Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב אני רואה תגובות מוגזמות.

רוב האנשים עייפים בבוקר, אז כולם ישארו בבית או יקחו מונית לעבודה כי הם עייפים?

יש הבדל בין עייפות כללית לבין עייפות שגובלת בהרדמות על ההגה.

מעבר לכך - אין שום קשר בין העייפות שלו למשחקים של האידיוט עם הג'יפ.

עשה כפי שאיציק הציע, הכי טוב לכסות את עצמך, כי אין לך מושג עד כמה אידיוט הוא יכול לצאת ובסוף אתה תסתבך.

להבא, למד להתרחק מכאלו, אפילו עצור בצד עד שהוא יתרחק - במיוחד עם אתה נוסע עם רכב גדול ששדה הראיה שלו מוגבל ומהירות התגובה שלו איטית יותר.

ראינו אין ספור סיפורים על אנשים משוגעים שהגיעו לדקירות ולמעשי אלימות חריפים רק בגלל ריבים חסרי טעם על הכביש, גם אם אתה בחור שלא כדאי להתעסק איתו פיזית, עדיף לא להגיע לרמות האלו.

ואנחנו יודעים על איזה עייפות מדובר כי...? בכ״א, כשיוצאים בהאשמות כמו פותח האשכול כדאי שהנהיגה שלו תהיה ללא רבב.

מכל מקום, ההתייחסות שלי לעייפות הייתה לתגובה של superman שאמר שהוא עולה סחוט על ההגה.כלומר הוא לא מסוג הנהגים שאתה רוצה להיות לידם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בגלל זה לא יוצאים מהרכב אם יוצא לכיוונך ערס עם ידיים מנפנפות וריר נוזל מזווית הפה.

סוגרים חלונות, נעילה מרכזית ונותנים לו שיצעק ויקלל מחוץ לרכב, שינסה להרביץ לחלון (לשבור אותו הוא לא יצליח, מקסימום ישבור את האצבעות שלו), אם הוא הוא נעשה אלים במיוחד או שולף נשק או אבן - להמלט מהזירה ולידע מיד את המשטרה. אם צריך תשלב לרברס ואז קדימה ולעבר האופק.

אם נגרם נזק ובכל זאת צריך להחליף פרטים, תן לו להוציא קצת אגרסיות, תן לאנשים להתגודד מסביב ולמכוניות להתקע מאחור (עדים) ואז תצא ברוגע.

לפני הרבה שנים יצא לכיווני נהג משאית אחרי שחתך אותי בפראות (לא נתתי לו להדחף רמזור לפני זה) - בזמן שהוא צעד לעברי, מנפנף בידיו כמו שימפנזה, שילבתי להילוך, עקפתי אותו ודהרתי, תוך שהוא נשאר עצבני ובהלם הרחק מאחור. עשיתי טובה לשנינו.

יכול להיות שאתה גדל גוף וגם יש לך חגורה שחורה בקרטה, אז מה? תשבור לו את היד ואז תבלה לילה במעצר ובהמשך תיק פלילי על תקיפה וגרימת חבלה חמורה? וזה עוד במקרה הטוב - מה אם יש לו סכין? או אקדח?

ועוד משהו - הוא אמנם חמור, אבל למה אתה שיחקת את המשחק עם החמור? אתה רואה שהוא מסכן אותך ואת שאר המשתמשים בדרך, אז תעמוד בצד דקה ותן לו להעלם. מהר מאוד הוא שוב פעם יאיץ ל-160 ויחפש את הסיבה הבאה להתעצבן ולעשות הצגות בכביש.

ומשהו נוסף קטן - שעוברים נתיב או פונים מאותתים. גם אם אין מכונית ברדיוס של מאה ק"מ ממך. זה תקף שבעתיים במקרה של רכב מסחרי.

פורסם
ואנחנו יודעים על איזה עייפות מדובר כי...? בכ״א, כשיוצאים בהאשמות כמו פותח האשכול כדאי שהנהיגה שלו תהיה ללא רבב.

