Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה - מבט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין מה הבעיה, כריות האוויר מתפקדות גם כוילון לא?

כן, אבל רק מקדימה (בקליאו החדשה).

אגב יוסי, בדקתי עכשיו והטענה שלך לא בדיוק נכונה. גם ברסת סטיישן של הקליאו שבטוח תסכים איתי שפונה למשפחות צעירות יש רק Side airbags for driver and front passenger. האמת שקיוויתי שבגרסת סטיישן הם באמת יוסיפו עוד 2 כ"א, אבל לא קרה.

אולי זה לא באמת כל כך משמעותי. קשה לי להאמין שרנו, שהבטיחות היא נר לרגליהם יעשו דבר המסכן נוסעים. החיסכון במקרה זה הוא בזוטות.

בטיחות היא נר לרגלי וולוו בלבד. ורנו בעצמם הצהירו את זה, אז למה בדיוק אתה לא מאמין?

קבל ציטוט ממבחן אוסטרלי לרכב:

The rear seats split-fold 60:40. Sit on the cushions and the Clio has the kind of rear legroom that is not out of the norm for the city car class – meaning adults wouldn’t want to spend too long back there.

And they won’t be protected by curtain airbags, either, as Renault admits it decided to spend more money on B-pillar sensors that are capable of triggering the side/thorax airbags up front more quickly in the event of a side impact.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין רכב מושלם, כל אחד מחפש משהו אחר. יש כאלה שמעדיפים מראה ואבזור, אחרים רוצים משהו פרקטי וחכסוני וכו'. הקליאו, לדעתי, לא עונה על ההגדרה פרקטי, אלא יותר מתאפיין בבולטות ונראות. נראה לי מאוד מגניב לאסוף בחורה בקליאו, לכן זה רכב שמומלץ לרווקים צעירים, כך שכנראה פחות שמו דגש על הנוחות והבטיחות מאחור, וזה לא כ"כ נורא. זה קהל היעד.

לעניות דעתי, הסופר מיני האיכותי ביותר היום זה הפיאסטה, לכן בחרתי בו, אבל הוא ממש לא מושך מבטים בכביש, ונראה כמו עוד אוטו. מה שכן. תענוג לנהוג עליו.

פורסם
סליחה, לא התכוונתי לצעוק עלייך דרך כתיבה באינטרנט, מקווה שלא הערתי מישהו בבית... :roll:

ואני מבין שאתה רוצה לראות תמונות של הקליאו ממישהו שקנה פיאסטה.

בכל מקרה, בבקשה, שתהיה מרוצה, תמונות מהארץ -

זאת ירושלים -

Jerusalem_from_mt_olives.jpg

זאת תל אביב -

%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91-15.JPG

זה אברבנל -

yTIK008189_wa.jpg

זה גהה -

Geha.jpg

בסדר הפיקצ'רס?

lol לא יכולת לנסח את זה טוב יותר

פורסם
איך נוחות הנסיעה והגיר?

ממה שאני התרשמתי מנסיעת המבחן זה היה אחלה אבל נסיעה של כמה דקות אחרי שכבר שנה אני לא על ידני, אחרי נסיעה באלפא יחסית רועשת (באופן טבעי היא רועשת) פשוט לא אינדיקציה טובה.

קראתי שהגיר הידני "לא משהו" בביקורת של מישהו, וכמה אנשים פה אמרו בפורום שהנוחות לא ממש טובה.

בעקרון הרכב של אשתי והיא נוהגת עליו (החליף איביזה sc שהייתה לה קודם), אבל ממה שהתרשמתי

בינתיים, הרכב באמת אחלה.

מה הכוונה שהגיר הידני "לא משהו"? לי הוא הרגיש סטנדרטי ואשתי נוהגת עליו כרגיל, ככה שלא נראה לי שיש בעיה.

לא מבין למה אומרים שהרכב לא פרקטי, יש מקום מאחורה לילדים וגם תא המטען די גדול (יחסית לסופר מיני כמובן).

