מזדחלת.

אני אף פעם לא מופתע.

אם לנהג הזה היתה מודעות מוטורית, הוא מלכתחילה לא היה נוהג בלה סייבר, אחכ בימני.

.

ואו, בא לי להדפיס את זה בפונט 72 ולתלות את זה על הביואיק של השכן שלי, שחושב שאורך זה הפרמטר הכי חשוב ברכב (הוא השווה פה פעם אורכים של ביואיקים, כמו שכבר כתבתי מתישהו. ממש הצטערתי שלא הספקתי לצלם).

פורסם

יבגניפ, קודם כל אני לא נעלב. תמיד אמרתי שמי שרוצה שיחשוב שאני ערס, אני לא קונה דברים

לפי מה שאנשים חושבים או לא חושבים על מי שקונה אותם, אלא לפי מה שאני רוצה ומה שטוב לי.

את הנושא הרוסי העלתי כיוון שסברתי שתבין למה אני מתכוון, שאנחנו עם שתמיד מתייג אנשים

לפי תבניות, והסטראוטיפים כאן במדינה הם אלה ששולטים, ולכן רוסי הוא מסריח, רוסיה היא *ונה,

מזרחי הוא עבריין, בטח אם הוא נוהג בבמוו, ומישהי ברכב יקר היא מוצצת שבעלה קנה לה צעצוע.

אין דבר ששנוא עליי יותר מסטיגמות ושפיטה של אנשים לפי מראה חיצוני, מוצא, או רכב שהם נוהגים

בו, וכמובן כל דבר שיש בו דיעה קדומה כלשהי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...