Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בואו נעשה קצת סדר.

מי נוהג במכוניות האלה?

סרסורים , סוחרי סמים ,זמרים מזרחיים שהולך להם , מעצבי שיער מצליחים ,כוכבי כדורגל , יצאניות צמרת ,בעלי בסטות , מתווכי דירות ("יועצי נדלן") , בעלי פיצוציות מצליחות , בעלי חברות גביה בשוק האפור וכ"ו...

גם בעלי חברות בניה וסלילה למשל, מהיכרות אישית שלי. :roll:

אבל כן, לרכב הזה יש סטיגמה של רכב עבריינים, ורוב הנוהגים בו הם כאלה

Opel Adam S 2017

פורסם

אלו במקרה אנשי העסקים מהמשפט המפורסם:

"מרשי הוא איש עסקים לגיטימי"?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

באמת שאני לא מצליח להבין את ההמולה הזאת סביב הרכבים הנ"ל, בתור אחד שהחזיק בעבר גם בX5 וגם בX6 היום אני על משהו שהוא יחסית יותר סולידי מהם אבל זה לא העניין. אני בתור איש עסקים לא אתנייד על לאנד קרוזר או על פאג'רו כי אלו לא רכבים שנראים טוב בעין, כי מי שמחפש מותג פרימיום ורוצה לשבת גבוהה או קרוסאובר שעדיין יש לו את הסמל המתאים אלו רכבים שעונים על זה ולכן שאתה מגיע לפגישת עסקים הרכב הוא חלק מהרושם שאתה מייצג, בין עם זה החליפה או השעון או שאר פרטי הלבוש וזה גם מה שאתה בסוף משדר כחלק מהמעמד שלך ומי שלא היה לו רכב כזה בעבר לא יצליח להבין את זה גם בעתיד.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שאלתי את עצמי מתי תגיע תגובתך... :-D

אגב, יש איזה אחד מיליארדר, כל היום קונה ומוכר במיליארדים, נוהג על הונדה אקורד אם אני לא טועה, אחד שמו צוקרברג משהו.

אם הוא עשה עסקים עם אקורד, למה שאחרים לא יעשו? :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שאלתי את עצמי מתי תגיע תגובתך... :-D

אגב, יש איזה אחד מיליארדר, כל היום קונה ומוכר במיליארדים, נוהג על הונדה אקורד אם אני לא טועה, אחד שמו צוקרברג משהו.

אם הוא עשה עסקים עם אקורד, למה שאחרים לא יעשו? :)

יש אחד כזה וההשוואה לא במקום. גם אם הוא יסע בפיאט פנדה זה לא ישנה כלום. אחד הרכבים שאני רוצה לקנות בעתיד זה x5 ולא אני לא עבריין אלא מאוד עובד קשה להגיע ליעד. בנוגע לשרשור אז אני נוסע בממוצע 33k וגר באשקלון ורוב משנוהג בהם זה אנשים מפוקפקים. בדרכים אני רואה על בסיס יומי את אותם הרכבים ולהגיד שהם פרועים זה לא נכון. נכון שהם מרביצים מרמזור ונוסעים מעל המהירות המותרת, אבל להגיד שרובם משתוללים בכביש, זה לא כל כך נכון.

החיים הם כמו....

פורסם
חשבתי שזה די ברור שהשוואה לא באמת הייתה רצינית.

עייפות :screwy:

מרוב שקראתי כמה תגובות אז נכנסתי עמוק לתוך הסיפור.

החיים הם כמו....

פורסם
באמת שאני לא מצליח להבין את ההמולה הזאת סביב הרכבים הנ"ל, בתור אחד שהחזיק בעבר גם בX5 וגם בX6 היום אני על משהו שהוא יחסית יותר סולידי מהם אבל זה לא העניין. אני בתור איש עסקים לא אתנייד על לאנד קרוזר או על פאג'רו כי אלו לא רכבים שנראים טוב בעין, כי מי שמחפש מותג פרימיום ורוצה לשבת גבוהה או קרוסאובר שעדיין יש לו את הסמל המתאים אלו רכבים שעונים על זה ולכן שאתה מגיע לפגישת עסקים הרכב הוא חלק מהרושם שאתה מייצג, בין עם זה החליפה או השעון או שאר פרטי הלבוש וזה גם מה שאתה בסוף משדר כחלק מהמעמד שלך ומי שלא היה לו רכב כזה בעבר לא יצליח להבין את זה גם בעתיד.

