Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו captur

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון לעכשיו המחיר של היטי הידני עלה ל-125,000 שקלים.

היטי DSG עולה 145,000.

נראה שיש לקרסו כלי רכב מעניינים בגזרת ה-110 אלף, קפצ'ור ידני ומגאן קופה ידנית.

אגב, למישהו יש מושג מה יעלה בגורל מחיר רכבי הדיזל של קרסו, ביוני נאמר לי שכנראה הם יעלו בפחות מ-10,000 (עליה של 4,000-5,000 ש"ח), אבל נכון לעכשיו לא יודעים כלום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מאוד יפה ויחודי. תתחדש. וכמו שנאמר ההשוואה צריכה להיות לג'וק ולא לייטי שגם מי שלא מעודכן עולה יותר יקר. לקרסו היום יש יצע של מכוניות מעניינות ומתחרות ראויות.

החיים הם כמו....

פורסם

לרנו יש היום היצע רכבים מענין מאוד המכסה את מירב השוק הישראלי העממי במחירים טובים מאוד.

מה שחשוב הוא השירות אחרי המכירה, לתת גב ללקוחות,לבצע טיפולים במחירים סבירים ולהיות קשובים ללקוחות ולתת פיתרון מהיר ומקיף ללא עיכוב ואו ויכוח מיותר על מנת לבנות מאגר של לקוחות חוזרים.

חשוב בהחלט בשוק של היום הוט טריד אין במחיר הוגן למי שמגיע להחליף רנו ברנו וגם ניסאן.. , זה לבדו יכול לתת ליבואן מכירות נאות בכל שנה ללא מאמץ מיוחד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ובקשר לטרייד אין ... לצערי הרב אני נותן את הרנו לגונה 2003 1.8 .

מחיר מחירון שלה הוא 11,800 , פשוט עצוב מאוד אבל אני מקבל עליה מחירון. אני לא חושב שהיתי מקבל יותר בשוק הפתוח.

מאוד כואב אבל זה למטרה טובה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
ובקשר לטרייד אין ... לצערי הרב אני נותן את הרנו לגונה 2003 1.8 .

מחיר מחירון שלה הוא 11,800 , פשוט עצוב מאוד אבל אני מקבל עליה מחירון.

אני חושב שזה מאוד פייר לתת מחירון במיוחד שהוא נמוך, השאלה מה יתנו על רנו 2010? אני מהנסיון גם עם צמפיון וגם עם umi הם לא אוהבים לתת מחירון כאשר הרכב שלך שווה הרבה וזה מבאס.

החיים הם כמו....

פורסם
אז מה אתם חושבים על הצבע שבחרנו ?

אהבתי את הכתום, אבל מעדיף את הגג השחור.

לפי המדבקות הזמנתם את הקולקשן נכון?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אשמח אם תוכל לשתף רשמים כשתקבל את הרכב.

אני צריך להחליף רכב ליסינג, וחברת הליסינג כבר לא עובדת עם סקודה - אז אני לא יכול לקבל אוקטביה לצערי - אני שוקל את הרנו.

פורסם

למה לא להשוות יטי לקפטור?

זה לא משנה על איזה רכב הם מתבססים - המרווח הפנימי הוא דומה\שווה ערך.

נראה שנפלתם בהיבט שסופר מיני כיום (קליאו - בסיס לקפטור)הוא בממדים של קומפקטית (גולף - הבסיס ליטי) בעבר.

לי יש יטי (שאני מאד אוהב) ובעתיד אני החליף לקפטור. הסיבה העיקרית היא האבזור הקמצני ביטי וריפוד פנים שחור מדכא לדעתי.

תתחדש ותספק איך הרכב, אני מסוקרן בהיבט של נוחות נסיעה \ רעשים בנסיעה.

Kia Niro 2017

פורסם

הדגם שנקנה הוא ברמת איבזור "דינמיק פאק" רמה אחת מתחת ל"קולקשין" ששם אפשר לבחור מדבקות צבעוניות על הגג ודלתות צד, ריפוד שניתן להוריד מהמושב, ובתוך הרכב גם צבעים לבחירה.

חוץ מיזה הדינמיק הוא ברמה המאובזרת ביותר.

לגבי מבחר הצבעים דווקא יש מבחר אבל עדין לא כמו בחו"ל.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...