Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצפתה מורדת ממשאית ליד מרכז הפיתוח של GM בהרצליה פיתוח

לא הצלחתי למצוא מישהו שידע להסביר לי מה בדיוק המטרה של הרכב הזה אבל הוא נראה לי מאוד מעניין

מישהו מכיר? מזכיר קצת את החשמליות החדשות הקטנות (טויזי וכו')

attachment.php?attachmentid=357189&stc=1&d=1381756927

photo.JPG

פורסם

זה אכן אותו הרכב שהופיע בכתבה בYNET לפני כמה ימים לגבי הרכב שאמור לשרת את תל אביב במערכת המקבילה ל"תל אופן".

אני מניח שזה לא עניין בלעדי והוא כנראה ישווק בארץ מתישהוא.

עריכה - טוב אחרי בדיקה, הוא כנראה "רק" דומה מאד.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4438610,00.html

פורסם

מעניין מאוד, במיוחד ה-XIAO שמפגינה מחשבה הנדסית מקורית תוך שימוש ברגליים של הנהג כאיזור סופק אנרגיה במקרה של תאונה ונראה שהיווה את ההשראה למכונית הננס של קלרקסון ודגם ה-MIAO שלפי השם כנראה נועד לפנות לקהל הרווקות התל-אביביות. חסר דגם הלו-קיטי, באמת שחסר.

מעניין גם אם המכוניות במצב אוטומטי יתאימו עצמן לסגנון הנהיגה המקובל בארץ - ז"א האיתות לא יופעל אף פעם, הרכב ידחף לראש תור מכוניות פונות, ישתמש בשול בפקקים וידע לשגר מגוון קללות כלפי נהגים אחרים מרמקול חיצוני יעודי?

פורסם
מעניין מאוד, במיוחד ה-XIAO שמפגינה מחשבה הנדסית מקורית תוך שימוש ברגליים של הנהג כאיזור סופק אנרגיה במקרה של תאונה ונראה שהיווה את ההשראה למכונית הננס של קלרקסון ודגם ה-MIAO שלפי השם כנראה נועד לפנות לקהל הרווקות התל-אביביות. חסר דגם הלו-קיטי, באמת שחסר.

מעניין גם אם המכוניות במצב אוטומטי יתאימו עצמן לסגנון הנהיגה המקובל בארץ - ז"א האיתות לא יופעל אף פעם, הרכב ידחף לראש תור מכוניות פונות, ישתמש בשול בפקקים וידע לשגר מגוון קללות כלפי נהגים אחרים מרמקול חיצוני יעודי?

אל תשכח שברכב יותקן גם צופר שיופעל בדומה למערכת START&STOP,

כאשר הגברת תרים את הרגל טיפונת מהברקס יופעל הצופר כדי לסמן לרכב שלפניו שהרמזור התחלף לצהוב לפני 0.3 שניות

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...