Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה - מבט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד הבית שלי ראיתי היום לראשונה את הקליאו החדשה. התגובה הראשונית הייתה: "ואוו". היא הייתה שחורה, ספורטיבית ונראית פי 2 מהשווי שלה. לפני כמה חודשים התלבטתי אם לקנות קליאו, בסוף בחרתי בפיאסטה, ואני לא מצטער, כי לדעתי היא יותר איכותית. אבל באיזושהו מקום, כשראיתי את היפייפיה הסקסית הזו חונה, התמלאתי בתחושה של קנאה. זו ללא ספק מלכת היופי של המכוניות.

לדעתי כל מי שיראה אותה על הכביש לראשונה ירגיש ככה. להתאהב בה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיצונית היא אכן ניראת מצוין, למרות שזה כמובן עניין של טעם וריח, אך בתא הנוסעים מתאכזבים עם פלסטיקה שברובה מרגישה זולה מאוד וחלולה.

פורסם

גם בכל המבחנים בארץ מדגישים את זה שהנוחות נסיעה על הפנים,הרכב ממש קשה,מה שמאד מאכזב מרנו,ובמיוחד לעומת ה208 שמציינים שהוא בעל נוחות נסיעה מצויינת.

פורסם

לא התייחסתי אל פנים הרכב, אלא רק על האריזה. אולי הגזמתי, אבל זו הייתה התגובה. אתקן ואומר שהיא מלכת היופי של הסופר מיני + המשפחתיות. מבחינת התוכן, שמעתי לא מעט ביקורות לא טובות. אבל באמת, במציאות, אי אפשר להישאר אדישים למראה הספורטיבי והבולט של הקליאו. היא פשוט משדרת הרבה יותר ממה שהיא באמת, וכאן מגיע שאפו גדול למעצב של רנו.

פורסם
איזה פיקטצ'רס אתה רוצה?

של הקליאו החדשה? תעשה גוגל

תעשה אתה גוגל ואל תצעק עליי !

רוצה לראות תמונות מהארץ,לא מחו"ל.

פורסם

סליחה, לא התכוונתי לצעוק עלייך דרך כתיבה באינטרנט, מקווה שלא הערתי מישהו בבית... :roll:

ואני מבין שאתה רוצה לראות תמונות של הקליאו ממישהו שקנה פיאסטה.

בכל מקרה, בבקשה, שתהיה מרוצה, תמונות מהארץ -

זאת ירושלים -

Jerusalem_from_mt_olives.jpg

זאת תל אביב -

%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91-15.JPG

זה אברבנל -

yTIK008189_wa.jpg

זה גהה -

Geha.jpg

בסדר הפיקצ'רס?

פורסם

היום יצא לי לעשות עליה נסיעת מבחן, חביבה בהחלט, די רועשת בנסיעה והמשולשים בחלונות הקדמיים מעצבנים מאוד.

IMG_20130916_093621q.jpg

IMG_20130916_094756.jpg

פורסם

השחורה באמת יפה. אבל בסופו של דבר הלכתי על הלבנה. תמונות בקרוב. בינתיים תמונות ממה שקיבלתי עד שזה יקרה :

Picture-006.jpg

לפחות היא גם חדשה - עם 2700 ק"מ =)

• תוכן חדש...