Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו captur

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Thebaron

קודם כל מדובר ברכב חדש ... מה יכול להיות רע ? אנחנו מכירים רנו כבר כמה שנים טובות.

דבר שני מיבחן רכב שנעשה על ידי עיתון או כול דבר אחר ישראלי ? אתה צוחק עלי ? אם זה לא נימצא בליסינג אז זה לא שווה מבחינתם ! שלא נדבר על רנו , מבחינתם זה הכי גרוע הכי לא אמין והכי דפוק.

דבר שלישי כולה אוטו... לא טוב אז מחליפים תמיד יש טרייד אין. אז כן מפסידים קצת כסף וזהו...

חוץ מזה הכל טוב.

ולכול מי שכן מעוניין אז צילמתי והתמונות בדרך...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה כל כך פשוט, הכסף צומח אצלך (או אצל אבא שלך) על העצים, ואין לך בעיה לקנות כל דבר חדש עוד לפני שניתן לדעת מה הוא שווה, אז מה הבעיה?

אז בעצם, מדוע מלכתחילה אתה צריך את הייעוץ של אנשי הפורום? קנה ותהנה.

מקסימום תיפטר מהרכב אחרי כמה חודשים, כמו שכתבת (עם הפסד גבוה כי זה רנו, ועם הרבה סימני שאלה במסגרת הייעוץ רכב של אנשים ששואלים "מדוע המוכר נפטר מהרכב לאחר 5.5 חודשים, האם זה כי הרכב גרוע?")

.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הסיכון כיום הוא ממש נמוך.

כמו שאמרו, אין רכבים גרועים כמו שהיו פעם, אז הסיכון ממש לא רלוונטי.

זה לא שזה מנוע כמו של NSU RO80 שצריך להחליף כל 30K קילומטר.

מקסימום הוא לא יהיה נוח כמו שהוא ציפה או אבל עדיין נוח.

פורסם
תסלח לי על הבוטות בתגובתי, אבל זה המהלך הכי מטופש שנתקלתי בו בחיים...להזמין רכב לא מוכר אחרי שיחה ועוד מי, עם איש מכירות?

מקריאת כתבה של עיתונאי ישראלי בהשקה בחו"ל לפני מספר חודשים זכור לי שהרכב נחמד, אך לא מגובש ובין השורות הבנתי שאין כאן המלצת קנייה.

אחי, באת אליו בטענות כאילו הוא קנה את הרכב בצ'ק שלך.

פורסם
אם זה כל כך פשוט, הכסף צומח אצלך (או אצל אבא שלך) על העצים, ואין לך בעיה לקנות כל דבר חדש עוד לפני שניתן לדעת מה הוא שווה, אז מה הבעיה?

אז בעצם, מדוע מלכתחילה אתה צריך את הייעוץ של אנשי הפורום? קנה ותהנה.

מקסימום תיפטר מהרכב אחרי כמה חודשים, כמו שכתבת (עם הפסד גבוה כי זה רנו, ועם הרבה סימני שאלה במסגרת הייעוץ רכב של אנשים ששואלים "מדוע המוכר נפטר מהרכב לאחר 5.5 חודשים, האם זה כי הרכב גרוע?")

.

ספר לנו מה בדיוק הבעיה שלך?

מה אוכל אותך?

אני לא חושב שאנשים משקיעים כל כך הרבה מאמץ כאשר הם רוכשים דירה.

טוב, אולי אתה כן..

פורסם
Thebaron

קודם כל מדובר ברכב חדש ... מה יכול להיות רע ? אנחנו מכירים רנו כבר כמה שנים טובות.

דבר שני מיבחן רכב שנעשה על ידי עיתון או כול דבר אחר ישראלי ? אתה צוחק עלי ? אם זה לא נימצא בליסינג אז זה לא שווה מבחינתם ! שלא נדבר על רנו , מבחינתם זה הכי גרוע הכי לא אמין והכי דפוק.

