Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתרשם יותר לטובה אם הוא היה מגיע על A6 או C6 מאשר על X6.

מבחינה טכנית וטכנולוגית זה רכב מרשים מאוד.

מבחינת מראה גם כי הוא ייחודי.

אבל הבעיה היא שרוב מי שנוהג עליו הם לרוב עבריינים.

אם הייתי חושב על רכב בתקציבים האלו, יש אלטרנטיבות אחרות שמראות הצלחה ולא צריך משהו כזה שנועד לנקר עיניים לאנשים אחרים, ומיועדות לתרבות של "לי יש יותר גדול".

ניסיתם לשבת במושב האחורי של X6? בלי אפשרי לשבת כמו בן אדם ובלתי אפשרי גם להכנס ולצאת כי הדלתות יותר גרועות משל מאזדה 3.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ערסים עם כסף אוהבים מכוניות יקרות עם הרבה פוזה. זו עובדה.

BMW מייצרת בין היתר ג'יפוני עיר נפוחים ובולטים בשטח, כך שהרכב מושך אליו סוג מסויים של קהל בין יתר הלקוחות.

ערס שיש לו כזה סכום יחפש לקנות את הג'יפ עם הכי הרבה פוזה וצלצולים, ובגלל שהוא ערס סגנון הנהיגה שלו יהיה בהתאם.

אמנם לא כל מי שנוהג בזה הוא ערס גדול, יש פה מספיק דוגמאות שמוכיחות את זה.

רק היום נסעתי אחרי איזה סופר-ערס בS500 חדשה ברחוב הראשי של טבעון על 15 קמ"ש, יצר אחריו שיירה של מכוניות וכשהגיע לצומת המרומזר בכניסה לעיר פנה ימינה באדום מוחלט לכיוון קיבוץ שער העמקים. בלי להסתכל, בלי לאותת.

נו טוב, כנראה היה בשיחה חשובה עם גובי החובות שלו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסכים עם יוסי. אני מתרשם יותר ממישהו שיבוא עם XJ או קוואטרפורטה. בנוגע ל C6, גם היו יש לה אפקט הגעה מרשים ביותר. מקווה לשים את ידי על אחת דיזלית באחד הימים.

פורסם

לי אישית הייתה סטיגמה דומה פחות או יותר על לנד קרוזר קצרה ושחורה כמובן, לפני כמה שנים. המון תצפיות שלי של הרכב הזה כללו נהיגה פראית.

אז הלך טוב בעסקים, פתחו עוד סיף והשתדרגו? :wink:

יואב :arrow:

פורסם

קח בחשבון שלנד קרוזר בגרסאות המאובזרות - לא כל כך זול. וכנראה שאת ה X6 שלהם הם הזמינו מייבוא אישי של החבר של האבא. כך שנראה שהעסקים נשארו יציבים.

פורסם

מעריך מאוד אנשים שיכולים לפרגן לעצמם הכל, אך חיים במתינות ובפרקטיות.

יש פה אמירה חזקה, דרך חיים מאושרת, ואני משוכנע שאלו אנשים בריאים ושמחים יותר.

אני יכול לפרגן רכב פוזאיסט ומפואר מה107 שלי, ובוחר לא לעשות זאת.

למה? ככה. עבור מי אני צריך לנקר עיניים? "הפוזה"? שאנשים ילטשו בי עיניים ושודדים

יזממו על ביתי? בחורות? בחורה שתרצה אותי בגלל הג'יפ, היא בחורה שאני לא ארצה אותה. בטח לא כאישה לחיים.

כן תפרגן לעצמך בכל מה שעושה *אותך* מאושר באמת, טיולים בעולם, בית נעים (אך לא מנקר עיניים),

ועזרה לאנשים הקרובים אליך שצריכים אותה.

כל ה"פוזה" הזו, פשוט שווה ל***. יש לי את כל הבוז לאנשים האלו, וכשאני רואה אדם כזה במסגרת

עיסוקי, שכל כולו רושם ופוזה ורכב פלצני, אני פוסל.

פורסם
להערכתי רוב האנשים שונים ממך. מחפשים סימנים להצלחה. ויש מי ש"יודע" את זה ומוכר להם את ה"הוכחה" לזה.

רק הוא יודע את האמת...

מתנצל על התגובה המאוחרת, עוד יותר מתנצל על ההכללה שתבוא מיד. מי שמתרשם מאוטו או מחליפה או משעון או מאיזה צעצוע אחר שהוא ומרגיש יותר בטוח בשל כך לעשות עסקים עם בעל הצעצוע, ראוי שיקח נשימה ארוכה, יירגע קצת מההתפעלות ואז ימצא תרוץ לדחות את העיסקה ביום יומיים וילך ויבדוק עם מי באמת יש לו עסק. ולא שיש לי משהו נגד מי שמחליט להשתעשע עם ג'יפ שכזה ונהנה מהרושם שהוא יודע להשאיר, זה אולי ילדותי קצת לטעמי, שיטחי קצת, אבל זה בסדר, ודאי שזו זכותו. אבל בטח שאין לו יתרון כלשהוא מבחינתי בכל ענין שאינו קשור בג'יפ הזה.

פורסם

כמו שכתבתי. כך אתה נוהג. הרוב, להערכתי, שונה.

אגב, גם עלי הדברים הללו לא עושים את הרושם ה"נכון". לא פעם זה ההיפך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ממש לא! לנו יש BMW X5 כבר שנתיים ולא היו תאונות וכנראה שהכותרת שלך לא מכלילה את כולם!

מי אמר את המילה "תאונות"?

פורסם

יש לי קרוב משפחה שנוסע על X5 שחורה, אחרי שהייתה לו ML... הקשר בינו לבין ערס הוא מיקרי בהחלט ולא קיים, הבנאדם בכלל נגר במקצועו והוא פשוט מעריך גי'פ איכותי ומאובזר.

אין צורך להכליל.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

במה שיצא לי לראות, כן, לא צריך להכליל.

מה שכן, אני מעיד על עצמי שאם הייתה לי האופציה הייתי קונה רכב פוזה שחור, (יפני אם זה משנה...).

לפעמים בא קצת פוזה, מה רע לקנות איזה רכב פשע אם יש לך יכולת להחזיק.

כשאני נוסע לנתניה או לערים כביכול בעייתיות ורואה רכבים כאלו כנראה שהסטיגמה הופכת קצת למציאות.

רק הבעיה היא שקשה להבדיל ולומר הבנאדם הוא סתם איש נורמלי ולא אדם מפוקפק, כי גם יש כאלו בטוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...