רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן. הבעלים הקודם של הרכב לא היה בטוח אם יש לו איתוראן, פוינטר או קוברה ("איתוראן של פוינטר, מותקן קוברה"). התקשרתי לפוינטר ואמרתי שקניתי רכב משומש שמותקן בו פוינטר, ואני מעוניין לפתוח חשבון משלי ולהעביר את השליטה ברכב אלי (כלומר, אם ייגנב שיתקשרו אלי ולא אל הבעלים הקודמים). היא אמרה לי שהיא רואה שהוא מחובר לקוברה, ולא לפוינטר. ביקשתי ממנה את הטלפון שלהם ואמרתי להתראות. הרמתי טלפון לקוברה, וזה מה שהבחורה בצד השני אמרה: "לא, הרכב הזה לא עם קוברה. אני לא רואה את זה כאן". ברכב יש קוברה (קודנית ואיתור GPS), הבעלים הקודם נתן לי את החשבונית של קוברה שניתנה לו מהחברה כשקנה את הרכב. מה עכשיו?
הודעה אחרונה מאת doras, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע ויכול להמליץ על אפליקציה למעקב ותיעוד אחזקת רכב? כלומר, אפליקציה שמאפשרת הזנת פרטי טיפולים או תיקונים והצגתם לפי נושא, תאריך, מחיר וכו׳. תודה
הודעה אחרונה מאת eranbet, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
רכשתי ביוני האחרון טויוטה קורולה ממגרש טרייד אין. שילמתי עליו מחיר הוגן ביחס לרכב מליסינג. כבר אז המוכרת במגרש אמרה כי זה ליסינג מימוני ( אני לא התייחסתי חשבתי לעצמי עוד טריק שיווקי) היום להפתעתי הנעימה קיבלתי רישיון רכב לחדש לדצמבר הקרוב (רכב עלה לכביש 12/09) ולא מופיע ברישיון שום תיעוד ליסינג אלא מופיע כאילו הרכב פרטי. האם זכיתי מן ההפקר ואוכל בפעם הבאה למכור את רכבי כמו פרטי? המדהים בכל הקטע שרכשתי את הרכב בידיעה שזה ליסינג שתואם גם לק״מ ולמצב הרכב ( תיקוני פחחות שאופיינים לליסינג) וגם קיבלתי תדפיס טיפולים על דף עם לוגו של חברת הליסינג. היות וזה סוחר מורשה היה תו סוחר ולמעשה קניתי את הרכב מחברת פסיפיק בעוד הרכב היה בשירות חברת הגר. מישהו מודע לתופעה? זה …
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום שמי ארז ואני גר באחד מישובי הדרום. ברצוני לשתף אתכם במה שאני עובר בשלושת החודשים האחרונים במשרד התחבורה. הסיפור אומנם ארוך אבל חשוב לי שאנשים יקראו אותו מתחילתו ועד סופו כדי לעזור לי ואני מאמין שלעוד הרבה אנשים נוספים שעברו מקרים דומים לשלי, להאבק במוסד הזה שנקרא משרד התחבורה. אני אפילו לא יכול לקרוא למה שעברתי בירוקרטיה, כי מה שעברתי זו התעללות! לפני כחצי שנה בערך, החלטתי שאני רוצה להחליף את כלי הרכב שברשותי והתחלתי לחפש אחר כלי הרכב שיענה על דרישותיי. לאחר חיפוש ממושך לכדו עיניי רכב מסוג אינפיניטי g37s convertible לאחר שבדקתי את מחיר הרכב התבשרתי שהסכום גדול בהרבה מהתקציב שהצבתי לעצמי והחלטתי לברר עלויות של סוג הרכב המדובר בייבוא אישי. לאחר בדיקה שעשיתי נוכ…
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
תחרות החלאה הישראלית 1 2
מאת yairw-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, כיוון שכולנו תחרותיים ("דיר בלאק מישהו יעקוף אותי, אפילו אם אני נוסע 60 בכביש של 80") ויש סביבנו אין ספור חלאות, מדוע לא נעשה תחרות, מי הוא/היא החלאה הגדולה ביותר של הארץ הזאת, אני אתחיל באחד שממש יהיה קשה לעבור אותו, אבל אם איך שאני מכיר את המדינה, תוך שלוש פוסטים מראים לי כמה אני טועה. קבלו, הבחור מחנה על 3 חניות נכים ואפילו מצליח לגזול עוד קצת מחניה רגילה, נו, יש מדליית זהב, או שיש לכם מתחרים?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- 1 תגובות