דבר שלישי כולה אוטו... לא טוב אז מחליפים תמיד יש טרייד אין. אז כן מפסידים קצת כסף וזהו...

חוץ מזה הכל טוב.

ולכול מי שכן מעוניין אז צילמתי והתמונות בדרך...

אתה בטוח שאתה נמצא בפורום הנכון? ועוד ישראלי, שומו שמיים?

תתחדש - אבל בתגובה הזאת יצאת פארש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

"אז בעצם, מדוע מלכתחילה אתה צריך את הייעוץ של אנשי הפורום? קנה ותהנה."

אני לא נימצא בשירשור של "יעוץ לרכב חדש" כמו שאתה רואה עכשו... רק חשבתי שזה יעניין משהו הדגם החדש שהגיע.

דבר שני לא באתי להתנגח פה עם מישהו ... בסוף תמיד מישהו קונה דגם חדש של משהו עוד לפני הסיקור שעושים רכב חדש או על כל מוצר אחר, היום זה אני פעם הבאה זה מישהו אחר.

דבר שלישי אני לא כל כך אוהב את הסיקורים של העיתונות וה TV פה בארץ (לא מדבר על הביקורות פה באתר). בדרך כלל (לא תמיד) מביאים רכבים למיבחן וניראה כאילו התוצאות ידועות מראש (אבל זה כבר נושא אחר).

ולדעתי האשית בלבד הרכבים שמקבלים מהליסינג לא משקף את השוק האמיתי , זה שנאמר שרכב כזה או אחר מוביל במכירות השנה זה אומר שחברת הליסינג קיבלה מחיר טוב עליו ולכן קנתה אותו בכמות גדולה , ובגלל זה הוא מוביל במכירות לא ביגלל טיבו והתאמתו ללקוח הפרטי.

ודבר אחרון ... אני פה בפורום בכדי לקבל דעות אמיתיות על אנשים שבאמת נוסעים עם הרכבים ונותנים ביקורת על פי ניסיונם האישי.

ובקשר לתמונות ... צילמתי באיכות גבוה מידי ולא ניתן להעלותן לאתר , אצלם שוב .

שבוע טוב...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

שבוע טוב...

או שתשתמש באתר אינטרנט שמשנה את הגודל של התמונות. resize picture בגוגל....

שבוע טוב...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אשמח שתספר לי על החוויה של קבלת הרכב והתובנות שלך מכל התהליך.

כרגע הודיעו לי שמחר אני חותם סופית על הרכב :-D (עדיין לא ברור אם 1.2 או 0.9) אז עצות תמיד טוב לקבל.

איך היה השירות?

באיזה מצב קיבלת את הרכב?

האם היו בעיות אחרי זה?

פורסם

אז כמו שהבטחתי מקבץ תמונות ...

ורשמים מהנסיעה אביא בעוד מספר ק"מ רק דבר אחד בטוח שאפשר להגיד עכשו , נוחות הנסיעה רכה נעימה וזאת ביחס לייטי ששם הנסיעה קצת יותר נוקשה הן ביחס למושבים וגם ביחס למתלים של הרכב. את זה אני מרגיש בעיר הבורות (באר שבע).

יותר פרטים בהמשך.

20130829_140417_800x600.jpg

20130829_140356_600x800.jpg

20130828_142331_800x600.jpg

20130829_140154_800x600.jpg

20130829_140036_800x600.jpg

20130829_140600_600x800.jpg

20130829_140315_600x800.jpg

20130829_140213_800x600.jpg

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מכונית מקסימה, עם צבע מקסים. תהנה ותתחדש.

אהבתי את הגאנטים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נראה רכב מגניב ביותר. תתחדשו וסעו בדרכים טובות.

נחמד לראות סוף-סוף יבואן שמייבא לארץ רכב עם מערכת ניווט מקורית בשפה העברית, קרסו לא מפסיקים להפתיע.

• תוכן חדש...