פורסם

היום בבוקר ראיתי אחת בנתניה. אדומה. נראית לא רע בכלל. צבע אדום הולם אותה מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בעקרון הרכב של אשתי והיא נוהגת עליו (החליף איביזה sc שהייתה לה קודם), אבל ממה שהתרשמתי

בינתיים, הרכב באמת אחלה.

מה הכוונה שהגיר הידני "לא משהו"? לי הוא הרגיש סטנדרטי ואשתי נוהגת עליו כרגיל, ככה שלא נראה לי שיש בעיה.

לא מבין למה אומרים שהרכב לא פרקטי, יש מקום מאחורה לילדים וגם תא המטען די גדול (יחסית לסופר מיני כמובן).

אמרו לי שהגיר הידני קצת קשיח ולא נעים לשימוש, ושהקלאץ' גבוה מדי.

תא המטען והגודל שלו דווקא היו אחד האלמנטים שמשכו אותי אליו.

יש לו את תא המטען הכי גדול בקטגוריה.

פורסם
אמרו לי שהגיר הידני קצת קשיח ולא נעים לשימוש, ושהקלאץ' גבוה מדי.

תא המטען והגודל שלו דווקא היו אחד האלמנטים שמשכו אותי אליו.

יש לו את תא המטען הכי גדול בקטגוריה.

הקלאץ' באמת גבוה, אבל הגיר בסדר גמור וההילוכים נכנסים חלק.

מערכת המולטימדיה עובדת טוב (ברור שזה לא מסך מגע של אייפון), כולל עברית,

ואמרו לי שגם אפשר להוריד עדכונים לתוכנת הניווט.

תא המטען אכן גדול, אבל אם אני לא טועה ב208 יותר גדול.

עד שאצלם את שלנו ואולי אעלה סקירה יותר מקיפה, קבלו תמונה מאולם התצוגה,

של רכב שזהה לשלנו.

image.jpg

פורסם
הקלאץ' באמת גבוה, אבל הגיר בסדר גמור וההילוכים נכנסים חלק.

מערכת המולטימדיה עובדת טוב (ברור שזה לא מסך מגע של אייפון), כולל עברית,

ואמרו לי שגם אפשר להוריד עדכונים לתוכנת הניווט.

תא המטען אכן גדול, אבל אם אני לא טועה ב208 יותר גדול.

עד שאצלם את שלנו ואולי אעלה סקירה יותר מקיפה, קבלו תמונה מאולם התצוגה,

של רכב שזהה לשלנו.

האם הGPS גם מדבר בעברית?

ברכב המבחן התפריטים היו בעברית אבל לא היתה אופציה לדיבור בעברית.

פורסם
סבבה, אז אני לא מודאג.

בקשר לתא המטען של ה208 אני לא משווה בכלל. היא גם עולה הרבה יותר, אפילו אחרי הורדת המחיר שלה.

כן, רק שאנחנו קנינו את ה0.9 קולקשיין.

במחיר של 84k ל208 ידנית מאובזרת לפחות היינו הולכים לבדוק אותה.

במחיר הקודם אפילו לא שקלנו...

כן, הgps מדבר בעברית.

פורסם
האם הGPS גם מדבר בעברית?

ברכב המבחן התפריטים היו בעברית אבל לא היתה אופציה לדיבור בעברית.

אתה בטוח?

הקולקשן 1.2 האדומה של קרסו כן דוברת עברית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אתה בטוח?

הקולקשן 1.2 האדומה של קרסו כן דוברת עברית

כן, הופתעתי האמת,התעסקנו עם זה כמה דקות עם הנהג מבחן ואני לבד אחר כך, דיברה באנגלית וכשנכסתי לתפריטים היו שם אנגלית, רוסית, ערבית ועוד שפה או שתיים אבל לא היה עברית.

• תוכן חדש...