מכל מקום, ההתייחסות שלי לעייפות הייתה לתגובה של superman שאמר שהוא עולה סחוט על ההגה.כלומר הוא לא מסוג הנהגים שאתה רוצה להיות לידם.

אני לא יודע מה להגיד לך חבר.

כי אם אגיד לך שאני לא, אז אני אשקר.

באמת שלא יוצא לי לישון שינה רגילה, אבל מה אני יכול לעשות?

האם אני לא אנהג חבר?

אני לא עולה להגה אם אני מרגיש שאני מסוכן.

אבל אני אכן עולה אחרי שישנתי 3-4-5- שעות שינה.

אני לא יכול לישון יותר מהשעות האלה. כי אני צריך להיות ערני בבוקר, כשזקוקים לי.

אבל הגוף שלי כבר התרגל לזה.

כתבתי בהודעה הקודמת. אני לא יכול לישון לפני שאני מוודא שאחי נרדם, שהכל בסדר איתו.

איך אני יכול להיכנס למיטה, בידיעה שאם עוד רגע היד, או הראש של אחי יפלו לצד מהמיטה, הוא ישאר ככה כל הלילה?

אתה יודע כמה פעמים אנחנו מסתובבים, מזיזים את הגוף שלנו בשינה, יש אנשים שיש להם קשיים והם לא יכולים.

לכן אני פה בכדי לעזור לו, לסייע לו.

אם אני רואה שהוא נרדם, ששעה שעתיים הכל בסדר, שומע שהנשימה שהכל בסדר - אני נכנס למיטה.

אני לא יכול לחשוב שהוא ישאר לילה שלם עם יד, או ראש, או הרגל לא במקום רק כי הוא לא מסוגל להזיז פיזית.

אז אני אשן פחות, אבל לפחות אני עזרתי לו. גרמתי לו לישון בנחת. אתה לא חושב שזה שווה את זה חבר?

לאחר מכן אני הרי לא יכול לקום בבוקר מתי שאני רוצה חבר, אז אני קם לפני, לעשות את כל הסידורים, להכין את הבית

וליום חדש שאני צריך לעזור, לעשות את כל הדברים שאני עושה בבית לבני הבית, למשפחה.

ככה זה סדר היום שלי.

אז אם מחר אני צריך לקחת את אחי לאבחון מטעם הביטוח לאומי, האם לא אקח אותו?

כי אתה אולי יודע, רכבי הסעות לנכים זה דבר מאוד יקר. לנו לירושלים עלה 1000 שקל הלוך חזור.

כי הם לוקחים סכומים שהם מבקשים, שהם רוצים. קנינו את הרכב שיהיה לאחי קל יותר להתנייד.

אני הנהג שלו. מלבדי, אין עוד מי שינהג.

לאמא אסור לנהוג, אם יורשה לי לא לפרט בבקשה את הסיבה. מסיבות רפואיות.

אני בכל זאת מתנצל אם התגובה שלי לא הייתה בסדר.

זה היה קצת לא נעים לקרוא שלא היית רוצה להיות ליד נהג כמוני, אבל זה זכותך חבר.

אני רק יכול לכתוב להרגיע את הנהגים האחרים, שאני כמעט ולא נוהג.

אני לא משתמש ברכב לצרכי האישים שלי. אלא אך ורק אם אחי זקוק לנסוע לאן שהוא, רק אז אני משתמש ברכב למענו.

אני מאחל לכולנו, רק בריאות טובה, שנסע בדרכים טובות ונחזור הביתה בשלום.

