Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים ,

ראשית יש לציין שנסעתי ברכב כבד מסחרי וסליחה על המגילה.

אז ככה היום נסעתי מכיון חיפה לכיוון קריות , נסעתי לקריון.

מאחר והיה בוקר היתי חולמני ופיספסתי פעמיים תפניה ימינה .

אז המשכתי ישר עד לפרסה מותרת בצומת.

עשיתי פרסה חזרה לנתיב הימני מאחר שגברת נחמדה נסעה לאט מידי באופן מחפיר

עקפתי אותה משמאל והיא יצאה ביציאה לתוך הקריות בדיוק בעקיפה שאני מבצע אז חזרתי לימין

מאחר ואני רכב כבד והיה מדובר בכביש שהוא בפניה התחלתי לעבור ימינה בלי איתות כי היה ריק

ופתאום בבום הגיע ג׳יפ ב 160 מינימום בלי הגזמה.

עכשיו כנראה הוא ראה אותי לפני שעברתי חזרה לימין ואני לא ראיתי אותו הוא גם היה רחוק

(במשאיות ורכבים כבדים עקיפה מימין וזווית ראיה מסוכנת.)

אז הוא נטר לי על זה שהפרעתי לו במהירות הוא עקף אותי לשמאל ופתאום החליט לנסוע במהירות הכביש

איך שהתחלתי לעבור מימין לשמאל כדי לקחת תשמאל השלישע לצאת לקריון הג׳יפ דפק כזה ברקס בבום שהאוטו שלו קפץ

ואני רכב כבד יש לי מזל הצלחתי לעצור מי 70 .

עדיין לא הבנתי למה הוא עצר ואני מאחוריו

ואז התחילו המשחקים כשאני בשיא תמימותי עדיין לא מבין מה הוא מתכנן

הוא נתן גז בחזרה ל 70 וככה גם אני ואז הוא החל להאט בהדרגה וגם אני

ויוצא שהוא מאט וגם אני אבל הוא מאט יותר חזק ממני בהדרגה כל פעם ככה שאני מתקרב עליו ואין מרחק גדול

ואז בבום דפק ברקס ונכנסתי בו .

ואז נפל לי האסימון אחר כך עשיתי לו עם היד תעצור בצד והוא התחיל לשחק אותה קורבן

איך שעברנו לעצור בצד הוא סגר אותי יותא ויותר למדרכה כמעט העיף אותי על האנשים בתחנת אוטבוס

ואז הוא יוצא התחלתי לצעוק עליו כי אני בן 19 הוא בן 23+

עושה משחקים שהוא כאילו גבר ורוצה לריב מכות (סליחה על השפה אני יודע שאתם שומרים על שפה גבוהה בפורום)

בקיצור הוא הבין שאיתי לא כדי לו מכות (שוב פעם סליחה על השפה)

נכנס לאוטו ברח.

עכשיו אין לו נזק באוטו כי נכנסתי לו בדיוק בברזל של הגרגר שיש מאחורי הג׳יפ

לי יש גולה/שקע כזה בלוחית רישוין ובפח מאחורי הלוחית אני יחליף לוחית ולא רואים.

עכשיו שאלתי אלכם האם יש משהו לעשות בנידון?

אני לא מתכוון לא לביטוח וכאלה כי זה פי קטן ( אני יעלה תמונות)

אלא להגיש תלונה או מעשו שישללו תפסיכופת ניסה להוריד אותי מהכביש

והוא בכוונה עשה את כל הקטע ידע שאני רכב כבד ככה מתנהגים ליד רכב כבד??

איזה מין התנהוגת זאת ?

החמור הזה בשיא טיפשותו חושב שהוא גבר ושהפח של האוטו שלו יותר חזק משלי.

אז זהו שמזל שזהנגמר ככה והפח ״החלש״ של האוטו שלי לא השאיר תאוטו שלו פח פח

ואחד מאיתנו נהרג.

פורסם

לדעתי אתה צריך לעשות 2 דברים והם:

1. להגיש תלונה במשטרה על תאונה ולהסביר את פרטי המקרה. מאחר והוא ברח זוהי תאונת פגע וברח (למרות שאתה זה ש"נכנסת" בו). מקווה שיש לך את מספר הרכב.