- 685 צפיות
אחרי שאני מוציא את ההגה יש לו מיקום או וויסות סגירה או שהוא מתמקם יש לו זווית שהוא נשאר (רכב פגיו 309 )
הודעה אחרונה מאת artem7, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 417 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_329.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 69 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1010953 צריך לראות את הווידאו כדי להבין את חומרת ההפקרה. הווידאו קצת קשה לצפייה, שום דבר גרפי יתר על המידה אבל בכל זאת מדובר בתאונת רכב-אופנוע חזיתית. לראות את הנהג יוצא מהרכב, רגוע, לא לחוץ, מסתכל, מסתובב ואז פשוט נכנס לאוטו ונוסע, זה מכעיס. אחרי זה תראו גם מה הוא אמר לשוטרים ומי בדיוק הבן אדם. מטריף.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 2 עוקבים
- 43 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מעצבנת במיוחד שצצה לה יחד עם פנסי LED - נהגים שפשוט לא מדליקים אורות בגלל שלרכב שלהם יש תאורת יום. בד"כ מדובר ברכבים קוריאנים כאלה ואחרים. הם פשוט מסנוורים לי את הצורה - זה בלתי נסבל, לפחות כמו אורות גבוהים. הם לא חושבים שקוראים לזה "תאורת יום" מסיבה כלשהי? לא יודע, אולי הם פשוט בהירים מדי ללילה..? לא יאומן שאנשים מתקמצנים על עלות החלפת פנסים ופשוט לא מדליקים אותם. שלא נדבר על זה שבד"כ הלדים הם רק מקדימה, והם בלתי נראים לרכבים שמאחוריהם.
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, ביישוב שבו אני גר הבתים הינם צמודי קרקע בעלי חניות צמודות בחצר הבתים. רוב התושבים אינם מחנים את רכביהם בחניות הפרטיות אלה חונים בחניות ציבוריות וכשאלה אוזלות חונים על המדרכות מול שער החניה שלהם. עיקר הבעיה הינה בבקרים שרבים הולכים עם ילדיהם לגנים/בתי הספר. במקומות שבהן המדרכה צרה לא מעניין אף אחד שמחנה, שעגלה עם תינוק נאלצת לרדת לכביש (לעיתים עם עוד ילד קטן או שתיים שהולך לצד העגלה) . ההתמודדות מול החונים הפרועים הינה בלתי נסבלת עד כדי קללות וחוסר יחס מופגן . ניסיתי כל מיני דברים בכדי לגרום לזה להיפסק כמו פיקוח מקומי שמגיע בזמן סבב שהרכבים החונים כבר לא שם מזמן או משטרה שבמקרה הטוב מנסים להתקשר לאדם החוסם ולבקש ממנו להזיז את הרכב, אך אין אפקטיביות . …
הודעה אחרונה מאת rel28, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האופציות: מגן חיצוני מפלסטיק - http://www.ebay.com/itm/Brand-New-FOURING-Simple-Line-CAR-Door-Guards-Bumper-Protector-Guard-Vehicle-/181185581458 ציפוי לסף הדלת - http://m.ebay.co.uk/itm/190811311772 למישהו קיים ניסיון? מה באמת עוזר? תודה!
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
בחירת צבע לאאודי a3 1 2
מאת qashoa- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני הלכתי על לבן אבל ברצוני להחליף לאדום או שחור מה נראה לכם יותר יפה? או להישאר על לבן וזהוא
הודעה אחרונה מאת qashoa, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=FmNolu_ZUpk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אחד הסרטונים היותר מצחיקים שראיתי לאחרונה, תהנו. עריכה : מסתבר שרוסית זה לא.
