Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו captur

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו תכנית בידור שמקצינה דברים-בשביל הבידור כמובן. במציאות זה הרבה יותר פשוט. נסה בעצמך פעם.

מה שאני אומר זה שבעצם אתה כן יכול לעשות את זה. אפילו יש הוראות בספר הרכב, לעומת מכוניות שבאמת צריך לפרק חלקים בתא המנוע כדי להגיע לנורות.

משום מה אף אחד לא מתלונן על זה שם, רק על המגאן. קונספירציה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגיר אמנם לא מנצל את המנוע הכי טוב שאפשר אבל ב3 שנים שהיה לנו במשפחה את הרכב (ליסינג) לא היתה שום תקלה עם הגיר. התקלות היחידות היו משאבת דלק שמתה אחרי 70K ק"מ ומים שהיו נוזלים על הרצפה של הנוסע כשהמזגן עבד בעצמה חזקה.

מעבר לזה - נאדה.

החלפת נורות הדרך "הידועה לשמצה" זו הנפצה מטופשת, כנראה של מישהו שאף פעם לא ניסה לעשות את זה בעצמו.

לך תחליף נורת דרך באאודי A6, נראה אותך :lol:

מחזק!

93K ק"מ בליסינג. הבעיה היחידה הייתה לא קשורה לאמינות אלא לדביל באיסיזו עם מגן חזירים שלא עצר באדום ונכנס במגאן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני מקבל לגמרי את הטענות. פשוט אני אומר שלא סתם המגאן 2 נחשבת בעיני רבים כ"נגועה". כנראה שכן יש שם משהו. כמובן שרכבים שמורים יראו אמינות - גם אם זה יהיה לנד-רובר. אני מסתכל על זה בצורה קצת יותר רחבה. גם אצלי שמפחה הייתה אונו לפני הרבה שנים. אמרו הרבה על האונו שהיא לא אמינה - והיא עברה אצלנו במשפחה 11 שנים כי לא רצו להיפרד ממנה. העניין שיש רכבים שיותר ופחות רגישים להזנחה. כנראה שהמגאן הייתה מהרגישות...

פורסם

יאללה מברוק

הייתי היום בבוקר בסוכנות באר שבע וראיתי את הרכב החדש והכתום שלך ממתין לך לבוא ולאסוף אותו (פאול נכון?)

אפילו נתנו לי להציץ פנימה לראות איך זה "על הכביש" ולא בסוכנות עצמה ששם כידוע הכל נוצץ.

אז סע בזהירות ושתף כמה שיותר מהר כי לדעתי אתה בין הראשונים בארץ- אם לא הראשון! שמקבל את הרכב הזה.

פורסם

אכן כן הרכב הכתום הוא של אבא שלי ... לקחנו אותו היום בצהרים.

קיבלנו את הרכב עם 9 ק"מ נקי ומסודר (בלי ניילונים על המושבים קצת הורס את הכיף) בבדיקה מהירה של המערכת אדיו GPS והטלפון שימוש פשוט קל ומהיר. יעד הנסיעה הוכנס והכל עובד פיקס (עברית מובנת , מנמיך את הווליום ברדיו כאשר ה GPS מורה על פניות , סינכרון מהיר עם הפלאפון ).

כניסה לרכב ופתיחתו אוטומטית (כאשר המפתח בכיס) וגם נעילת הרכב כאשר מתרחקים ממנו. התנעת הרכב על ידי כפתור בלבד ( יש אופציה להכניס כרטיס אבל ניראה פעולה מיותרת).

בגדול נסענו רק הביתה וזהו (היתי חייב לרוץ לעבודה) לכן אין טעם בביקורת על הרכב מנסיעה קצרה זו.

מחר אצלם אותו ואעלה תמונות לכאן ....

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תתחדשו!

מצפה לביקורת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יפה שכבר יש מלאי בארץ. אני הזמנתי את הקליאו לפני חודש - ועד עכשיו הרכב לא הגיע. הודיעו לי שיקח 14 ימי עסקים מה1 בספטמבר. תודה לחגי ישראל ( זה יוצא שרק ב 20.9 הרכב יהיה אצלי) !

פורסם

אתה רציני?

אני הזמנתי לפני שבוע אבל המסמכים אמורים להיות מוכנים כעקרון מחר, אז רק ביום ראשון זה יתחיל לזוז. זה אומר שלא יהיה לי רכב עוד לפחות 23 יום? אוף, רציתי אותו ליום הולדת שלי :cry: (06/09)

נו טוב, בינתיים יש לי אלפא ומגאן.

פורסם

לאחר שיחה עם סוכן המכירות הוחלט על הזמנה של הרכב...

תסלח לי על הבוטות בתגובתי, אבל זה המהלך הכי מטופש שנתקלתי בו בחיים...להזמין רכב לא מוכר אחרי שיחה ועוד מי, עם איש מכירות?

המהלך הנכון צריך להיות (לפי הסדר הזה): קריאת מבחני דרך בעולם; קריאת מבחנים ישראליים(כמעט ולא בוצעו); קבלת מידע מאנשים שיש להם (הרכב חדש, לא רלוונטי) וכמעט הכי חשוב - נסיעת מבחן.

מקריאת כתבה של עיתונאי ישראלי בהשקה בחו"ל לפני מספר חודשים זכור לי שהרכב נחמד, אך לא מגובש ובין השורות הבנתי שאין כאן המלצת קנייה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
אתה רציני?

אני הזמנתי לפני שבוע אבל המסמכים אמורים להיות מוכנים כעקרון מחר, אז רק ביום ראשון זה יתחיל לזוז. זה אומר שלא יהיה לי רכב עוד לפחות 23 יום? אוף, רציתי אותו ליום הולדת שלי :cry: (06/09)

איזה דגם לקחת בסוף?

פורסם
אתה רציני?

מה שהבנק יחליט בשבילי.

הרעיון הוא לקנות 0.9 טורבו אבל אולי יאשרו רק 1.2 בלי טורבו.

כמה פעמים אפשר לשאול אותו דבר?

שמע פרנקוס, אתה קצת לא ברור.

מצד אחד אתה אומר שהזמנת ואפילו ציפית לקבל את הרכב בעוד שבוע (06/09), מצד שני אתה רושם שהבנק יחליט בשבילך איזה דגם אתה תקבל?!

באמת לא מובן..

לא שזה ממש מעניין אותי, אבל אם כבר זה מעניין מישהו (כמו Yondalar) לפחות תענה לו בנימוס.

פורסם

לא ציפיתי, רציתי.

ופשוט שאלו את זה כמה וכמה פעמים.

הדגם יהיה תלוי במה שיאשרו לי אבל כרגע הדגם שהוזמן הוא 1.2.

עניתי על זה בשרשור אחר בנושא.

אמרתי שאעדכן, אז אעדכן.

בינתיים זה תקוע בחברה שמתעסקת עם המימון.

• תוכן חדש...