Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו captur

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול לתת רשמים מנסיעת מבחן שעשית?

כן שוב קינינו רכב ללא נסיעת מבחן.

5 תווים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הרכב הבטיחו לנו לפני ראש השנה... אני תמיד אופטימי ומקוה אולי לקבלו עד סוף השבוע.

בקשר לנסיעת המבחן חשבו שנקבל את הרכב לפני שיגיע רכב לנסיעת המבחן דרום ולכן ויתרנו.

ועוד סיפור קטן על צריכת הדלק... כיום יש לנו ייטי ותאמינו לי או לא אבל כשאבא שלי נוסע בה צריכת הדלק גרוע ... משהו כמו ליטר ל 8 ק"מ , למה ?? כי אבא שלי לוחץ על הגז במלוא המרץ ונוסע רק בתוך העיר. קוראים לזה "רגל כבדה" ?

שאני נוסע על הייטי אני מצליח לשפר את הצריכה ל ליטר ל 12 ק"מ. באמת הטורבו שותה הרבה כאשר לוחצים על הדוושה.

דרך אגב הג'וק יותר קטן מהקפצור בעיקר בחלקו האחורי... בזמנו חשבנו על הג'וק אבל בסוף נירכשה הייטי.

עשיתי בדיקה במפרט הטכני מידות ואורך גובה של הייטי בהשוואה לקאפצור ואכן הייטי יותר גדולה גבוה ורחבה. אבל בסנטימטרים בודדים (מקוה שבדקתי טוב ), ובוודאות יותר גדולה מהקליאו החדשה(למרות שחלק מהחברים פה טוענים כי היא על אותו שילדה או פלטפורמה או איך שקוראים לזה בימינו).

ברגע שנקבל את הרכב אני אעלה תמונות ואנסה לספר בקצרה על הרכב (אך אפשר להרגיש רכב לאחר נסיעה או שתיים , צריך תקופה ארוכה)

ממשיך להיות אופטימי...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני עדיין מתלבט.

כמעט ועשיתי הזמנה בשבוע שעבר לרכב הזה אבל בגלל שבכלל עוד לא היתה לו השקה ובכלל לא היו לו מבחני דרכים בארץ ובכלל אין להם רכב להעמיד לי לנסיעת מבחן אז אני לא יודע...

פורסם

זה ממש יפה לראות את ההתקדמות שעשתה רנו בארץ בשנים האחרונות. אם היו מציינים בפורום לפני 4 שנים את השם של החברה המעויינת, רק חסידי רנו היו מגנים על המותג ( ולא היו הרבה כאלו בכלל ). הקפיצה שרנו עשתה בתודעה לפחות פה בפורום - מה שאני מאמין שימשך גם לשאר הקהלים היא מאוד מרשימה. רנו באמת מציעים מה שחברות אחרות לא העזו לעשות בארץ - ייבוא משפחתיות דיזל, תיבות ידניות, אבזור עשיר גם לדגמי בסיס. היבואן לקח מאוד ברצינות את הנפילה של המגאן 2. את השירות עוד לא יצא לי לחוות מקרסו - נקווה שגם שם לא יאכזבו.

פורסם

תשמע, אחרי הטווינגו שהייתה לי (שלא עשתה בעיות אבל גם לא היו הרבה חלקים), החלטתי שאני לעולם לא אקנה יותר רנו.

אני ממש לא חסיד של המותג, למרות שהיו בבעלותי שני רנו ובבעלות ההורים שלי עוד 3 (שני טראפיק ואקספרס אחד).

הסיבות העיקריות לביקורת על המותג:

- אמינות

- שירות מזעזע אצל היבואן

- חוסר טוטאלי בסחירות

אז כיום היבואן נותן שירות די טוב, האיכות של הרכבים השתפרה וכרגע אני לא יכול לחשוב על רנו שלא מהנה לנהיגה (אולי הפלואנס והקנגו).

