Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה - מבט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להתווכח על זה. אני חושב שזה יותר.

הטוסיק הזה לא ביצור סידרתי, הבחור דיבר על יצור סדרתי

אני מאוד אוהב את העיצוב שלה, יש אחת בצבע חום מטאלי ליד אחת המסעדות בבורסה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם כולם פה , הקליאו הכי יפה בקטגוריה ונותנת תמורה הכי גבוהה לכסף.

אם לא הייתה לי איביזה בהחלט הייתי קונה את הרכב הזה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

יוסי, תגיד מה שתגיד, אתה מת על האוטו,

ואיך אני יודע?

אתה לא יכול לקחת אוטו אחר, אתה מת לקבל אותו כבר מהסוכנות ואתה לא מוותר ;)

אה כן ושמת תמונה קטנטנה מתחת לשלם שלך ;)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אולי יפה, אבל לא מומלץ למשפחה, כי היא לא תשמור על ילדיכם מאחור. וזה לא פיספוס בתכנון, אלא חלק מהתכנון. :roll:

פורסם

ארקו, למה הכוונה?

זאת אמירה מאוד מוזרה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
דווקא לדעתי הסוויפט והפיאסטה יותר יפות, הקליאו נראית כמו צפרדע.

צפרדע זה לא רע, 911 נראית כמו צפרדע.

הקליאו הזאת סתם מנופחת ומוגזמת. מזכירה את החיות האלה שמתנפחות כשהן מרגישות מאוימות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ארקו, למה הכוונה?

זאת אמירה מאוד מוזרה

הכ"א לא מגינות על יושבים מאחור וברנו אמרו שזו הייתה הכוונה, כי לטענתם כמעט ולא נסעים מאחור ברכבים האלו (לדעתי טיעון מטומטם).

פורסם
אולי יפה, אבל לא מומלץ למשפחה, כי היא לא תשמור על ילדיכם מאחור. וזה לא פיספוס בתכנון, אלא חלק מהתכנון. :roll:

זה לא נקרא "חלק מהתכנון".

זה לא שהם התכוונו שזה לא יגן, אלא פשוט לקחו בחשבון רת סוג השימוש של הרכב.

סך הכל הם צודקים ב90%.

רוב מי שקונה קליאו הם זוגות צעירים בלי ילדים וצעירים רווקים.

יש לרכב מושבים אחוריים אבל מעט מאוד פעמים הולכים להשתמש בהם.

אני באופן אישי מתכנן שכמה שפחות אנשים יישבו בחלק האחורי של הקליאו אלי.

אם לחברים שלי (שכולם בני 30+ כבר) אין רכב, אין סיבה שאני אהיה הנהג.

לגבי ילדים, יש שם 3 נקודות איזופיקס ולתינוקות אסור לנסוע עם כרית אוויר פעילה בכל מקרה.

כשהילדים כבר גדלים ויורדים מהכיסא, רוב האנשים יעברו כבר לסדאן או סטיישן.

פורסם

^

לרוב הם אולי צודקים, אבל זו טעות לדעתי לתכנן כך את הרכב ועוד בחברה שהתהדרה בבטיחות בעשור הקודם.

זה כ"א צד (וילון), אז זה דווקא מגן על התינוק שיושב בכיסא מאחור מרסיסים של חלונות שמתנפצות בזמן תאונה, למשל.

אני נוסע על גרנדה פונטו והיא בהחלט מספקת אותי ואין לי כוונה לבקש מהבוס להחליף לי את הרכב. (יש לי ילדה בת שנתיים).

אם בעתיד יהיה עוד ילד, זה כבר סיפור אחר, אבל עם ילד אחד סופר מיני בסדר גמור. ועובדה שיש לרכב 5 כ"ב וכ"א שמגינות גם על יושבים מאחור איכשהיו מרגיעה אותי. :-) אז מבחינתי קליאו היא לא אופציה מהסיבה הזו וריו דווקא כן (בתיאוריה, כן? אני לא קונה רכב כרגע).

פורסם

לא מבין מה ההתלהבות, לדעתי, מקדימה היא נראית כאילו בא לה להקיא (וזה הדדי)

ומאחורה באמת נראית כמו איזה הוט האץ' קטלנית, למה רק תמונות מקדימה יש באשכול?

פורסם
^

לרוב הם אולי צודקים, אבל זו טעות לדעתי לתכנן כך את הרכב ועוד בחברה שהתהדרה בבטיחות בעשור הקודם.

זה כ"א צד (וילון), אז זה דווקא מגן על התינוק שיושב בכיסא מאחור מרסיסים של חלונות שמתנפצות בזמן תאונה, למשל.

אני נוסע על גרנדה פונטו והיא בהחלט מספקת אותי ואין לי כוונה לבקש מהבוס להחליף לי את הרכב. (יש לי ילדה בת שנתיים).

אם בעתיד יהיה עוד ילד, זה כבר סיפור אחר, אבל עם ילד אחד סופר מיני בסדר גמור. ועובדה שיש לרכב 5 כ"ב וכ"א שמגינות גם על יושבים מאחור איכשהיו מרגיעה אותי. :-) אז מבחינתי קליאו היא לא אופציה מהסיבה הזו וריו דווקא כן (בתיאוריה, כן? אני לא קונה רכב כרגע).

אתה צודק.

אבל זה בדיוק העניין, שלך כבר יש ילדים אז אתה צריך רכב שיותר ממוקד במשפחה.

הקליאו היא לא האצ'בק למשפחות אלא לצעירים. הגרנדה פונטו היא חיה שאני לא ממש מבין ולא ממש יודע מי קהל הידע שלה בשוק הפרטי אז אני לא נותן את דעתי. אני לא קהל היעד כי אפילו לא הבאתי אותה בחשבון.

אז האופציה הכי טוב שלך באמת היא ריו או (אם עדיין מייצרים אותן) פוקוס האצ'בק או סטיישן, או אפילו בנות הדוד מבית יונדאי. כל אלו יותר מפוקסות במשפחה ופחות בלהיות רכב יחסית זול לצעירים מתחילים.

פורסם

לא מבין מה הבעיה, כריות האוויר מתפקדות גם כוילון לא?

בכל מקרה, אנחנו קיבלנו את הקליאו שלנו שלשום ומקבלים

תגובות נלהבות מכל מי שרואה את הרכב.

בהזדמנות זו ברצוני להודות ל daniel.gri על כל העזרה והשיתוף.

אם יש שאלות על הרכב אשמח לענות.

פורסם

איך נוחות הנסיעה והגיר?

ממה שאני התרשמתי מנסיעת המבחן זה היה אחלה אבל נסיעה של כמה דקות אחרי שכבר שנה אני לא על ידני, אחרי נסיעה באלפא יחסית רועשת (באופן טבעי היא רועשת) פשוט לא אינדיקציה טובה.

קראתי שהגיר הידני "לא משהו" בביקורת של מישהו, וכמה אנשים פה אמרו בפורום שהנוחות לא ממש טובה.

• תוכן חדש...