Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מישהו יודע ויכול להמליץ על אפליקציה למעקב ותיעוד אחזקת רכב?

כלומר, אפליקציה שמאפשרת הזנת פרטי טיפולים או תיקונים והצגתם לפי נושא, תאריך, מחיר וכו׳.

תודה

פורסם

התקנתי את aCar לפני שבוע. עוד לא הספקתי לתעד את כל ההיסטוריה, אבל היא נראית רצינית ביותר.

בכל מקרה, אני מאמין שאכתוב חוות דעת רצינית כשאסיים ללמוד אותה.

פורסם

מה עם האקסל הישן והטוב?

יש דברים שעם כל הכבוד לטכנולוגיה ולהתקדמות, אין להם תחליף.

בכל זאת, אם וכאשר תימצא האפליקציה לאייפון, אשמח לבדוק אותה גם כן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אקסל לא נכנס לכיס, מאד בקלות, וגם מאד מוגבל (קשה לצרף תמונות וכו׳).

אני מסכים איתך שיש דברים שאין להם תחליף אבל, לטעמי, זו לא דוגמא טובה.

להבדיל, המנואלה שהיתה בפורד אסקורט 69׳ (מסחרית כזו, עם שתי דלתות מאחורה) של אבא שלי, היתה ללא תחליף. אם הלך המצבר או האוטו לא מניע ביום קר, לא צריך טובות, לא דחיפות ולא כבלים. תוקעים את הידית מקדימה, כמה סיבובים ויאללה, דרך צלחה :-)

ברצינות, לא בצחוק.

פורסם

ובכן, לאחר יום של ניסויים ובדיקות, האפליקציה החינמית היחידה והסבירה לאייפון (אם כי מאד בסיסית) שיכולתי למצוא היא: Fuel Monitor Free.

https://itunes.apple.com/il/app/fuel-monitor-free-fuels-economy/id605694033?mt=8

מאפשרת מעקב לפי תאריכים וקילומטרז', הוספת והסרת סוגי טיפולים או תיקונים, גרפים וסטטיסטיקות של צריכת דלק ועלויות אחזקה ביחס לתיקונים, שליחת דוחו"ת בכל מיני פורמטים, קביעת תזכורות וכו'.

לא הספקתי לעבור על כל הקבלות, אולם בכל זאת הספקתי להזין כמה וזה נראה סביר אבל עוד אחזור ואדווח.

חשוב לציין שהגירסה החינמית כנראה לא מגבילה שום אפשרות או יכולת חוץ מאשר ניהול כלי רכב יחיד, דבר שמספיק לי.

פורסם

אני יודע שזה לא הכי פופולרית (למעשה בילדותי גם אני לא הייתי מה"מקובלים")

אבל יש אפליקציה ל Windows Phone 8?

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
אני יודע שזה לא הכי פופולרית (למעשה בילדותי גם אני לא הייתי מה"מקובלים")

אבל יש אפליקציה ל Windows Phone 8?

לטעמי, דוקא הפתיעו לטובה, הזקנים האלה . . . ממיקרוסופט :-)

בטח גם אתה הפתעת לטובה ;-)

• תוכן חדש...