Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו בעיקר הרגשה. אין לי ניסיון עם לקסוס ואינפיניטי.

יש לי ניסיון עם מרצדס S320 2011, יש לרכב הרגשה של בית קברות ובנוסף הוא מרגיש כבד.

עם האודי A7 הרגשה דומה אבל הרכב מהיר גם מהבמוו.

אתה שם לב שאתה רק מחזק את תוקף השאלה שבכותרת, נכון?

מה שאתה אומר הוא שיש משהו לא אמפירי בב.מ.וו שגורם לנוהגים בה לנסוע באגרסיביות.

אני מכיר מישהי שנוסעת על ב.מ.וו x5 שחורה מאט! שנת 2011. נסעתי איתה כמה פעמים והיא נוסעת מאוד רגוע. אז כנראה זה לא תקף כלפי כולם.

באמת הפתעה אדירה שהכלל שבכותרת לא תקף לכל אחד ואחד מבעלי X5 או X6...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה עם ה X5/X6 היא ש 95℅ מהנוהגים בהן מוצאים שם רע לשאר ה 5℅

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לרב כן,למרות שאושרי מהפורום נוהג על X5 הוא דווקא נשמע כמו בחור חביב.

עכשיו ברצינות,X5 כן זה רכב עם נשמה ערסוואטית אך עם זאת תמצא לא מעט נשות כיכר המדינה עם X5.

X6 כמו שרוני אמר,טעם לא קונה כסף בהחלט תקף לרכב הזה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אף אחד לא זוכר את השם שלי, אבל כולם זוכרים "שיש איש מכירות של BMW בפורום". אפשר לשנות את השם לBMWsalesman?

בקיצור, מכרתי הרבה כאלה, חלק באמת הלכו לאנשים שאיך שהם יצאו מהחנייה נתנו גז כאילו הם במירוץ נגד עצמם, וחלק הלכו לאנשים הכי רגועים ונורמלים שאפשר לתאר. או כמו שהרבה אנשים אוהבים לקרוא לכל מי שהוא לא ערבי או מזרחי - אשכנזים. גם אם הם לא באמת אשכנזים.

לדעתי פשוט יש לאנשים בארץ ראייה סלקטיבית. בגלל שבמוח נתפס לנו שהרכבים האלה הם של עבריינים, אז אתה לא רואה את אלה שנוסעים על רכבים כאלה ולא עושים שום דבר רע, אבל ברגע שאתה רואה מישהו שעושה שטויות כאלה על הכביש והוא נוהג ברכב כזה, אתה מיד מסנן לעצמך "הנה עוד ערס". אתה פשוט לא שם לב שיש עוד הרבה כאלה שנוהגים רגוע.

יש משפט שמתאר מצב כזה בצורה יפה - "חפש באדם מלאך, ולא תמצא בו אפילו אדם. חפש באדם אדם, ותמצא בו מלאך".

בארץ שלנו באופן כללי יש לאנשים תחושה שאם הם קנו רכב יקר שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו אז הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, וזה נכון לגבי כל רכב יקר.

לBMW נתפסה בארץ תדמית של ערבים, ערסים ועבריינים. למרות שזה כבר לא נכון, ואני רואה את זה מהאנשים שסוגרים איתי עסקאות. ואני עוד נמצא בחיפה, שיש פה לא מעט ערסים וערבים.

מה קורה בת"א? לאולם תצוגה שם מגיעים כל ה"אשכנזים" מהרצליה, רעננה, ת"א, כפר שמריהו, וכו' וגם קונים BMW, אז מה, גם הם ערבים/ערסים/עבריינים? כולם?

אגב לגבי הצבע, תמשעו קטע.

דיברתי עם לקוח ערבי על X6 שהוא רצה לקנות, הסברתי על הרכב, הכל טוב ויפה. באים לסגור עסקה, ולעשות הזמנה, ואני שואל אותו "צבע שחור נכון?", הוא מתפלא עליי ואומר לי "מה פתאום? השתגעת?! רק לבן!". אני מתפלא יותר ממנו ואומר לו "באמת? אבל ערבים אוהבים לקנות שחור. מה לא?". אז הוא אמר לי משפט יפה - "לבן זה השחור החדש".

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בסובארו קופה נהגו עבריינים צעצוע, הערסים של התקווה.

הדרג הגבוה יותר נסע באודי 100.

הדרג הבכיר ביותר נסע בפונטיאק לה מנס, אוטו עם פוזה וכבוד.

כל בכירי העולם התחתון נסעו בה.

9k=

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

והמדור פיטרל עם קורטינה...

אם כבר, אז כבר

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אף אחד לא זוכר את השם שלי, אבל כולם זוכרים "שיש איש מכירות של BMW בפורום". אפשר לשנות את השם לBMWsalesman?

אל תיקח את זה קשה. פשוט זכרתי הודעה משרשור אחר על כך שאתה סוכן מכירות BMW וזה כל מה שזכרתי :)

פורסם
אל תיקח את זה קשה. פשוט זכרתי הודעה משרשור אחר על כך שאתה סוכן מכירות BMW וזה כל מה שזכרתי :)

זה היה בצחוק :D אין לי שום בעיה עם זה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...