2. ליידע (עם דגש על ליידע בלבד) את חברת הביטוח שלך בגין פרטי המקרה (הם רושמים את זה בתיק הפוליסה).

במקרים כאלו לעיתים יש משמעות מאוד גדולה בנוגע לתיזמון ההודעה לחברת הביטוח והמשטרה, שכן אין לך שום אינטרס להסתיר מידע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום אנשים ,

ראשית יש לציין שנסעתי ברכב כבד מסחרי וסליחה על המגילה.

אז ככה היום נסעתי מכיון חיפה לכיוון קריות , נסעתי לקריון.

מאחר והיה בוקר היתי חולמני ופיספסתי פעמיים תפניה ימינה .

אז המשכתי ישר עד לפרסה מותרת בצומת.

עשיתי פרסה חזרה לנתיב הימני מאחר שגברת נחמדה נסעה לאט מידי באופן מחפיר

עקפתי אותה משמאל והיא יצאה ביציאה לתוך הקריות בדיוק בעקיפה שאני מבצע אז חזרתי לימין

מאחר ואני רכב כבד והיה מדובר בכביש שהוא בפניה התחלתי לעבור ימינה בלי איתות כי היה ריק

ופתאום בבום הגיע ג׳יפ ב 160 מינימום בלי הגזמה.

עכשיו כנראה הוא ראה אותי לפני שעברתי חזרה לימין ואני לא ראיתי אותו הוא גם היה רחוק

(במשאיות ורכבים כבדים עקיפה מימין וזווית ראיה מסוכנת.)

אז הוא נטר לי על זה שהפרעתי לו במהירות הוא עקף אותי לשמאל ופתאום החליט לנסוע במהירות הכביש

איך שהתחלתי לעבור מימין לשמאל כדי לקחת תשמאל השלישע לצאת לקריון הג׳יפ דפק כזה ברקס בבום שהאוטו שלו קפץ

ואני רכב כבד יש לי מזל הצלחתי לעצור מי 70 .

עדיין לא הבנתי למה הוא עצר ואני מאחוריו

ואז התחילו המשחקים כשאני בשיא תמימותי עדיין לא מבין מה הוא מתכנן

הוא נתן גז בחזרה ל 70 וככה גם אני ואז הוא החל להאט בהדרגה וגם אני

ויוצא שהוא מאט וגם אני אבל הוא מאט יותר חזק ממני בהדרגה כל פעם ככה שאני מתקרב עליו ואין מרחק גדול

ואז בבום דפק ברקס ונכנסתי בו .

ואז נפל לי האסימון אחר כך עשיתי לו עם היד תעצור בצד והוא התחיל לשחק אותה קורבן

איך שעברנו לעצור בצד הוא סגר אותי יותא ויותר למדרכה כמעט העיף אותי על האנשים בתחנת אוטבוס

ואז הוא יוצא התחלתי לצעוק עליו כי אני בן 19 הוא בן 23+

עושה משחקים שהוא כאילו גבר ורוצה לריב מכות (סליחה על השפה אני יודע שאתם שומרים על שפה גבוהה בפורום)

בקיצור הוא הבין שאיתי לא כדי לו מכות (שוב פעם סליחה על השפה)

נכנס לאוטו ברח.

עכשיו אין לו נזק באוטו כי נכנסתי לו בדיוק בברזל של הגרגר שיש מאחורי הג׳יפ

לי יש גולה/שקע כזה בלוחית רישוין ובפח מאחורי הלוחית אני יחליף לוחית ולא רואים.

עכשיו שאלתי אלכם האם יש משהו לעשות בנידון?

אני לא מתכוון לא לביטוח וכאלה כי זה פי קטן ( אני יעלה תמונות)

אלא להגיש תלונה או מעשו שישללו תפסיכופת ניסה להוריד אותי מהכביש

והוא בכוונה עשה את כל הקטע ידע שאני רכב כבד ככה מתנהגים ליד רכב כבד??

איזה מין התנהוגת זאת ?

