Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו captur

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרנו קפטור צריך להיות פחות חסכוני מעט מהקליאו ככה שצפה לצריכת דלק ממוצעת של 1 ל 8 ומטה. מי שיקנה את הרכב הולך לתדלק והרבה. (הרנו קליאו עושה 1 ל 8.9 בממוצע).

זה קטע עצוב הדלק , בחול המכוניות האלו מיועדות למנוע דיזל חסכוני במיוחד

מאיפה המידע הזה? :?

איך בסופר מיני מודרנית מגיעים לצריכה הזאת?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאיפה המידע הזה? :?

איך בסופר מיני מודרנית מגיעים לצריכה הזאת?

מה זאת אומרת?! ממקור אמין ומאוד מוסמך!

הנה, גם אני יכול: היונדאי I35 עושה 1:7..

עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.

פורסם

באמת, מאיפה זה הגיע?!

קליאו 1.2 ליטר טורבו אוטומט עושה 14.7 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת. נתון אמיתי במדידה שלי, מתדלוק לתדלוק ובנהיגה לא הכי עדינה בעולם של כ-500 קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
באמת, מאיפה זה הגיע?!

קליאו 1.2 ליטר טורבו אוטומט עושה 14.7 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת. נתון אמיתי במדידה שלי, מתדלוק לתדלוק ובנהיגה לא הכי עדינה בעולם של כ-500 קילומטרים.

זה לא מדידה מדויקת מכיוון שאתה נהגת ברכב.

הרי ידוע שבכדי לקבל את המדידה המדוייקת ביותר אין צורך לנהוג ברכב, רק צריך מקלדת בסביבה..

פורסם

הקליאו עושה 1:8 כשהיא RS, בכיוון העליות בנס הרים.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נסעתי ברכב , מחשב הדרך הצביע על 1 ל 6.8 בתוך העיר , גם בכל המבחנים שנעשו לרכב בכל האתרים צריכת הדלק היתה גרועה לחלוטין.

תבדקו באתר אוטו ותראו בעצמכם , צריכת דלק זה נקודת החולשה העיקרית של הרכב.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30237-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

פורסם

אם כבר המבחן הזה מאוטו;

"נוסעים

גרסת המבחן שלנו הייתה הבכירה, 1.2 ליטר טורבו. [...] ומה לגבי צריכת הדלק? בשיוט נרשמו 16.4 ק"מ/ל' ובכל המבחן, בתנאים מאומצים, 8.9 ק"מ/ל'."

8.9/L למנוע טורבו קטן בתנאים מאומצים זה לגמרי סביר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מסכים ב 100% עם דעתו של בגירה. אפשר להסתכל גם על ה B3 החדשה והסובארו XV, רק שלאחרון גם באמת יש יכולת שטח מסויימת.

איתמר

B3 יותר טובה לשטח, כי אותה אפשר לבחור כרכב ליסינג מהעבודה. 8)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

א. קפצור משתמשת באותה יחידת הנעה של הקליאו , רק בגלל המבנה שלה והכובד צורכת יותר דלק.

ב. אני לא זוכר אף רכב שהציג ביצועים כאלו עלובים מבחינת צריכת דלק במבחנים של אוטו (כולל בנסיעת מבחן שאני עשיתי ברכב שהציגה תוצאות איומות).

זה לא רק באוטו הצריכת דלק היתה דפוקה

א. וואלה - http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2664056

ב. מאקו - מבחן המשוואה בין כל המכוניות מיני

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-ed17624c585ff31006.htm

בכל כתבה אפשרית מציינים לרעה את צריכת הדלק של הקליאו.