ועם המצב של השוק של שמשומשות כיום, זה אידיוטי בכלל לחשוב על סחירות כי המצב על הפנים לכולם.

אז כן, כיום הרכבים שנותנים את התמורה הכי טובה לשקל הם של רנו (לפי הצרכים שלי, יכול להיות שלמישהו אחר יש דברים אחרים שחשובים לו).

השיקול העיקרי אצלי היה תמורה לשקל במחיר "נורמלי".

אני אפילו לא אוהב איך שהקליאו החדשה נראית. מבחינת מראה אני מעדיף את הפיקנטו :oops:

פורסם

מתוך סקרנות, איזו קליאו הזמנת?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
היבואן לקח מאוד ברצינות את הנפילה של המגאן 2. את השירות עוד לא יצא לי לחוות מקרסו - נקווה שגם שם לא יאכזבו.

תגיד, אני לא עובד רנו אבל ממש מעניין אותי לשמוע למה המגאן 2 נפלה כדבריך?

יש לנו מגאן 2 יד ראשונה 2008 (כמעט 6 שנים על הכביש)

מעולם לא היתה תקלה רצינית, נוסעת מטיפול לטיפול, וכשכן הצטרכתי פעם בתקופת האחריות שירות של היבואן נעניתי מבלי להמתין יותר מדי.

אגב בימים אלו אני מוכר את הרכב וקיבלתי 2 הצעות במחירון (רכב שמור מאד עם ק"מ נמוך) אז גם הסחירות לא כזו נפילה.

פורסם
א. קפצור משתמשת באותה יחידת הנעה של הקליאו , רק בגלל המבנה שלה והכובד צורכת יותר דלק.

ב. אני לא זוכר אף רכב שהציג ביצועים כאלו עלובים מבחינת צריכת דלק במבחנים של אוטו (כולל בנסיעת מבחן שאני עשיתי ברכב שהציגה תוצאות איומות).

זה לא רק באוטו הצריכת דלק היתה דפוקה

א. וואלה - http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2664056

ב. מאקו - מבחן המשוואה בין כל המכוניות מיני

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-ed17624c585ff31006.htm

בכל כתבה אפשרית מציינים לרעה את צריכת הדלק של הקליאו.

בנוסף אני נהגתי ברכב, איפסתי את המחשב ונתקלתי בצריכת דלק הכי איומה שראיתי בחיים (טוב נגיד שהמחשב דפוק)

היום אני נוסע על פלונאס דיזל , ולאחר שני מבחנים שעשיתי בעצמי הצריכת דלק הינה 1 ל 15.7 בממוצע בנסיעה עם מזגן כאשר רוב הנסיעה כמובן מחוץ לעיר. אומרים שלאחר שהמנוע נפתח הצריכה משתפרת , אני מקווה לזה.

קפטור כבדה מהקליאו המקבילה לה ב-15 ק"ג שלמים, אכן הבדל ענק..

כבודו סיים או שיש לו עוד שטויות לרשום?

פורסם
תגיד, אני לא עובד רנו אבל ממש מעניין אותי לשמוע למה המגאן 2 נפלה כדבריך?

יש לנו מגאן 2 יד ראשונה 2008 (כמעט 6 שנים על הכביש)

מעולם לא היתה תקלה רצינית, נוסעת מטיפול לטיפול, וכשכן הצטרכתי פעם בתקופת האחריות שירות של היבואן נעניתי מבלי להמתין יותר מדי.

אגב בימים אלו אני מוכר את הרכב וקיבלתי 2 הצעות במחירון (רכב שמור מאד עם ק"מ נמוך) אז גם הסחירות לא כזו נפילה.

שני דברים לדוג' : התקלות החוזרות ונשנות בתיבת ההילוכים ( AL4) , וכמובן החלפת נורות הדרך הידועה לשמצה....

כמובן שרכב שמור עם קילומטרז נמוך יחווה פחות תקלות.