החמור הזה בשיא טיפשותו חושב שהוא גבר ושהפח של האוטו שלו יותר חזק משלי.

אז זהו שמזל שזהנגמר ככה והפח ״החלש״ של האוטו שלי לא השאיר תאוטו שלו פח פח

ואחד מאיתנו נהרג.

נשמע כאילו גם אתה לא צדיק הדור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

1. להגיש תלונה במשטרה על תאונה ולהסביר את פרטי המקרה. מאחר והוא ברח זוהי תאונת פגע וברח (למרות שאתה זה ש"נכנסת" בו). מקווה שיש לך את מספר הרכב.

2. ליידע (עם דגש על ליידע בלבד) את חברת הביטוח שלך בגין פרטי המקרה (הם רושמים את זה בתיק הפוליסה).

במקרים כאלו לעיתים יש משמעות מאוד גדולה בנוגע לתיזמון ההודעה לחברת הביטוח והמשטרה, שכן אין לך שום אינטרס להסתיר מידע.

איציק

יש לי תספר כי רדפתי אחריו עד שהצלחתי לצלם תלוחית ושחרתי אותו

עכשיו אני מפחד להגיש משהו כי אני לא רוצה שיאשימו אותי בסה״כ אני 19

ואני רכב כבד ואני מכנסתי בו אז החוק עיוור ויאשים אותי

אין לו שום נקודות או הרשאות וכו על הרשיון

כי זה רכב נכים מסחרי עם מעלית וכל מיני מכשירים ואני נוהג בו בשביל אמא( היה נכה משותקת)

ככה שאני מעביר אותה לבדיקות בבית חולים ומחזיר אותה הביתה

אז אני מפחד להגיש משהו שעוד יאשימו אותי ויקחו לי תרשיון

אהמ אהמ

לא הבנתי תספאם שבהודעה

פורסם

אם אתה לא תדווח והוא ידווח עליך (קודם) אתה לא תהיה במצב טוב יותר, לכן תדווח בלבד לחברת הביטוח שירשמו את הפרטים (גם אם הוא יחליט להתלונן עליך בעוד כמה חודשים - הכל יהיה רשום בתיק הפוליסה שלך) ותיקח אישור מהמשטרה על תאונת פגע וברח - זה חשוב !!

כל הדברים האלו הם לטובתך ולהוכחת חפותך במקרה והנהג השני יחליט להתלונן עליך.

אם אתה מעדיף לקחת את הסיכון ולא לעשות כלום (בהנחה והצד השני גם לא יעשה) זה כבר סיפור אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה לא תדווח והוא ידווח עליך (קודם) אתה לא תהיה במצב טוב יותר, לכן תדווח בלבד לחברת הביטוח שירשמו את הפרטים (גם אם הוא יחליט להתלונן עליך בעוד כמה חודשים - הכל יהיה רשום בתיק הפוליסה שלך) ותיקח אישור מהמשטרה על תאונת פגע וברח - זה חשוב !!

כל הדברים האלו הם לטובתך ולהוכחת חפותך במקרה והנהג השני יחליט להתלונן עליך.

אם אתה מעדיף לקחת את הסיכון ולא לעשות כלום (בהנחה והצד השני גם לא יעשה) זה כבר סיפור אחר.

איציק

למה מה הוא כבר יכול לטעון שעשית לרכב שלו? לא גירדתי לו תברזל

ואני ילך מחר למשטרה

פורסם

איציק

1+++++:mm_yeah:

פורסם

ממליץ לך בחום לרכוש מצלמה שמותקנת על החלון ומקליטה. יש פה שרשור שלם שעוסק בנושא, אבל אתה לא חייב להשקיע במצלמה מתוחכמת, גם כזאת שעולה 150 שקל בארץ תעשה את העבודה ותוכל להוציא אותך מתסבוכות כאלה בעתיד.

בכל מקרה ממליץ לך ליידע את חברת הביטוח כמו שכתבו כאן לפניי.

We are the Human Race

פורסם

חבר, אני רוצה להגיד לך, שקודם כל אני שמח לקרוא שהכל בסדר איתך.

דבר שני, הכי חשוב, רפואה שלמה לאמך.

