Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1010953

צריך לראות את הווידאו כדי להבין את חומרת ההפקרה. הווידאו קצת קשה לצפייה, שום דבר גרפי יתר על המידה אבל בכל זאת מדובר בתאונת רכב-אופנוע חזיתית.

לראות את הנהג יוצא מהרכב, רגוע, לא לחוץ, מסתכל, מסתובב ואז פשוט נכנס לאוטו ונוסע, זה מכעיס.

אחרי זה תראו גם מה הוא אמר לשוטרים ומי בדיוק הבן אדם.

מטריף.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופנוען שרוכב כמו פסיכי, עוקף על פס לבן, עוקף בדרך לא פנויה, ובסוף קרה לו מה שקורה למי שרוכב כמו שהוא רכב (הוא גם לא מיומן מי יודע כמה, כי עם מיומנות טובה הוא היה בורח לצד השני).

דרך אגב, אני לא יודע באיזו מהירות הוא רכב, אבל יכול להיות שהיא היתה כל כך גדולה, שהיא לא השאירה לרכב שפגע בו די זמן לראות אותו מגיע. הרכב הפוגע הסתמך על הרכב העוקף, שאין רכב שהא מהנתיב הנגדי. הוא לא צפה את האופנוע... שזו אולי בעיה שלו, אבל גם מצב קשה לחיזוי, ובמקרה של מהירות מופרזת של רוכב האופנוע - גם בלתי אפשרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מתייחס לצורת הנהיגה של אף אחד בסרטון הזה, דבר אחד מעניין אותי - מה לכל הרוחות יש למישהו לחפש בשול של הנתיב הנגדי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האופנוען דביל, והנהג זבל. סה"כ כל אחד קיבל את מה שמגיע לו.

הנה נראה כאילו ניסע לפנות שמאלה, או להתחמק מהאופנוען אחרי שזיהה אותו. לא ברור. בכל מקרה על ההפקרה הוא צריך לשבת בכלא. נהג האופנוע לא צריך לעלות על אופנוע בחיים, ואם הפציעה לא גרמה לזה, אז ראוי שהמשטרה בעזרת הסרטון תגרום לזה. ואני אומר את זה בעיקר בשבילו, כי עם צורת הנהיגה שלו זה לא מפתיע בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
דבר אחד מעניין אותי - מה לכל הרוחות יש למישהו לחפש בשול של הנתיב הנגדי?

הוא היה צריך להשתין, ובצד שלו לא היה מקום לעצור. חוקי, מותר לו, אין שם קו הפרדה רצוף.

שים לב שהוא לא הנהג שאשם בתאונה, אלא רק צירוף מקרים אומלל עבור נהג האופנוע.

פורסם

עזבו מי אשם, עזבו שהאופנוען רכב כמו אדיוט.

גם אם האופנוען אשם, ההפקרה היא העניין פה.

אני מסכים שהרוכב מטומטם והוא רוכב כמו עבריין, וגם יכול להיות שהוא אשם בתאונה, מה שהפריע לי פה זה עניין ההפקרה. במיוחד לאחר שהנהג יצא, הסתכל, הוא גם לא נראה לחוץ מהעניין, הוא פשוט נכנס חזרה לאוטו ונסע.

אגב, הנהג ללא רישיון כבר 8 שנים ועם מספר שלילות על תנאי בעברו, כך לפי הכתבה.

שניהם מטומטמים, אבל ככה להפקיר אותו? ועוד איזה תירוץ הוא נתן לשאלה למה לא הזעיק את כוחות ההצלה. "אני לא זוכר מספרים". תסלחו לי אבל גם אם האשמה היא של האופנוען והוא אידיוט, הנהג יצא הכי חרא שיש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

GhostBuster צודק במליון אחוזים!

האופנוען זבל.

אין וויכוח.

למרות כל העקיפות המסוכנות של הרוכב, התאונה קרתה באשמת הנהג.

הנהג היה בנתיב הנגדי.

וכמובן הדבר השני,

למה לכל הרוחות אתה בורח מזירת תאונה?

אם אתה לא אשם והרוכב קיבל את מה שמגיע לו, למה אתה בורח ולא מזעיק עזרה?

פורסם

כי הוא נהג בלי רישיון וכי היו לו הרבה עונשים על תנאי, זה למה. אגב, אני לא חושב שהוא 100% אשם בתאונה. זה עדיין לא נותן לו רשות להפקיר כמובן, ועל זה הוא יואשם וסביר להניח גם יורשע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הסרט באיכות ירודה. עם זאת נראה כי הנה ה"פוגע" אבד שליטה ברכב ולא סטה במכוון. למה? אי אפשר להבין. שימו לב שה רכב עומד בנתיב השמאלי (מבחינתו) ובאלכסון כאשר האופנוע רחוק ממנו מאוד.

זה לא מקל בשום אופן את חומרת הנהיגה בפסילה והפקרת הפצוע.

ומן הראוי לשלול לאופנוען את רשיונו לשנים רבות. הבחור הוא בדיוק הטיפוס שאשתי מכנה "טיפש יותר ממה שהמשטרה מרשה". מתעד את עצמו מבצע את החמורות שבעבירות התנועה ועוד מעלה לרשת\מסגיר למשטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור עונש יצירתי - יורה השופט לקעקע את מספרי כוחות החירום במקומות בולטים בגופו של הנאשם.:evil:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איך לאנשים יש את האומץ והחוצפה לנהוג בשלילה ועם מאסר על תנאי?!

מקווה שסוף סוף הוא יקבל את ה-"בפועל".

בלי שום קשר,

עוד הוכחה לכך שמצלמות תיעוד נסיעה הן דבר חשוב בגדר חובה.

פורסם
עזבו מי אשם, עזבו שהאופנוען רכב כמו אדיוט.

גם אם האופנוען אשם, ההפקרה היא העניין פה.

אני חולק עליך.

ההפקרה היא הסיפור הצהוב.

אבל את הלקח לאיך לא רוכבים (או נוהגים) ומה קורה שלא משאירים שולי ביטחון ומשתוללים בכביש עמוס, את הלקח הזה יכול כל אחד ואחד להפנים וללמוד ממנו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...