Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והנה סרטון של הרכב בפעולה - זה ממש מגניב, כמו הכלאה מוצלחת בין סגוויי לסמארט :)

איך הדבר הזה אמור לעלות על פסי האטה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עכשיו תל אביבים יוכלו להכנס לבועה הזאת בתוך הבועה התל אביבית.

היתרון בכלי הזה הוא שלא משנה כמה הישראלי הממוצע ינסה הוא לא יצליח לתפוס עם זה שלוש חניות אלא רק שתיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
עכשיו תל אביבים יוכלו להכנס לבועה הזאת בתוך הבועה התל אביבית.

xzibit_meme_7219-s510x334-157605.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברת הפיתוח של GM בהרצליה עוסקת בפיתוח 'רכבים ללא נהג' (בדומה למה שגוגל מפתחת), אז אני מאמין שאיכשהו זה קשור לזה, עד עכשיו (עד כמה שידוע לי) הם פיתחו על הטכנולוגיות שלהם על SUV של GM

פורסם

ברצינות - קפסולה ניידת חשמלית כזאת היא רעיון חכם לתחבורה עירונית. מהירות מרבית של 40 קמ"ש מספיקה בהחלט. אני משער שדבר כזה יצרוך רק 50-60 וואט/שעה לק"מ, מה שאומר שמצבר צנוע וזול יחסית עשוי להספיק גם ליום אינטנסיבי ביותר של נסיעות עירוניות.

הבן-אדם נכנס לקפסולה עם זיהוי ביומטרי ומתחיל לנסוע (באופן חצי-אוטונומי ובסיוע אינטנסיבי של מחשב) לדרכו בעלות של (נניח) חצי ש"ח לדקה + חצי ש"ח לק"מ לגרסת יחיד ומעט יותר לגרסה לזוג (יקר יותר מאוטובוס, זול יותר ממונית) - עלות האנרגיה זניחה (בתנועה עירונית ממוצעת של 15-20 קמ"ש מדובר בפחות משקל לשעה), בייצור המוני כלי כזה צריך לעלות לא יותר מ-20 אש"ח ונניח לכן בלאי שנתי של 5 אש"ח - פחות מ-150 ליום, התחזוקה אפסית.

אני בכוונה לא מכליל רווח למפעיל, משום שאמצעי כזה צריך להיות מופעל על ידי הרשות וללא מטרות רווח - הרווח יגיע בעקיפין מזה שחתימת הזיהום של הדבר הזה היא אפסית והוא תופס מקום על הכביש או בחניה של חצי טוסטוס ובכך יהיה שיפור משמעותי ברמת החיים במרכזי הערים, בעומס על התשתיות וביכולת של לקוחות להגיע אל בתי עסק במרכזי הערים.

צריך להתייחס לבעיית הבטיחות, בעיות של תקינה וחקיקה ובישראל גם לעניין של מזגן - אבל זה באמת פתרון מעניין מאוד לאיזורים עירוניים.

• תוכן חדש...