הודעה אחרונה מאת sciPoPo, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, מתוכננת לי נסיעה לחו"ל של כחודשיים בחורף הקרוב. האם ישנה דרך להוזיל עלויות אחזקה של הרכב בזמן זה? מישהו התנסה בכך ויודע מה ההליך? רשיון הרכב הנו 2400 לשנה. חודשיים של רשיון זה 400 שקל. ביטוח מקיף וחובה הנם תוספת מכובדת גם הם. אין לי דאגת גניבה - הרכב יעמוד בחניה מקורה, מאחורי מחסום עם מצבר מנותק. השאלה מתחלקת לשניים - מנהלית וטכנית. 1. מה עליי לעשות עמ"נ לשמור על הרכב בצורה הטובה ביותר? פרט לניתוק המצבר. האם עלולה להיות בעיה מעמידה ממושכת? 2. אם ברצוני לשמור על כמה גרושים - כיצד ניתן לעשות זאת? הרכב המדובר הנו אודי A3, שנת 2008. תודה גדולה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת vjoded, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרעיון הוא כזה במקום שבעלי הרכבים יקנו בעצמם את המצלמה + התקן לשמשה, היצרן יתקין כאביזר בטיחות את המצלמה ליד המראה המרכזית. כך גם זווית המצלמה תהיה באמצע (וללא סטייה כאשר אנו מתקינים) וכך גם אין בעיות של רמת איכות, תוספות ומעמדים לרכב, המצלמה סמויה וקל להעלאות סרטונים למחשב (חיבור BT או כבל USB ישיר), שלא לדבר שאין רשרושים כי זה מותקן כמו שצריך. זה פריט חובה שמוכר ליותר ויותר אנשים וכמות הרלוונטיות שלו גדולה מיום ליום. זה יכול להכניס כסף רב ליצרן ולספקים... פשוט לא מבין למה לא עושים את זה....
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
צריך לטוס לחו"ל לשבוע, וחושב איפה לאכסן את הרכב בצל, בבית אין חניה פרטית ויש הרבה מזיקים מסביב. גר בנתניה. הבנתי שאם אני שם את הרכב ליותר מיום אחד בחניון חינמי של איזה סופר או קניון הם דופקים קנס, נכון ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Torizard, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בישראל אין חורף של ממש, למעשה החורף הישראלי באזור סוב-טרופי כשלנו הוא לכל היותר דומה למזג אוויר קייצי מרכז-אירופאי טיפוסי. ובכל זאת הנהיגה בחורף בישראל שונה מהותית מהנהיגה בגשם אירופאי - בישראל כמעט כל גשם הוא "גשם ראשון" וזו הסיבה שבישראל מקובל להזמין את בעלי הרכב לבצע בדיקת חורף, ומרבית המוסכים אף יעניקו אותה חינם אין כסף! מהם תנאי "גשם ראשון"? הכבישים בישראל מכוסים מרבית ימות השנה באבק, כתמי שמן, תרחיף של פחמימנים וחול. עם ירידת הגשם הראשון הופך הכביש להיות חלקלק ומכוסה בעיסה שמנונית. תופעות של החלקה ותאונות הופכות להיות שגרה מעציבה. גשם חזק מנקה את הכביש ושוטף עימו את העיסה השמנונית, אבל המרווח בין הגשמים בישראל הוא גדול למדי ועל כן כמעט כל נסיעה בכביש רטוב היא …
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
קיבלתי את הקיה החדשה לפני שבוע. רק היום שמתי לב שהמכסה מנוע לא יושב בצורה סימטרית אלה נוטה שמאלה לכיוון הפנס ההשמאלי..מה שגורם לרווחים לא שווים בין ימין לשמאל. מה עלי לעשות? הרכב עוד לא עבר 40 קילומטר, בקושי נסעתי בו השבוע. שאלה נוספת, איך אני יכולה להרחיק חתולים מהאוטו? כבר עלה לי חתול על האוטו שתפסתי על חם.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 0 תגובות
- 557 צפיות
עברתי לא מזמן לאזור הצפון, מישהו מכיר תדלוק + שטיפה באזור ?
