Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביישוב שבו אני גר הבתים הינם צמודי קרקע בעלי חניות צמודות בחצר הבתים. רוב התושבים אינם מחנים את רכביהם בחניות הפרטיות

אלה חונים בחניות ציבוריות וכשאלה אוזלות חונים על המדרכות מול שער החניה שלהם.

עיקר הבעיה הינה בבקרים שרבים הולכים עם ילדיהם לגנים/בתי הספר.

במקומות שבהן המדרכה צרה לא מעניין אף אחד שמחנה, שעגלה עם תינוק נאלצת לרדת לכביש (לעיתים עם עוד ילד קטן או שתיים שהולך לצד העגלה) . ההתמודדות מול החונים הפרועים הינה בלתי נסבלת עד כדי קללות וחוסר יחס מופגן .

ניסיתי כל מיני דברים בכדי לגרום לזה להיפסק כמו פיקוח מקומי שמגיע בזמן סבב שהרכבים החונים כבר לא שם מזמן או משטרה שבמקרה הטוב מנסים להתקשר לאדם החוסם ולבקש ממנו להזיז את הרכב, אך אין אפקטיביות .

שכן סיפר לי על הורה מהגן ששרט רכב בעזרת העגלה שלא הצליחה לעבור במעבר הצר שרכב הותיר לה אחרי שבעל הרכב סירב להזיז את הרכב (בכוונה לשרוט יש לציין אך עדיין עבר על המדרכה) וזומן לחקירה במשטרה...:evil:

שכן אחר הציע להדביק מדבקות על חלון אך פה מסתכנים באלימות ובונדליזם נגדנו .

למישהו יש רעיון טוב ויצירתי איך מתמודדים עם בריונות שכזו?

תודה מראש

פורסם

אני נגד אלימות, אבל אם אני עם עגלת תינוק ונתקל במכונית שחוסמת את המדרכה ומאלצת הולכי רגל לרדת לכביש, אני בהחלט מנסה להדחף כמה שניתן עם העגלה ולא ממש אכפת לי במקרה כזה אם העגלה משפשפת את הרכב. הבטיחות של התינוקת יותר חשוב מהדיטיילינג של בעל הרכב החוצפן.

ועל מה בדיוק יזמנו אותי לחקירה? על זה שניסיתי להמנע מלרדת לכביש עם העגלה? אני באמת לא עושה את זה בכוונה, אלא מחוסר ברירה. נשמע שבעל הרכב הוא איש משטרה נקמני (יעני - ערס במדים) או שיש לו קשרים שם (או שכל סיפור החקירה במשטרה הוא אגדה אורבנית).

בכלל הרושם שלי הוא שבמקרה של הישוב שלך מדובר בערסים מבוססים עם קשרים במועצה ו/או במשטרה שחושבים שמגיע להם הכל. אלו הערסים מהסוג הגרוע ביותר במדינה. תנסו להפעיל קשרים משלכם במשטרה או במועצה על מנת להוביל למתן דוחות אפקיטיבי יותר או לגרירת העבריינים, תצלמו את המכוניות האלו ופרסמו את התמונות בפייסבוק, נסו לפנות לתקשורת.

אם מדובר בערס מועד שממשיך לצפצף על החוק ועל בטיחות הולכי הרגל, אז יש לשקול נקיטת צעדים פחות נחמדים. הלשנה לרשות המקומית על חריגות בניה שלו (בטוח שיש). דיווח אנונימי למס הכנסה על רכושו הרב (סיכוי טוב שמעלים הכנסות). להזמין משטרה בכל פעם שערס-ג'ויניור עושה מסיבה עם חברים אחרי שעה 23:00 (ממה שקרוב לוודאי קורה).

פורסם

זו תופעה נפוצה ומאוד לא מובנת לי. אנשים קנו חנייה במיטב כספם, לא עושים בה שימוש וחונים ברחוב.

בלי קשר לפותח השרשור, הרבה פעמים אותם אנשים שלא עושים שימוש בחנייה שלהם, מתלוננים על חנייה על המדרכות.

הרעיון שלי - במידה ויש בכלל רשות שאוכפת את חוקי החנייה בישוב. לצלם בווידאו ולשלוח להם, את המסע לגן.

פורסם

באופן חוקי?

לפנות למשטרה שוב ושוב, ולפנות למועצה המקומית או לעירייה בבקשה שיתקינו במקום עמודים להפרדה בין הכביש למדרכה (מה שלא יאפשר לרכבים לעלות למדרכה).

