Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה - מבט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אמרו שגם ה1.2 מגיעה עם עברית מובנית מהמפעל, גם בקול וגם בתפריטים.

נראה כשהרכב יגיע אלי.

בכל אופן הGPS שמגיע עם הרכב הוא IGO, שזה לא משהו.

אני פשוט אמשיך להשתמש בWAZE ואשתמש בIGO רק במקרי חירום.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגע קראתי שמשרד הרישוי נסגר עד ה29 לחודש בגלל החגים אבל שירותים ספציפיים ימשיכו להינתן.

מישהו יודע אם רישוי לרכב חדש גם ייתבצע או שנדפקתי ואני אקבל את הרכב באמצע אוקטובר?

פורסם

ה gps בקליאו הוא כמו אצלנו בקפצ'ר והוא מדבר עברית מלאה מראה עברית תקינה והכול עובד פיקס. בתצוגה באמת העברית היתה הפוכה. ובקשר לתוכנה איזה סוג אני לא יודע. משום מה לא בדקתי.ה קליאו באמת יפיפיה...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
כרגע קראתי שמשרד הרישוי נסגר עד ה29 לחודש בגלל החגים אבל שירותים ספציפיים ימשיכו להינתן.

מישהו יודע אם רישוי לרכב חדש גם ייתבצע או שנדפקתי ואני אקבל את הרכב באמצע אוקטובר?

על פי הקישור נראה כי יהיו מבחני רישוי רכב וניתן להפיק ולשלם רשיונות רכב - כאן.

מצד שני, לך תדע - מספיק שבשביל רישום/רישוי רכב חדש צריך איזה פקיד, ואופס... כל השרשת נתקעת.

חג שמח,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

לי היום אמרו שהרכב בארץ ומחכה לשיחרור מהמכס בגלל החג כל הפרוצדורה יכולה לקחת עד אמצע אוקטובר :evil:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

היום הייתי בסוכנות של רנו לברר על הקליאו ספורט החדשה,בינתיים יש רק 2 בארץ

כסופה ולבנה ואני מקווה שביום ראשון יצליחו לארגן לי נסיעת מבחן,הקליאו בצבע אדום באמת מיוחדת,

ועל הדרך עשיתי נסיעת מבחן על הקפצ'ור ואני מוכרח לציין שהופתעתי לטובה מהרכב.

Vw Polo GTI

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הקלאץ' באמת גבוה, אבל הגיר בסדר גמור וההילוכים נכנסים חלק.

מערכת המולטימדיה עובדת טוב (ברור שזה לא מסך מגע של אייפון), כולל עברית,

ואמרו לי שגם אפשר להוריד עדכונים לתוכנת הניווט.

תא המטען אכן גדול, אבל אם אני לא טועה ב208 יותר גדול.

עד שאצלם את שלנו ואולי אעלה סקירה יותר מקיפה, קבלו תמונה מאולם התצוגה,

של רכב שזהה לשלנו.

מהמם, איזה צבע זה לבן רגיל או לבן פנינה? (או בכלל כסוף?)

פורסם

הקלאץ אכן גבוה וההפרדה בקצהה עליון שלו , לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו לאחר נהיגה קצרה .

תחושות הגיר שמדברים עליהם כפי שאני התרשמתי בנסיעת המבחן - של מוט הילוכים עם הרגשה מתכתית ולא נעים בעת ההעברות - ההילוכים משתלבים ללא בעייה רק שהתחושה לא כמו המתחרות מאותה יבשת ( פיאסטה , 208 או הקוריאניות השונות .

הנוחות זה עניין מאוד אינדיווידואלי אבל באופן כללי הרכב מלפנים נוח מושבים לא ממש תומכים כמו ב208 מאחור המושב צר ותנוחת הישיבה כמעט 90 מעלות והמושב ישר וקשיח ומרווח הרגליים לא גדול במיוחד , למבוגרים שביננו לא מקום לשהות בו לאורך זמן רב .

שיכוך המהמורות בעיר לא מתאפיין על הצד הגבוה - גם ברמה הנמוכה ( 1.2 אטמוספרי) וגם ברמה הגבוהה ( 1.2 טורבו)

ההגה רך נעים אך לא ממש מתקשר

רעש רוח ניכר בנסיעת המבחן מהקורה בצד הנהג במהירויות נמוכות יחסית.

