Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השאלה/השכרת רכב לחודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני גר באזור אורנית, ועובד באזור יהוד.

עד אתמול נסעתי לעבודה עם הרכב של אבא שלי, ומהיום הוא צריך אותו לעיסוקיו...

התחבורה הציבורית לא עוזרת לי מאחר ואני לא מספיק להגיע בזמן לעבודה..

כך שאני מחפש פתרון יצירתי לחודש הקרוב.

מישהו מכיר אפשרות להשכיר רכב בזול, או להשכיר מאדם פרטי בזמן שהוא לא צריך את הרכב ולשלם לו סכום נורמאלי (500 ש"ח לחודש נשמע סביר).

תודה !

פורסם

ב-500 ש"ח לחודש תוכל להשכיר לעצמך כרטיס חופשי חודשי לחודש אחד שלם באוטובוס לחברת אגד/דן וכן הלאה.

אתה באמת רציני שזה הסכום שאתה מדבר עליו לחודש מלא? חברות השכרת רכב משכירות ב90 ש"ח ליום רכב ידני קטן, אם אתה מבין במתמטיקה זה אומר מינימום 2000 ש"ח לחודש בהתנייה שבחודש יש 23 ימי שכירות :roll:

זאת כנראה הסיבה שאף אחד לא ענה לך עד עכשיו

Confidence In Motion

פורסם

אם זה מחיר השכירות אנשים היו שוכרים לשנה במקום לקנות רכבים ולתחזק אותם מכספם. פתרון ממשי אין, חוץ מלמצוא אדם הנוסע לכיוון באחת מהאפליקציות או דרך פורמים ולהשתתף איתו בדלק או משהו.

פורסם

כמו שציינו קודמיי מחירי ההשכרה מתחילים ב2000 ש''ח לחודש, לא כולל דלק וחניות וכו'. נסה ביד 2 מי פנוי אולי יתמזל מזלך.

הרוב טוב.

פורסם
בכל מקרה, לשכור רכב מאדם פרטי זה לא חוקי.

לאדם פרטי אסור להשכיר את רכבו או לגבות שכר על הסעות.

בנוסף לכך - במקרה של תאונה - חברת הביטוח תתנער ממך, ולא תתן כיסוי ביטוחי.

• תוכן חדש...