גם אני נוהג ברכב מסחרי גדול של נכים, עבור אח שלי.

אולי יש לנו אפילו את אותו הרכב, כי ביטוח לאומי מאשר בדרך כלל את הרכב הזול ביותר לנכים.

יש לנו טרנספורטר T5.

אני רוצה להגיד לך, שקודם כל, זה היה יכול לקרות לכל אחד.

יש לך אולי אשמה שהיית מעט עייף, חולמני כפי שכתבת, אבל האם בגלל זה לא ננהג חבר?

אני כמעט אין יום שאני מצליח לישון נורמלי, אני ישן בשעות לא שעות, מתעורר כל כמה דקות לסדר לעזור.

אני לא חושב שאפשר להאשים בן אדם בגלל שהוא עייף.

אנשים לפעמים לא יודעים מה עובר עליך חבר.

כשאתה ישן בשעות שהציפורים מצייצות, כשהשמש זורחת, אתה רק נכנס למיטה, כי ווידאת כל לילה שאמך הנכה,

הצליחה להירדם בשלווה, שהכל בסדר איתה, שנוח לה. צריך לאחר מכן לסדר בבית, לדאוג להכל, לפני זה גם לקלח אותה ועוד.

אני בטוח שעם כל העייפות, כל הכובד הזה במהלך היום יום - זה משפיע. אין מה לעשות חבר.

זה גם לא הכי קל לנהוג בכבישי ישראל, במיוחד עם הנהגים.

אם רק הנהגים פה היו כמו חברי הפורום, אני בטוח שהכל היה נראה אחרת. אבל חברי הפורום הם בודדים.

חבל שלא הייתה לך מצלמה ברכב לתיעוד המקרה.

זה פשוט מקרה שקראתי אותו, פחדתי שיקרה לי. אני כותב לך באמת. פחדתי שיקרה לי דבר כזה.

מקווה שלא יצא לא לי, לא לקוראים, לא לאף אחד להיתקל בנהג שכזה.

למה אנשים משחקים בכביש אני לא מבין, זה סכנת חיים.

אני חושב שאתה כן צריך להתלונן.

אבל באמת תחשוב על זה קודם לפני האם יקרה משהו.

כי אני בטוח שהרכב הוא רגליים לאמך.

אם אין רכב, אדם נכה לא יכול לעשות כלום. זה הרגליים שלו.

הכיסא הממונע מוגבל מאוד. רכבים מחברות הסעות זה דבר יקר מאוד.

לכן אני מקווה שלא יעשו לך דבר, שלא יעלה לכם הביטוח או משהו כזה.

כי גם ככה ביטוח של רכב נכים זה דבר יקר מאוד. אם יש לכם את אותו הרכב שלנו, עם מעלית לנכים -

אתם בטח משלמים כמונו זה 14.000 שקל ביטוח מקיף + חובה. זה המון כסף.

אתה גם נהג צעיר וחדש, כמוני. למרות שאני כבר עוד מעט לא אהיה נהג חדש, החודש. אבל את התשלום הם כבר לקחו על היותי חדש לכל השנה.

אני מקווה שאתה יודע לנהוג בצורה טובה ברכב, כי זה רכב שבאמת לא קל לנהוג בו אם אתה חסר ניסיון.

אני אישית יכול לכתוב לך חבר, שאני למדתי לשלוט ברכב אך ורק בזכות חברי הפורום.

באמת, חברי הפורום פשוט באו, הם אפילו לא מכירים אותי, באו עד אלי, עם הרכב שלהם, עזרו לי,

כל אחד היה איתי כמה שעות, לימדו אותי, הדריכו אותי. אפילו היו כאלה שנפגשתי איתם מספר פעמיים.

אם הייתי יודע לשלוט בצורה טובה אני מבטיח לך שהייתי מגיע לעזור לך.

חבל לי שאני לא יכול, כי אני לא רוצה חלילה להטעות אותך עם מידע לא נכון אולי.

אני מרגיש קצת מאוכזב, כי אם הייתי יכול הייתי עוזר פה לחבר שצריך עזרה, אבל אני לא ברמה שיכול לעזור חבר.