ישנה איזו תפיסה, שמקורה כנראה בדעה קדומה, שבאמת מין X6 כזה ( במיוחד שחור ) מאוד מועיל לעסקים. ואני מסכים שהשאלה המתבקשת הבאה כמו איזה עסקים, גם היא לא חפה מסטיגמות. בכל מקרה ראוי לזכור שאורך החיים של סטיגמות לרוב ארוך בהרבה מהסיבות בשלהן נוצרו, אבל לא תמיד הסיבות הללו כבר מתו.

ואגב, אני באמת לא כל כך מבין את הענין הזה שכורך יחד עסקים עם אוטו וחליפות ומעמד ושידור, אבל אולי זה באמת בגלל שלא היה לי אוטו כזה בעבר ואני מנחש שגם לא בעתיד. בכל מקרה בעסקים שלי אף פעם לא רצו לחניה לחפש עם איזה אוטו באתי, או ביקשו להפשיל שרוול לבדוק את השעון ( למרות שבענין הזה אני מרשה לעצמי להתפנק קצת, אבל בשבילי לא בשביל השידור ).

פורסם
ישנה איזו תפיסה, שמקורה כנראה בדעה קדומה, שבאמת מין X6 כזה ( במיוחד שחור ) מאוד מועיל לעסקים. ואני מסכים שהשאלה המתבקשת הבאה כמו איזה עסקים, גם היא לא חפה מסטיגמות. בכל מקרה ראוי לזכור שאורך החיים של סטיגמות לרוב ארוך בהרבה מהסיבות בשלהן נוצרו, אבל לא תמיד הסיבות הללו כבר מתו.

ואגב, אני באמת לא כל כך מבין את הענין הזה שכורך יחד עסקים עם אוטו וחליפות ומעמד ושידור, אבל אולי זה באמת בגלל שלא היה לי אוטו כזה בעבר ואני מנחש שגם לא בעתיד. בכל מקרה בעסקים שלי אף פעם לא רצו לחניה לחפש עם איזה אוטו באתי, או ביקשו להפשיל שרוול לבדוק את השעון ( למרות שבענין הזה אני מרשה לעצמי להתפנק קצת, אבל בשבילי לא בשביל השידור ).

קריאה ראשונית מייצרת הזדהות והסכמה.

אז בוא נבדוק על דרך השלילה.

אתה מתעניין בדירה בפרוייקט בניה. קובע עם היזם/קבלן וכשנפגשים הוא מגיע עם סובארו DL חבוטה. איך תרגיש?

(וכן, זה האוטו שלו. לא של אחד העובדים. ונעזוב את זה שביררת וזה ודאי).

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אפשר להגיד משהו ובזה לסכם עיקרון ? אני ירגיש הרבה יותר טוב אם הוא יגיע בסובארו כזו מאשר עם הג'יפ הזה שאנחנו מתעסקים בו, אבל בכל מקרה לא האוטו שלו הוא זה שיקבע אם אני קונה ממנו משהו או לא, אפילו לא בתור נקודת פתיחה.

ותוספת שאינה קשורה לעקרונות שלי, יותר להיכרות שיש לי עם עוד קצת אנשים, נדמה לי שהתשובה הזו תהא נפוצה יותר מהמשוער.

פורסם

להערכתי רוב האנשים שונים ממך. מחפשים סימנים להצלחה. ויש מי ש"יודע" את זה ומוכר להם את ה"הוכחה" לזה.

רק הוא יודע את האמת...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אפשר לסתור אותך?

חבר קרוב נחשב להאיש הכי מקצועי בארץ בתחום שלו. אני חס וחלילה לא מזלזל בך לרגע אבל קשה לי להאמין שאתה עובר אותו במספרים על "הנייר" (ויכול להיות שכן אבל זה רק להראות את הסתירה). הוא מתנייד בלנד קרוזר שנת 2000, תאמין לי שהוא מגיע לפגישה או שמגיעים אליו לפגישה מחו"ל ורואים בחניה לנד קרוזר אף אחד לא חושב עליו שהוא לא מקצועי/אין לו מעמד וכ'ו.

יש משהו שנקרא לתת רושם, אבל ברגע שאתה פותח את הפה שם נמצאים הקלפים והיכולת להעביר מי אתה. זה לא באיזה רכב אתה נוסע אלא כמה טוב אתה יודע לעשות את מה שאתה אמור לעשות.

לגבי הסטיגמה על הב.אמ.וו, אני מכיר גם לכאן וגם לכאן ברמה חצויה. קשה להכליל גם אם החזות ברכב נראת "עבריין". מה שכן כמעט ולא נתקלתי באנשים שמצפצפים או מסוונרים X5/6 על הכביש-אז כנראה יש באמת סטיגמה כלשהי.

ורוני, אני מכיר מישהו עבריין שנוסע על 370, תזהר שגם על הרכב הזה לא תצא סטיגמה! ;)

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...