פורסם

תשמע, חבר: אתה יכול לספר לעצמך איזה סיפורים שרק תרצה. אתה לא יכול לנהוג כשאתה עייף (3 שעות שינה? באמת?) כי אתה הופך להיות שור מועד. מה תגיד במקרה של תאונה? שהיית עייף? שהיית צריך להקפיץ את אחיך לאנשהו ובגלל זה לא ישנת? זה מאוד נחמד שאתה עושה את כל הדברים הללו למען אחיך, אבל בניגוד לשם המשתמש שלך, אתה לא סופרמן. אתה צריך למצוא מישהו שיעשה חלק מהדברים במקומך אם אתה יודע שאתה אמור לנהוג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תשמע, חבר: אתה יכול לספר לעצמך איזה סיפורים שרק תרצה. אתה לא יכול לנהוג כשאתה עייף (3 שעות שינה? באמת?) כי אתה הופך להיות שור מועד. מה תגיד במקרה של תאונה? שהיית עייף? שהיית צריך להקפיץ את אחיך לאנשהו ובגלל זה לא ישנת? זה מאוד נחמד שאתה עושה את כל הדברים הללו למען אחיך, אבל בניגוד לשם המשתמש שלך, אתה לא סופרמן. אתה צריך למצוא מישהו שיעשה חלק מהדברים במקומך אם אתה יודע שאתה אמור לנהוג.

אני לא יודע מה להגיד לך חבר.

בכל אופן, אני מצטער על ההודעה אם היא לא הייתה במקום.

לכתוב עוד משהו אני פשוט לא יכול.

כי ככה אנחנו חיים, מסתדרים. אני לא יודע. ככה זה היה מאז ומעולם.

אין עוד דרך אחרת. לפחות אני לא רואה פתרון או משהו אחר.

אני רק אכתוב שוב, שאני לא מרבה לנהוג. גם אחי כמעט ולא יוצא להסיע אותו.

לכן אנשים רואים שלרכבי נכים אין קילומטר גבוה.

אולי לאחר שאמצא לאחי תעסוקה, הוא יוכל להיכנס לסדר יום נורמלי, אני אולי אוכל לישון 5-6 שעות.

אז אני שוב מצטער, אין לי פשוט מה לכתוב חבר.

פורסם
נשמע כאילו גם אתה לא צדיק הדור

נשמע שאתה בכל הכוח מנסה להפריך את דברי.

כפי שטענתי היתי עייף ולא העיפות ,לא הפריע לי לראות רכבים מצדדי ומאחורי.

וכפי שטענתי הג'יפ דהר במהירות של 160 לפחות בלי הגזמה ואני יודע לזהות מהירות נהיגה מוערכת .

וכפי שטענתי הג'יפ היה בנתיב ימיני והוא דהר כמו מטורף עם זאת , הכביש עצמו הוא סוג של סיבוב ככה שהוא בא מסיבוב.

ככה שגם אם נגיד שאני נהג הרכב הכבד גם אם הוא היה מאוחרי 5 מטר ונכנסתי לימיני לא העפתי אותו או מחצתי אותו.

אבל זה לא המצב.

ואני יגיד לך את זה ברור ששוב פעם לא תנסה לשנות את דברי:

אני נהג הרכב הכבד התחלתי לבצע עקיפה לשמאל בעוד שאני באמצע העקיפה [בשני נתיבים] הרכב/הנהגת שאני עוקף יורדת מהכביש. ואז חזרתי לימין.

ורק אחרי שאני בימין אני רואה אותו מתקרב במראה המרכזית כמו פסיכי .

ככה שבוא נגיד שגם 100 מטר היה ביני לבין הג'יפ כשחזרתי לימין.

לנושא:

תודה על כל התגובות של המצלמה אני באמת הולך לרכוש לעצמי כזאת שתוכיח שגם אם נכנסתי במישהו הוא דאג לזה.

אבל יש כזאת מצלמה שמצלמת גם לאחור וגם מקדימה?

פורסם

סופרמן, כל הכבוד לך, באמת ובלי טיפה של ציניות.

אבל במיוחד בגלל שאתה הרגליים של אח שלך אתה חייב לשמור על עצמך (ועל הרישיון). אם אתה לא ישן בכלל בלילה, אתה לא תרגיש עייפות ולמעשה אפילו תהיה באופוריה. המצב דומה לנהיגה תחת השפעת אלכוהול.

