רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
שלום אני רוצה להזמין חיישן VSS לרכב הונדה סיוויק 98 http://www.ebay.com/itm/New-Vehicle-Auto-Transmission-Speed-Sensor-VSS-Fit-For-Acura-Integra-Honda-Civic-/300973490402?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AHonda%7CModel%3ACivic%7CYear%3A1998&hash=item46136b00e2&vxp=mtr השלה האם אני ישלם מכס על החלק הזה וכמה תדוה
הודעה אחרונה מאת hagaii, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 683 צפיות
שלום, אני מחפש כיסוי כזה ללא הצלחה לYRV שנת 2005, בינתיים ללא שום הצלחה. יש מישהו שיכול להציע רעיון איפה מוצאים או משיגים כזה? תודה! אסף
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 1 תגובות
- 574 צפיות
שלום רב לכם רבותיי וגבירותיי (במידה ויש), יש לי שברולט אימפלה 2005 מנוע 3.4 . חגורת הבטיחות האמצעית אחורית אינה מתפקדת. חיפשתי במאה ואחד מקומות ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי בקטע הזה? אני גר בחיפה לצורך העניין. תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת daniel.r, -
אהלן... אני טס לחו"ל עוד חודש, ומתכנן לשכור רכב לחמישה ימים באזור די הררי (הפירנאים בספרד). אנחנו 4 חבר'ה+מזוודות. הנהיגה היא חלק לא מבוטל מהטיול ואני רוצה ליהנות ממנה! אני מאד רוצה להרגיש איך זה לנהוג באאודי A3, מה עוד שהיא עולה סה"כ בערך 200 שקל ליום, אפילו קצת פחות. ההתלבטות שלי זה לגבי התפקוד שלה כשיושבים בה 4 איש והאם יש מקום ל4 מזוודות? לא מצויין איזו גרסה זאת. אבל זה 4 דלתות כך שאני מנחש שזה ספורטבק. אופציות אחרות, לא בנאליות, וזולות יותר מהאאודי: פורד פיוזן (הגיוני 500 שקל ל5 ימים?), גולף TDI, אופל מריבה, אופל אסטרה סטיישן, סניק, C-MAX. מה אתם אומרים? אני ממש רוצה לנסוע באאודי, אז בבקשה תרגיעו אותי חחח.... אגב, ההבדלים במחירים ב…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 655 צפיות
מדובר על RECALL http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3599841,00.html הרכב הוא קורולה 03. כמה זמן הבדיקה צריכה להתבצע?ואיך הם מבצעים אותה? תודה
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות 4 צמיגים חדשים לטויוטה קורולה (1997) שלי. התקציב הוא בין 300-320 שח לצמיג. אני מחפש מקום איכותי, מסודר, מאורגן, מוצל..עם קבלות מניסיון שלכם. ניסיתי למצוא את החבר'ה האלה - tiredeal.co.il - אבל לצערי לא הצלחתי. כלומר חפשתי בגוגל מפות ולא ראיתי אף שלט שלהם ברחובות שהם טוענים שהם נמצאים בהם. בתודה מראש, ד.
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
ביזיון ברשל"צ umi 1 2
מאת אילן יוסף-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, להלן פרטי המקרה לשיפוטכם: הרכב:איסוזו טרופר 2001. לאחר ניסיון גניבה ע"י בני בלי יעל אשר הופרע ע"י שכנה שעברה במקרה השאירו הפורצים את הרכב עם לוח שעונים מפורק ואיתורן עקור ללא רחמים ,כמובן משטרה,זיהוי פלילי,וטלפון לחברת הביטוח. לאחר כבוד, הרכב נגרר למוסך umi מרכזי בעיר ראשון. שמאי ביקר את הרכב כבר באותו יום ואישר החלפת כל החלקים הפגומים למשומש, עד כאן הכל תקין. למוסך לקח כ 4ימי עבודה להכין הצעת מחיר מסודרת וכשאני בקשר עם הבוחן מהמוסך הוא מספר לי שהם מפרקים את כל הדשבורד לצורך הערכת נזקים. לאחר 3 ימים ללא תשובה קפצתי לביקור במוסך והפירוק היחידי שבוצע זה :ניתוק בננות של הקונזולה שגם כך היה תלוי "על החוטים" , כלומר פירוק של 2 דקות (4 ימים …
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.glagg.co.il מישהו מכיר? חוות דעת?
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר שקראתי כאן על מומנט (קג"מ) ועל הספק ( כ"ס), רציתי לדעת: 1. האם נכון כי בנסיעות יומיומיות (עירוניות ובינעירוניות, שלא עולות על 110 קמ"ש), עדיף רכב בעל מומנט גבוה בסל"ד נמוך, שהספקו המירבי הוא x, על גבי רכב עם מומנט נמוך בסל"ד גבוהה שהספקו המרבי גדול מ-x? 2. במפרטי רכב מצוין מומנט/סל"ד וגם הספק/סל"ד. מה ההבדל בפועל ולמה יש להתייחס ככוח זמין? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 440 צפיות
ללא מגנטים. שקלתי את כל שאר האופציות, כרגע זו האופציה המועדפת, אשמח להמלצה על מוצר ספציפי. תודה.