בנוסף אני נהגתי ברכב, איפסתי את המחשב ונתקלתי בצריכת דלק הכי איומה שראיתי בחיים (טוב נגיד שהמחשב דפוק)

היום אני נוסע על פלונאס דיזל , ולאחר שני מבחנים שעשיתי בעצמי הצריכת דלק הינה 1 ל 15.7 בממוצע בנסיעה עם מזגן כאשר רוב הנסיעה כמובן מחוץ לעיר. אומרים שלאחר שהמנוע נפתח הצריכה משתפרת , אני מקווה לזה.

פורסם

מאקו: "צריכת הדלק במהלך המבחן עמדה על 11 ק"מ לליטר."

וואלה: "התשלום היחיד בנהיגה חזקה שכזו הוא כמובן בצריכת הדלק. כפי שכבר התחוור לנו בעבר, מנועי הטורבו הקטנים יודעים להיות חסכוניים מאוד, כל עוד נוהגים בהם בעדינות. אולם כשנועצים את הדוושה ברצפה, 120 הסוסים שותים את מכל הדלק בקצב של ליטר לכל שבעה קילומטרים."

אתה לא תגיע לצריכת דלק של דיזל עם מנוע בנזין קטן. מצד שני אם תנהג לא כמו חורני תגיע לצריכה לא רעה בכלל.

בנסיעות מבחן לקליאו, הגעתי ל12-13 ק"מ לליטר בנהיגה טובענית + פקקים של ת"א

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
א. קפצור משתמשת באותה יחידת הנעה של הקליאו , רק בגלל המבנה שלה והכובד צורכת יותר דלק.

ב. אני לא זוכר אף רכב שהציג ביצועים כאלו עלובים מבחינת צריכת דלק במבחנים של אוטו (כולל בנסיעת מבחן שאני עשיתי ברכב שהציגה תוצאות איומות).

זה לא רק באוטו הצריכת דלק היתה דפוקה

א. וואלה - http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2664056

ב. מאקו - מבחן המשוואה בין כל המכוניות מיני

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-ed17624c585ff31006.htm

בכל כתבה אפשרית מציינים לרעה את צריכת הדלק של הקליאו.

בנוסף אני נהגתי ברכב, איפסתי את המחשב ונתקלתי בצריכת דלק הכי איומה שראיתי בחיים (טוב נגיד שהמחשב דפוק)

היום אני נוסע על פלונאס דיזל , ולאחר שני מבחנים שעשיתי בעצמי הצריכת דלק הינה 1 ל 15.7 בממוצע בנסיעה עם מזגן כאשר רוב הנסיעה כמובן מחוץ לעיר. אומרים שלאחר שהמנוע נפתח הצריכה משתפרת , אני מקווה לזה.

צריכת הדלק היא נגזרת של אופן הנהיגה שלך ברכב , אני עם פלואנס דיזל הגעתי לתצרוכת דלק של 1:18 , וכאשר נהגתי בצורה אגרסיבית ירדתי ל 1:16 , הנהגים הרגועים בחברה לא יורדים מ 1:17.5 בממוצע ויש גם כאילו אשר מגרדים את ה 1:20 מלמטה.

דרך אגב, צריכת דלק במהלך מבחן דרכים אינה מהווה מדד לדבר, הרכב עובר חיים לא קלים שם ונסחט בצורה שאדם פרטי לא מגיע אליה לעולם, הקפצור תעשה בקלילות 1:12 בנהיגה רגועה ללא מאמץ מיוחד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טוב עזבו אתכם עכשיו צריכות דלק.

MIKMAN , לפי התמונה אני רואה שהסוכנות היא בבאר שבע.

גם אני הייתי שם השבוע לעשות טרייד על המגאן של אשתי. רצינו את הג'וק אבל אשתי קלטה את הקפצור שנראית נחמדה מאד , מאובזרת.

אבל לא יודע..חסר לי עוד משהו . זה לא מושך אותי ב 100%.

אתה יכול לתת רשמים מנסיעת מבחן שעשית?

לפי החישוב של תאריכי ההודעות אתה כבר אמור לקבל את הרכב.

• תוכן חדש...