תחשוב טוב-טוב על זה ותראה אם יש אפשרות בשבילך לתפוס עוד שעה-שעתיים שינה בלילות לפני שאתה עולה על ההגה. במיוחד שמדובר במסחרית שקשה יותר לנהיגה מפרייבט.

ג'וני - התקנת מצלמה אמנם מומלצת על ידי הרבה חברי פורום, אבל היא עוזרת רק בהתמודדות בבתי משפט, לא מונעת תאונות או אלימות על הכביש. תנהג לאט, שים במערכת מוזיקה רגועה ותתעלם מהאידיוטים על הכביש שמוכיחים שלא רק שמוצא האדם מהקוף, אלא שיש כאלו שהאבולוציה בכלל דילגה עליהם.

פורסם

Doc Slow -

אתה צודק, אני אשתדל.

מקווה בקרוב להכניס את אחי למסגרת, שיהיה לו במה להתעסק, שיכנס למסגרת.

ככה אתה ישן בשעות קבועות, כל הבית ישן בשעות קבועות, מספיקים לישון מספיק שעות, פחות או יותר.

כי כרגע גם אם אגיד לכם שאני אלך לישון מוקדם, יש עוד המון דברים שאני לא מפרט.

מצנעת הפרט, גם ניסיתי שלא להלאות בפרטים. אני גם ככה כותב תגובות ארוכות מאוד בדרך כלל.

יש מתן תרופות קבועות שזה לוקח זמן, לאחר מכן ישנו מכשיר רפואי שיש לעשות, לאחר מכן שירותים, מקלחת, ניגוב והלבשה,

לאחר מכן שוב פעולה רפואית עם מכשיר מיוחד שאורכת זמן, שוב תרופות, מזון רפואי, יש עוד שהחסרתי בדרך.

זה פשוט המעט שעושים רק לפני השינה. זה נראה מעט, אבל תאמינו לי שזה לוקח כמה שעות. כל פעם יכול להשתנות.

דבר שלוקח לאדם רגיל כמה דקות, כמו הלבשה לאחר מקלחת, יכול לקחת פה קרוב לשעה.

גם להשכיב לישון זה לא הכי קל שיש, זה לוקח זמן, לסדר, למצוא תנוחה נוחה.

לאחר מכן להישאר ליד, לוודא שנוח, שישן, לבדוק שלא ירד החמצן, שהכל בסדר.

אני לא יכול לתת לאמא לעשות את כל הדברים האלה. אסור לה.

גם מסיבות רפואיות. גם מפאת הגיל. אבל הכי חשוב - סיבות רפואיות. שאני לא מפרט ברשותכם.

זה פחות או יותר הדברים שיכלתי לכתוב, מה שלא יכול לא כתבתי. מחילה מכבודכם.

אז גם אם אחליט שאני ישן מוקדם, זה עדיין יהיה מאוחר.

כי צריך לקום יום למחרת לפני שאחי קם. צריך לקום בלילות מספר רב של פעמים.

אז זה לא באמת שינה, אבל אנחנו מורגלים, ככה הגוף שלנו.

אם אחרי כל יום שכזה, פתאום צריך להסיע לאן שהוא, אני לא יכול שלא לנסוע.

גם לתפוס תנומה של שעה שעתיים ביום לפני הנסיעה זה קשה.

כי כשבן אדם תלוי בעזרת הזולת 24 שעות, אתה צריך להיות שם בשבילו. כי הוא אח שלך. הוא צריך אותך.

חברים פה ראו אותי. אולי חלק ראו שאני נראה קצת עייף, אבל הייתי בסדר לדעתי. ערני, רגיל.

טוב חברים, אני חושב שהסטנו את הנושא של פותח השרשור ממש לכיון הלא נכון.

מודה לכולם, אולי קצת מצטער שחשפתי פה את סדר היום שלנו, כי בטח אנשים חושבים עלי דברים לא יפים אולי.

אבל מקווה שהכל בסדר פחות או יותר.

• תוכן חדש...