Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה - מבט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי (אדומה) מגיעה עוד שבועיים-שלושה.

(בגלל החגים לא ברור).

אשים תמונות כשיהיו לי.

אגב, אני לא אוהב איך שהקליאו החדשה נראית :oops:

יותר מדי מנופחת ויש לי בעיה עם הדלתות האחוריות והתחת הזה.

היא גם נראית יותר מדי אגרסיבית.

הנה "סימולציה" של הפרונט עם לוחית אירופאית מול לוחית אמריקאית.

רציתי רק לראות איך זה נראה.

Renault american.jpg

Renault European.jpg

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקרה הכינותי מראש

ניראית כמו וריאציה של מזדה 2:תווים של הרכב גדולים מידי למידותיו ועל רכב קטן זה ניראה לא רציני, כמו ילדה בת 8 נועלת נעלי עקב של אמא שלה.

לא לטעמי עיצובים האלה. אני אוהב רכבים מפורטים עם תווים עדינים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע מה אתכם, זה אחד הטוסיקים היותר יפים שהגיעו לייצור סדרתי בשנים האחרונות.

2013-renault-clio-eco-90-hp-test-drive-medium_32.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צ'מע או שאתה עיוור או שאני פה הדפוק,אבל הקליאו זה אחד הרכבים הכי מכוערים שראיתי כבר הרבה זמן המולטיפלה מלכת יופי ליד הקליאו.

לא יודע מה הקטע של רנו לשים סמל כ"כ גדול בפרונט,אין פרופורציות ברכב הזה בכלל,הכול מוגזם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני אהבתי את המראה. אני חושב שהיא נראית צעירה, וזה בדיוק מה שהיא אמורה לשדר לטעמי. אחלה עיצוב. אני מקווה שהביצועים בהתאם. בשביל 90K כדאי מאוד שיהיו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
צ'מע או שאתה עיוור או שאני פה הדפוק

על טעם ועל ריח .. :wink:

יש אנשים שחושבים שמולטיפלה זה רכב נאה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מבפנים היא באמת אחלה.

עשיתי נסיעת מבחן מן הסתם לפני שקניתי והתרשמתי לטובה.

הפלסטיקים לא הכי איכותיים בעולם אבל אני ממש לא מבין את הטענות כלפיהם. לי זה נראה אחלה והארגונומיה די טובה.

יש מקום להכל.

הטענה היחידה בקטע של הפנים זה שמחזיק הכוסות יותר מדי אחורה (בקונסולה המרכזית) ואין מחזיקי כוסות בדלתות. זה קצת מבאס.

פורסם
לא יודע מה אתכם, זה אחד הטוסיקים היותר יפים שהגיעו לייצור סדרתי בשנים האחרונות.

אפשר להתווכח על זה. אני חושב שזה יותר.

images.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אחת היפות והמרשימות, כרגע,

למה כרגע? כי עוד שלושה חודשים כשנראה את הרכב בכל רמזור שני, לא נזכור ממה התלהבנו.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...