איכות החומרים וההרכבה - לא אחידה במבט ראשון יש את תגובת הוואוו נראה טוב לקטגוריה אך במבט שני יש שימוש בחומרים זולים בחלק ניכר מתא הנוסעים ( פתחי אוורור, תא כפפות, משענת יד דיפוני דלתות )

פתחי המיזוג המרכזיים ממוקמים מאוד נמוך ויש להפעיל את המאוורר על עצמה גבוהה ע"מ להרגיש את האויר ביום חם גם בקרת האקלים המכנית בדגם הקולקשיין לא ממש הראתה עוצמת קור ראוייה היה נעים ולא יות מזה ( אולי זה רק רכבהמבחן אבל אלו העובדות) תריסי האיוורור מרגישים מאוד שבירים וזולים

הנהיגה בדגם הטורבו -הגיר חלק ומחליף הילוכים מהר בפרט את ההילוכים הראשונים אבל ההשהייה בתגובה ניכרת מאוד משהו שאפשר לחיות איתו אבל מעצבן לטעמי השהייה גבוהה יותר מאשר במשפחת ה TSI \DSG לא חסר כח לרכב והוא מאיץ בלחיצהאבל בהתנהלות עירונית -רמזורים עצירות והתחלות נסיעה אותי ההשהייה בגיר עצבנה.

לגבי הבטיחות - למרות שקיבלה 5 כוכבים וויתרה באופן מכוון על כריות וילון לדעתי יחזירו אותם בעקבות ביקורות בשווקים רחוקים כמו איגוד הבטיחות האוסטרלי שנתן לה 4 כוכבים עקב מחסור בכריות וילון וציינו שהיום אין מקום לרכבים ללא הגנת וילון גם על היושבים מאחור.

( לראייה הלאון FR החדשה מתהדרת ב 8 כריות אויר כולל כריות צידיות לנוסעים מאחור . אם זה לא היה חשוב ובטיחותי היו מוותרים עליהן ומוזילים עלויות) או פיאסטה עם 7 כ"א

לטעמי המחיר הנדרש עבור הרכב ( כ 110000 אל, ש"ח ל 1.2 טורבו קולקשיין) לא מצדיק את התמורה וזו הסיבה שויתרתי עליה כשמשווים למתחרות מקטגוריה גבוהה יותר בתוספת לא גבוהה כמו לאון החדשה ידני ב 114000 שמרגישה הרבה יותר איכותית רק בתחושה שמעבירה לנהג ולנוסעים שלא לדבר על שאר הפרמטרים . ( לגבי שמירת ערך וסחירות שתיהן לא מהנסחרות בשוק הישראלי כך שזה פרמטר לא רלוונטי) או ה יונדאי I30 1.4 ידני

במבחני שביעות רצון ואמינות באירופה של Auto Express הציונים שרנו מקבלת מאוד נמוכים ונראה שלא לחינם יצאה לה תדמית זו בארץ - השאלה אם בדגם זה שיפרו את האיכות - לא לדבר על זה שהמנוע הוא חדש כולל טורבו מה שלא היה קיים בעבר והשאלה איך יתפקד מבחינת איכות בהמשך.

בכל אופן מבחינת עיצוב חיצוני אכן יש לרכב ניראות ובצבע המתאים אכן מושך מבטים

פורסם

מבחינת אמינות, שביעות הרצון בנוגע לדגם זה עומד על 4 מתוך 5 כוכבים ( לפי אתר אוטו אקספרס ). הרכב משווק מעל 9 חודשים, ולא נרשמו בעיות חוץ ממערכת ה R-LINK.

מתוך CARBUYER - האח התאום של אוטו אקספרס : http://www.carbuyer.co.uk/reviews/renault/clio/hatchback/owner-reviews#owner-reviews

בגזרת הידניות, אני חושב שה 0.9 ידנית לוקחת את המתחרות. אומנם ה 208 מתקרבת אליה מבחינת נוחות, אבל המחיר גבוה ב 3000 שח בערך לגרסה המקבילה מבחינת אבזור, ולא מצדיק את ההפרש.

פורסם

האם נכון הדבר שבדגם 0.9 טורבו ידני ישנה מערכת עצור וסע?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
לא יודע מה אתכם, זה אחד הטוסיקים היותר יפים שהגיעו לייצור סדרתי בשנים האחרונות.

2013-renault-clio-eco-90-hp-test-drive-medium_32.jpg

זה לא הלאון החדשה עם סמל של רנו ? :shock:

Tuning:lol:

• תוכן חדש...