Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שאי פעם נתקלתי ב-X5 ו-X6 על הכביש שלא ננהגה בצורה עבריינית. זה נכון יותר לגבי ה-X6.

בכל פעם שאני רואה X6, תמיד מאחורי ההגה יושב מישהו בעל חזות מפוקפקת (בחלק מהמקרים עם כובע), עם ישיבה נמוכה, יד אחת על ההגה, פול גז וזגזוג בין נתיבים. כבר פיתחתי סטיגמה לגבי הרכב הזה, בחיי!, ועד עכשיו לא יצא לי לטעות. בכל פעם שאני קולט זוג פנסים של X5\X6 במראה, היא תמיד תעקוף, ולא משנה איך זה יהיה ומה הנסיבות. כאילו הגרמנים מייצרים אותן עם ברכת הדרך מודפסת על סוכך השמש בה רשום "היה ראשון! לא משנה מה ואיך - פשוט היה ראשון!".

עוד מישהו מסכים איתי?

חג שמח.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סטיגמה לא הכי נכונה, לא יוצא לי תמיד לראות X5\6 שנוהגים בצורה מסוכנת על הכביש למרות שהעבודה שלי היא על הכביש.

גם כשהייתי קטן ולאבא שלי הייתה X5 (אוטו מושלם) לא זכור לי שהוא נהג באגרסיביות.

פורסם

לשכנה שלי יש עכשיו X5 שלישי בשושלת והיא נוסעת מהר, אבל לא בצורה פרועה.

אגב היא עברה ללבן אחרי שניים שחורים בגלל שיש להם תדמית עבריינית מדי.

פורסם

לפעמים יוצא לי לראות בעלי X5\6 שנוהגים כמו עבריינים ולפעמים יוצא לי לראות בעלי

X5\6 שנוהגים בזהירות רבה.

היה לי שכן שהייתה לו X6 והוא נהג כמו עבריין בעצם הוא היה עבריין חחח :)

לרוב יוצא לי לראות אנשים שיש להם רכבי יוקרה שחונים איך שבא להם ואיפה שבא להם כאילו הרחוב או החנייה שלהם.

פורסם

ישנה טעות בכותרת, צריך להוריד את 'הנוהגים כמו' ותקבל את השאלה, הרטורית, הנכונה.

כי רק אם אתה עובד בשחור אתה יכול להרשות לעצמך X6 בארץ. :?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לרוב רק עבריינים יכולים להרשות לעצמם מכוניות כאלה, אבל לדעתי לא צריך להכליל את כולם, יש לי שכן רופא שיש לו X6 לבנה והוא דווקא בכלל לא עבריין, אפילו לא קרוב :)

פורסם

זה נכון לגבי רוב רכבי היוקרה. מי שעבריין נוהג כמו עבריין, ומי שיש לו כסף לקנות רכב ב600K בד"כ גם יחשוב שהוא טוב מאחרים, מה שיקנה לו את הזכות לנהוג כמו עבריין. כך או כך, מדובר באידיוטים. כמובן שיש אנשים עם רכבים כאלו שנוהגים בזהירות. מהר, אבל בזהירות ומבלי לסכן אחרים. הבעיה היא שכמוך, נתקלתי במעטים מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חייב לציין שעבדתי כמעט כשנה וחצי לאחר השחרור שלי מהצבא בתחנת דלק במיקום אמיד יחסית.

במהלך השהות בעבודה יצא לי להיתקל במספר לא מבוטל של רכבי יוקרה, בין אם ברכבים הנפוצים (BMW, Audi, מרצדס וכד') ובין אם ברכבים הנדירים (למבורגיני על גרר, מזראטי, פרארי, פורשה וכד').

לרוב, בעלי הרכבים הם ערסים מצויים שעושים הרבה כסף, איכשהו: אוטו מפואר, שרשראות וטבעות זהב, שעוני Rolex / Hublot, משלמים במזומן וכמובן שלא שוכחים להתרהב מהסטפה היפה והמכובדת שברשותם.

אני יכול להגיד שאם אני מנסה לספור את כמות האנשים הנורמליים שנהגו ברכבי היוקרה האלו, אני לא מצליח לכסות יד אחת. אבל מסתבר שיש כאלו, צריך לחפש ;-)

Mazda 5 2007 2.0 Automatic

פורסם

מי שיש לו כ"כ מעט טעם בשביל לקנות X6 הוא כנראה מספיק אפס כדי לנהוג כמו דביל :wink:

אבל ברצינות - אני נמצא באסטוניה וגם פה כל בעלי ה-X6 נראים לי כמו עבריינים, אז אולי יש בזה משהו :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ומה עם כל האלו ב370Z?

חולי הגה?

ואת האמת כמו שאומרי "יש ויש" זאות דעתי גם לגבי הבעלי הרכבים היוקרתיים והX5\6 .

פורסם

יש ועוד איך נהגים טובים ורגועים על X5/6 למיניהם, וכמובן יש את "פורעי החוק". נראה לי כמו בכל סוג רכב קיים, לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש ועוד איך נהגים טובים ורגועים על X5/6 למיניהם, וכמובן יש את "פורעי החוק". נראה לי כמו בכל סוג רכב קיים, לא?

צודק.

יש ויש

פורסם
ומה עם כל האלו ב370Z?

Lol...

עם הכרות של כמה אנשים הנוהגים בסוג רכב הנ"ל הם דווקא מאוד אינטגנטים, חכמים וחולי הגה :D

החיים הם כמו....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...