שריטות רכבים או הדבקת מדבקות זה בהחלט ונדליזם וזה לא חוקי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי מה ששמעתי זומן לחקירה על תלונה שהוגשה נגדו על גרימת נזק בכוונה תחילה .ביישוב שבו אני גר ישנם ערסים בדיוק בכמו כל מקום ממוצע אחר והמפליא הוא שגם אנשים נורמליים ואנשי משפחה הם בפורעים .אנחנו חסרי קשרים במשטרה /מועצה ולכן ציפיתי לרעיונות מקוריים לפעילות מולם.

פורסם

שים פתק קטן ליד השמשה שמסביר היטב את הבעיה.

לא עוזר? שים פתק יותר גדול.

לא עוזר? שים דף נדבק על השמשה (כמו שיש בקניונים למי שחונה במקום שאסור).

לא עוזר? המשך כך עוד לפחות פעמיים.

לא עוזר? אולי הרכב צריך להבין לבד...

יעזור.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אנשים נורמליים ואנשי משפחה הם בפורעים
בן-אדם "נורמלי" שחוסם את המדרכה וממשיך לעשות את זה גם אחרי שמעירים לו מספר פעמים הוא ערס.

אם הבעיה כל כך חמורה ובאמת מסכנת את העוברים והשבים והאיש באמת כל-כך אטום (ולא מדובר באי הבנה, או אולי נניח באיש נכה שלא יכול לחנות רחוק וכו') אז פשוט למרר לו את החיים כמו שהוא ממרר לכם.

פורסם

אם פנייה רגילה למשטרה אינה מספקת מענה הולם לבעיה, אפשר לפנות למפקד התחנה שמופקדת על האיזור.

אפשרות נוספת שצברה פופולריות בשנים האחרונות היא פנייה למשטרה באמצעות פייסבוק. משום מה לפניות שמגיעות לשם המשטרה נוטה להתייחס יותר בכובד ראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לצערי אני מכיר את זה מהרחוב שלי, אנשים קונים בתים עם שער חשמלי נפתח ובגלל שלא בז*ן שלהם לחכות עד שהשער יפתח פשוט משאירים את הרכב על המדרכה, בדרך כלל באלכסון חזק שחוסם את כל המדרכה.

לצערי במדינה שלנו יש 0 אכפתיות, אם זה בכביש או בחניות (תופעות כאלה ותופעת החניה הכפולה).

מי שיושב טוב בארץ לא צריך להיות אכפתי ומי שאין לו אין לו כלום להפסיד.

בסוף יוצא שכולם מפסידים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

א. לצלם כל רכב שמבצע את העבירה (מכמה זוויות, כולל מספר רישוי כמובן)

ב. לשלוח בפקס/דואר לעיריה ולהעלות את התמונה לפייסבוק של משטרת ישראל

ברוב המקרים מעשים אלו יזיזו גלגלים (תרתי משמע)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
שים פתק קטן ליד השמשה שמסביר היטב את הבעיה.

לא עוזר? שים פתק יותר גדול.

לא עוזר? שים דף נדבק על השמשה (כמו שיש בקניונים למי שחונה במקום שאסור).

לא עוזר? המשך כך עוד לפחות פעמיים.

לא עוזר? אולי הרכב צריך להבין לבד...

יעזור.

פתקים - כן!

מדבקות - לא!

פנייה למשטרה ולמועצה - בהחלט!

נצל את המומנטום של הבחירות.

ערב תקשורת: אביב לביא/ יהיה בסדר (גלי צהל) יעשו מזה מטעמים (יש לרשויות נטייה להתייחס ברצינות לפניות שמגיעות באמצעות התקשורת)

פורסם

פעם הדבקנו בבניין שלי לבעל משאית שחסם לנו כמה חניות מדבקה מטר על מטר מנייר על השמשה הקדמית,במדבקה היה כתוב :"כאן לא חונים,ראה הוזהרת"...מאז הוא מחנה ברחוב אחר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה למגיבים.

צריך להבין שלא מדובר בנהג סורר אחד , מדובר בלא מעט אנשים בעלי מנטליות דפוקה שמקום החניה שלהם חשוב להם מזולתם וזו הבעיה העיקרית. פניה למשטרה אינה מביאה ניידת שתאכוף את הנושא והפיקוח חלש מדי לצערי לאכוף את הנושא, בכל מקרה פניה למפקד המשטרה המקומית תתבצע בהקדם וכולי תקווה שכמה ימי אכיפה כולל קנסות כבדים יביאו לשינוי המגמה המכוערת הזו.

• תוכן חדש...