הודעה אחרונה מאת mohen, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לפני כשנה וחצי סבא שלי נסע עם הסובארו אימפרזה שלו (שנת 1999, 1600 ידני), נקרעה רצועת טיימינג והלך המנוע. הוא הרכיב למנוע מייבוא, העבודה של המוסך הייתה מעולה והרכב נסע בצורה מצוינת כחודש, ואז... ערב אחד גנבו אותו מהחנייה במושב ליד ב"ש. היום הוא מקבל טלפון מהמשטרה שמודיעה לו כי מצאו את הרכב שלו בבדיקה שגרתית, וראו שהחליפו לו מספר רישוי ונסעו איתו רגיל. (ראו שהמספר לא תואם את מספר השלדה והמנוע). עכשיו הוא הלך למגרש של המשטרה כדי לראות את הרכב. אני מתכנן לעשות לו טיפול רציני של שמנים/פילטרים/פלגים/ברקסים (לא בטוח שבני דודינו טיפלו בו כראוי), לשלם את אגרת הרישוי השנתית לכל התקופה, מאז שדווח כגנוב, להעביר אותו טסט ולמכור אותו כי הוא כבר קנה רכב חדש…
הודעה אחרונה מאת avir306, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בוקר טוב, כמידי בוקר אני עושה רפרוף מהיר בפורום בחיפושי אחרי פוסטים טובים. הבוקר שמחתי לראות את המבחן המשולש ל 3 מול הקורולה והאוקביה. אין ספק שמדובר בשילוש הכי חם היום בשוק.. עד היום התפרסם מבחן משווה אחד שהיה שטחי מידי, מבחן שכתבו אותו בחיפזון מסויים, והציפייה למבחן רציני סקרנה אותי (ולדעתי זו הסיבה שמגזין אוטו מעקב לנו את גיליון אוק'..). אחרי קריאת המבחן התאכזבתי, ולא בגלל התוצאה - אלא בגלל התוכן. למשל לא היה זכר לנוחות הנסיעה, נושא חשוב ברכב בעל לחשוקים 18" (בתור אחד שנוסע ברכב עם 17" ומרגיש כל גרגיר), מה גם שהאוקטביה לא קיבלה קומפלמנטים בנושא זה במבחני סולו. פספוס. בסעיף הדימני יש כמה מילים, אך עדיין לא משהו שייתן לקורא התמים תמונה נכונה על המתחרות - מה שה…
הודעה אחרונה מאת eransh1, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום בכביש 6 ראיתי ניידת אוונסיס חדשה לבנה עם חלונות שחורים מאד מאחורה אבל גם החלונות הקידמיים היו מושחרים, אומנם הם היו מושחרים בערך 30 אחוז אבל עדיין מושחרים ככה שבקושי יכולתי לזהות את התווי פנים של הנהג עם הסלולרי באוזן, חבל שלא צילמתי (; האם תקנות התעבורה לא חלות על ניידות??
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מחפש ספר רכב לפורד פוקוס 2010, עברית / אנגלית. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת GotYa, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלומות, עקב שירשור שרץ ב"שיפורים, כוח אחיזה ומה שביניהם" שפתח אושרי בנוגע לצמיגים שברשותו, החלטתי לתרום מנסיוני על צמיגי קונטיננטל למתלבטים ברכישה. אפתח ואציין כי אני לא בוחן כלשהו ולא עם ידע כלשהו מעבר לממוצע (שיש לאנשים שאכפת להם מהצמיגים) בצמיגים, ואין לראות את דבריי כתורה מסיני. סה"כ זו חוו"ד מנסיון עם 2 סוגי צמיגים שונים של אותו היצרן (קונטיננטל), ומדובר בחוו"ד ברמת המשתמש וההתרשמות שלי מהם. הרכב המדובר הוא VW polo 2005 עם מנוע 1.9 SDI. מידות הצמיגים שהרכב נועל הם 185/60/14. כשקניתי את הרכב, לפני כ75 אלף ק"מ (בשנתיים וחצי), הרכב נעל רביעיית צמיגים סיניים חדשים בני שנה שהיו בעלי אחיזה מזעזעת ברטוב (הרכב נקנה בסוף חורף). כאחד שהיה לו נסיון עם צמיג…
הודעה אחרונה מאת ya_pl, -
