Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל רכב תראה אנשים שנוהגים כמו עבריינים.

ראיתי כמה X5 וX6 שלא נהגו כמו עבריינים ונסעו רגוע מאוד :roll:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בואו קחו דעה של בן אדם שנוהג שעות לא מבוטלות על X5 4.0D 2011

אז כן, אתם צודקים. הרוב נוהגים כמו עבריינים. גם אני.

לעומת זאת ברכבים אחרים זה לא כך.

הרכב פשוט משכר מכוח 6.6 למאה אבל זה לא זה, הדחיפה שהרכב הזה נותן בגב זה פשוט מדהים.

קשה מאוד שלא ללחוץ, חוץ מזה יש הרגשה, לטעמי לפחות בבמוו וזו לא הראשונה שאני מרגיש את זה, זה שכל נסיעה אתה בדרך לאירוע, תמיד יש הרגשה טובה, וחשק לעשות שטויות.

תמיר.

פורסם

הרכב פשוט משכר מכוח 6.6 למאה אבל זה לא זה, הדחיפה שהרכב הזה נותן בגב זה פשוט מדהים.

קשה מאוד שלא ללחוץ, חוץ מזה יש הרגשה, לטעמי לפחות בבמוו וזו לא הראשונה שאני מרגיש את זה, זה שכל נסיעה אתה בדרך לאירוע, תמיד יש הרגשה טובה, וחשק לעשות שטויות.

אז זה מה שBMW עושה:evil:

פורסם
תיארתי לעצמי שתזלזל בנתון הזה. זה לא העיקר.

אז תסביר מה העיקר. האם זו ההרגשה הטובה שהב.מ.וו עושה ומרצדס לא עושה? אודי? לקסוס? אינפיניטי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הבנת מה זה כמו עבריין. לחתוך את כולם, לזגזג בין נתיבים כאילו תוך כדי הנסיעה אתה עובר רקטוקולונסקופיה, להידחף לראש הטור בפקק, לחנות על שתי חניות, לאבד כל טיפת סבלנות ועוד אלפי דברים מסוכנים וערסיים. זה שאתה נוסע מהר, סע לבריאות. כל עוד בדרך אתה לא מסכן אף אחד שיהיה בכיף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אז תסביר מה העיקר. האם זו ההרגשה הטובה שהב.מ.וו עושה ומרצדס לא עושה? אודי? לקסוס? אינפיניטי?

זו בעיקר הרגשה. אין לי ניסיון עם לקסוס ואינפיניטי.

יש לי ניסיון עם מרצדס S320 2011, יש לרכב הרגשה של בית קברות ובנוסף הוא מרגיש כבד.

עם האודי A7 הרגשה דומה אבל הרכב מהיר גם מהבמוו.

תמיר.

פורסם

אוטו של עבריינים נטו! בשכונה בה אני גר יש לא מעט כאלה, וכולם שייכות לערסים עם כיסים עמוקים

אני רואה לא מעט בחורות דווקא מאחורי ההגה. כוסיות בשנות ה30+ לחייהן. כאלה שהיום שלהן מסתכם במכון יופי והביתה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מסכים מאוד !

זאת תופעה שנראת ומורגשת מאוד בכבישים אצל בעלי הרכב הזה.

בלי לשלול זאת שיש עבריינים על רכבים שונים ומגוונים, הרכבים הללו

בהחלט משאירים רושם שלילי וחזק הרבה יותר מאשר רכבים אחרים שננהגים בעבריינות.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

על פי הסרטונים של הרוסים בהחלט ישנה קורלציה גבוהה בין "התנהגות עבריינית" לסוג הרכב.

https://www.youtube.com/user/StopXAM/videos?flow=grid&sort=p&view=0

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני מכיר מישהי שנוסעת על ב.מ.וו x5 שחורה מאט! שנת 2011. נסעתי איתה כמה פעמים והיא נוסעת מאוד רגוע. אז כנראה זה לא תקף כלפי כולם.

פורסם

יש פה סוכן מכירות BMW בפורום עד כמה שאני זוכר. אולי הוא יוכל להעיד על "אופי" הרוכשים של ה-X6 :)

אני חושב שאם ניקח את ה-X5/6, ML, וה-Q7, הערסים ילכו בעיניים עצומות לכיוון ה-BMW, והמתונים ביותר לכיוון ה-Q7. המרצדס אי שם באמצע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...