מבחינת רוב שאר הדברים - המגאן 2 הייתה מכונית מצויינת. גם בטיחותית, נוחה, יפה ( לדעתי ב 5 דלתות ) והכי חשוב- היה לה בלם יד בצורת מצערת של מטוס ...:lol:

אבל התקלות החוזרות בתיבת ההילוכים - די גמרו את רנו.

פורסם
הבעיה הרצינית הייתה תיבת ההילוכים. מבחינת רוב שאר הדברים - המגאן 2 הייתה מכונית מצויינת. גם בטיחותית, נוחה, יפה ( לדעתי ב 5 דלתות ) והכי חשוב- היה לה בלם יד בצורת מצערת של מטוס ...:lol:

תראה מה זה ישראלים: נותנים להם הרגשה של קוקפיט ועדיין לא טוב.....:wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שני דברים לדוג' : התקלות החוזרות ונשנות בתיבת ההילוכים ( AL4) , וכמובן החלפת נורות הדרך הידועה לשמצה....

כמובן שרכב שמור עם קילומטרז נמוך יחווה פחות תקלות.

מבחינת רוב שאר הדברים - המגאן 2 הייתה מכונית מצויינת. גם בטיחותית, נוחה, יפה ( לדעתי ב 5 דלתות ) והכי חשוב- היה לה בלם יד בצורת מצערת של מטוס ...:lol:

אבל התקלות החוזרות בתיבת ההילוכים - די גמרו את רנו.

הגיר אמנם לא מנצל את המנוע הכי טוב שאפשר אבל ב3 שנים שהיה לנו במשפחה את הרכב (ליסינג) לא היתה שום תקלה עם הגיר. התקלות היחידות היו משאבת דלק שמתה אחרי 70K ק"מ ומים שהיו נוזלים על הרצפה של הנוסע כשהמזגן עבד בעצמה חזקה.

מעבר לזה - נאדה.

החלפת נורות הדרך "הידועה לשמצה" זו הנפצה מטופשת, כנראה של מישהו שאף פעם לא ניסה לעשות את זה בעצמו.

לך תחליף נורת דרך באאודי A6, נראה אותך :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עשיתי בדיקה במפרט הטכני מידות ואורך גובה של הייטי בהשוואה לקאפצור ואכן הייטי יותר גדולה גבוה ורחבה. אבל בסנטימטרים בודדים (מקוה שבדקתי טוב ), ובוודאות יותר גדולה מהקליאו החדשה(למרות שחלק מהחברים פה טוענים כי היא על אותו שילדה או פלטפורמה או איך שקוראים לזה בימינו).

אין בעיה לחלוק אותה שילדה בין כמה דגמים עם מידות שונות.

למשל ניסן טידה גם חולקת שילדה עם קליאו.

כל דגם שקיים בצורות מרכב שונות (סדאן, האצ'בק, סטיישן) חולקים אותה שילדה אבל המידות החיצוניות שונות - אורך, לפעמים גובה ואולי אפילו רוחב.

מידות חיצוניות גדולות יותר לא תמיד מצביעות על מרווח פנימי גדול יותר. עיצוב מסוים גוזל חלק מהסנטימטרים היקרים: עובי הדלתות, סאן רוף בגג וכו'.

אם אתה רוצה להשוות את המרווח הפנימי בין הדגמים אתה צריך לבדוק את המידות הפנימיות: מרחק מדלת לדלת באיזור המושבים, מרחק לברכיים במושב אחורי, גובה מהמושב ועד הגג.

פורסם

החלפת נורות הדרך "הידועה לשמצה" זו הנפצה מטופשת, כנראה של מישהו שאף פעם לא ניסה לעשות את זה בעצמו.

לך תחליף נורת דרך באאודי A6, נראה אותך :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=nXCZ2v-nIF4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בלי להשמיץ כמובן...

• תוכן חדש...