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מתוך רצון להתעמק קצת בנושא, למדתי שהמנוע מפיק את הכוח, מעביר אותו לגיר שמעביר אותו לגלגלים. כלומר, הגיר הוא בעצם מקשר בין מפיק הכוח לצרכן הכוח. אני מנסה להבין מה בדיוק הקשר ביחס להעברת הכוח בין המנוע לגיר. לדוגמא, אם מנוע מסוים ברכב מסוים משייט על 100 קמש ב3000 סלד, ואותו המנוע באותו הרכב (כאשר הגיר שונה) משייט על או.ה המהירות ב3300 סלד. אני משער שהוא מתאמץ יותר, למה? הגיר פחות עוזר לו, משמע הוא יותר חלש? במנועים בעלי נפח מנוע קטן - האם הגיר אמור להיות חזק יותר כדי לעזור למנוע לספק את הכוח לגלגלים? כיצד זה עובד? תודה.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שמעתי לא מזמן על טנדר של פולקסווגן שאמור להגיע לארץ, אבל לא יצא לי לראות אותו בכבישי ישראל. אתמול בדרך לעבודה ראיתי גרר שמוביל רכבים חדשים, את האמת אם לא היה סמל של פולקסווגן בחיים לא הייתי מבדיל בינה לבין הדי מקס. למישהו יצא לנסוע על הדבר הזה? הבנתי שהוא מגיע עם מנוע קטן יחסית , הרכב מרגיש חזק? בקטגוריה שלה היא מתומחרת במחיר גבוה יחסית....
הודעה אחרונה מאת alon-g, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום אנשים , ראשית יש לציין שנסעתי ברכב כבד מסחרי וסליחה על המגילה. אז ככה היום נסעתי מכיון חיפה לכיוון קריות , נסעתי לקריון. מאחר והיה בוקר היתי חולמני ופיספסתי פעמיים תפניה ימינה . אז המשכתי ישר עד לפרסה מותרת בצומת. עשיתי פרסה חזרה לנתיב הימני מאחר שגברת נחמדה נסעה לאט מידי באופן מחפיר עקפתי אותה משמאל והיא יצאה ביציאה לתוך הקריות בדיוק בעקיפה שאני מבצע אז חזרתי לימין מאחר ואני רכב כבד והיה מדובר בכביש שהוא בפניה התחלתי לעבור ימינה בלי איתות כי היה ריק ופתאום בבום הגיע ג׳יפ ב 160 מינימום בלי הגזמה. עכשיו כנראה הוא ראה אותי לפני שעברתי חזרה לימין ואני לא ראיתי אותו הוא גם היה רחוק (במשאיות ורכבים כבדים עקיפה מימין וזווית ראיה מסוכנת.) אז הוא נטר…
הודעה אחרונה מאת super-man, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נצפתה מורדת ממשאית ליד מרכז הפיתוח של GM בהרצליה פיתוח לא הצלחתי למצוא מישהו שידע להסביר לי מה בדיוק המטרה של הרכב הזה אבל הוא נראה לי מאוד מעניין מישהו מכיר? מזכיר קצת את החשמליות החדשות הקטנות (טויזי וכו')
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, למשפחה יש פורטה 2011 ולאחרונה הבחנתי בסימנים שיוצאים מתוך הסמל בהגה (ראה תמונה) . האם מישהו נתקל בזה בעבר ? , תודה רבה . אגב לא נעשה שימוש בעט על גלגל ההגה .
הודעה אחרונה מאת Elantra05, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כחודש הזמנתי גג בד לפיג'ו 306 קבריולט. הגג מגיע בעצם כפיסת בד גדולה המקופלת בקופסת קרטון. עם הגעת החבילה לסניף הדואר קיבלתי דרישה לתשלום של כ 1300 ש"ח מכס שהם כ 50% מערך החבילה והמשלוח. משיחות עם כמה בעלי רכבים כאלו שהזמינו גג בעבר - חלקם קיבלו דרישה לתשלום של מע"מ בלבד וחלקם לא שילמו כלום. האם זה עניין של מזל? האם יש אפשרות או סיבה לערער? האם בגלל שזה לא חלק מכני, אלא רק בד מקופל אפשר להוציא את זה מקטגוריית 'חלקי חילוף לרכב' לקטגוריה אחרת ? אשמח לייעוץ מבעלי הניסיון, תודה ואחלה שבוע!
הודעה אחרונה מאת calaway,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 112 אורחים (הצג רשימה מלאה)