מקווה שבהמשך, בעתיד, אוכל גם אני לעזור לאחרים, כפי שעזרו לי האנשים הטובים מפה.

אני רוצה לאחל לך בהצלחה.

המון בריאות למשפחתך היקרה, בריאות לכולם חברים.

סע בדרכים טובות, תהנו מהרכב, תשמח את אמך עם הרכב. תגרום לה לאושר.

פורסם

כי זה שהוא היה חולמני ולא קלט שהוא מפריע לנהג מאחוריו לנסוע מאתיים מעל המותר זה סיבה טובה למשחקי כביש?

אין לי מושג איך הייתי מתנהג ברגע שהיה יוצא מהרכב אחרי צרור המשחקים האלה . כל הכבוד על האיפוק.

תגיש תלונה , תעבור חקירה, תן פרטי הרכב , תיאור של הבן אדם , תנסה להזכר בסימני היכר כמו קעקועים פירסינג וכו׳. אם המשטרה לא תעשה כלום,

תחכה לו מתחת לבית ! סתם ברור שלא.. בוא נקווה שהוא יחטוף משהו מהמשטרה. (כן , וזה)

פורסם

שמע, הוא בעצמו מודה שהיה חולמני (על משאית) ועבר נתיבים כי לדעתו הם היו ריקים ולכן לא אותת. אולי הג׳יפ לא הגיע לשם בכזו פתאומיות?

ולבחורצ׳יק בהודעה מעל שדיבר על נהיגה בעייפות: אם אתה עייף תשאיר את המפתחות בבית. אתה לא כשיר לנהיגה בדיוק כמו מישהו ששתה יותר מדי. גם אתה עלול לרצוח מישהו. לא ישנת? מרגיש מחוק? תשאיר את המפתחות בבית וקח מונית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שוב אני רואה תגובות מוגזמות.

רוב האנשים עייפים בבוקר, אז כולם ישארו בבית או יקחו מונית לעבודה כי הם עייפים?

יש הבדל בין עייפות כללית לבין עייפות שגובלת בהרדמות על ההגה.

מעבר לכך - אין שום קשר בין העייפות שלו למשחקים של האידיוט עם הג'יפ.

עשה כפי שאיציק הציע, הכי טוב לכסות את עצמך, כי אין לך מושג עד כמה אידיוט הוא יכול לצאת ובסוף אתה תסתבך.

להבא, למד להתרחק מכאלו, אפילו עצור בצד עד שהוא יתרחק - במיוחד עם אתה נוסע עם רכב גדול ששדה הראיה שלו מוגבל ומהירות התגובה שלו איטית יותר.

ראינו אין ספור סיפורים על אנשים משוגעים שהגיעו לדקירות ולמעשי אלימות חריפים רק בגלל ריבים חסרי טעם על הכביש, גם אם אתה בחור שלא כדאי להתעסק איתו פיזית, עדיף לא להגיע לרמות האלו.

פורסם

מקרים כאלה רק מחזקים אצלי כל פעם מחדש את הצורך במצלמת רכב. ככה אולי אפילו אתה תוכל להגיש נגדו תלונה במשטרה.

פורסם

זה לא בהכרח היה נמנע כי הג'יפ היה בכל זאת לפניו, אפשרויות הבריחה כאן הן מועטות, וכשהכביש קצת עמוס הן אפילו מתמעטות יותר.

ג'וני תשתמש באירוע הזה כטריגר להתבונן מה אתה עשית לא בסדר בכל הסיטואציה הזאת ואיך לא לתת לזה לקרות שוב.

כשנמצאים על ההגה אלף עיניים סביב - קדימה, אחורה, לצדדים, דרך המראות, בסיבוב קל של הראש, תמיד תדעו מה קורה סביבכם, גם (ובמיוחד) אם עייפים ("עייפות רגילה" כמו שקרא לזה phpclub).

אני יכול להעיד על עצמי שלפעמים אני קם בבוקר עייף ויודע שלעלות על הגה ל-60 ק"מ במצב כזה, עם פקקים וכו' זה מסוכן, חוזר לישון לעוד 20-30 דקות וקם רענן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...