הודעה אחרונה מאת ExtraSi, -
- 3 תגובות
- 599 צפיות
שלום חשבתי להתחיל קורס מכונאי רכב . קראתי קצת על הנושא אשמח לפירוט מה לומדים בקורס , כמה זמן ? ואיזה מבחנים נדרשים לעבור. אשמח להחכים בנושא לפני התחלת הקורס ובשל כך אצטרך המלצה על ספרים מוכרים . אגב יש לי מאזדה בחנייה ללא רדיאטור אז נראה לי שאקח אותה פרוייקט . מבטיח לעדכן (;
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 6 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אחי אינו רשום לפורום ואני שואל את השאלה הזאת במקומו . הוא בעל רכב אמריקאי , קרייזלר 300 , וכתבות כמו אלה , מפחידות אותו בכל פעם : " http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4437967,00.html " . כאן מדובר אומנם ב קרוז , אך כבר היו מקרים אחרים של מנעים שכשלו עקב ההתקנה . שורה תחתונה , זה כדאי , או שההימור גדול מדי ? ואם כן אצל מי לדעתכם כדאי לעשות את זה ?{עם הכי הרבה מוניטין חיובי}
הודעה אחרונה מאת Hector, -
- 0 תגובות
- 408 צפיות
לפני כ6 שנים הוצאתי רישיון, בשנת 2010 חידשו לי אותו ל9 שנים, כאמור לפני כמה ימים קיבלתי רענון נהיגה - תוקף הרישיון שלי הינו עד 2019. האם יש לי הצורך לתאם את רענון הנהיגה? האם עליי להיות בלחץ? היום ונשארו עוד 6 שנים עד חידוש הרישיון. מבקש עצתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת matanusmc, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
אחרי שנים ארוכות עם יונדאי אקסנט 2000 שהיתה עבורי סוס עבודה אמין, החלטתי להשקיע כ- 65000 ש"ח ברכב חדש יותר. הרציונל שלי הוא ללכת שוב על יונדאי, I20 שנת 2010-2011, מתוך המחשבה על אמינות יחסית, והיכרות עם המוסך הקבוע שלי. אבל מצאה חן בעיני הסיטרואן C3 מאותו שנתון (לא פיקאסו, שאגב אין לי מושג מה ההבדל ביניהן...), בעיקר בגלל נוחות הנסיעה, האיבזור והמראה. העניין הוא שתמיד חינכו אותי שרכבים צרפתיים הם לא אמינים, ואני ממש לא רוצה לבוא למוסך כל חודשיים. האם כדאי ללכת על יונדאי המוכרת והאמינה, או שהחששות שלי מוגזמים ואני יכול ללכת בשקט על הסיטרואן? תודה.
הודעה אחרונה מאת itayfr, -
משדר FM לרכב
מאת EB-86- 13 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
רציתי לשאול לגביי משדר FM שמתחבר למצת הרכב . ברכב שלי יש רדיו מובנה ואין שם שום כניסה של AUX או USB , האם משדר FM יכול לפתור לי את הבעיה ? האם שומעים דרכו באיכות נורמלית ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Hector, -
מד מהירות מזייף 1 2
מאת סובארו DL-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קיבלתי לאחרונה MG 350, כן הרכב הסיני ההוא. קראתי ביקורת שאמרה שמד המהירות אופטימי מדי, אז עשיתי בדיקה מקיפה מול המהירות בGPS ואני רואה שבאופן קבוע ובכל מהירות, המהירות במד מהירות גבוהה ב10% בדיוק ממהירות הGPS, כך שכשרשום 100 באוטו, הGPS אומר 90, וכשרום 50 הGPS אומר 45. יש לי כמה שאלות? 1. כמה אמינה המהירות הנמדדת בGPS? לי זה נראה מאוד, אבל אני לא מומחה. 2. האם משרד התחבורה לא בוקד כיול של מדים כשהוא מאשר יבוא? 3. האם זה משהו שיכולים לתקן במוסך? 4. אני מרגיש שהסינים ימח שמם פשוט זלזלו באינטלגנציה שלי וניסו לרמות אותי. אני די כועס, מקוה שזו טעות.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! בחודש אוגוסט קבלתי את המכונית החדשה ( בדיוק ביום בו המטרונית החלה לנסוע בלי נוסעים ) ואחרי מלוי מיכל הדלק לראשונה נבהלתי מצריכת הדלק "הנוראית" ( 8 ק"מ לליטר ) וכתבתי על כך בפורום. הבטחתי לעדכן בהמשך, ובכן: רקע - תנאי הדרך השתפרו במובן זה שקווי אגד שונים בוטלו בשל השינויים שנעשו עם הגיע המטרונית, כך שכביש ההסתדרות נעשה פחות צפוף וחזרתי לנסוע בו ( כי אין לי חשק להאריך את הדרך כדי לעלות על כביש עוקף קריות ). במספר הרמזורים לא חל כמובן שום שינוי וגם עתה - הרמזורים לא מסונכרנים לגל ירוק. אני משתדלת לחפש כבישים פנימיים כדי להפחית במספר הרמזורים שאפגוש בדרך. כמו כן, הפסקתי לבטל את מתג ה"עצור וסע" המשבית את פעולת המנוע, למשל בעצירה ברמזורים, וא…
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
אופל-לוטוס אומגה 1 2
מאת O92-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, האם מישהוא יודע אם יובאה איזה אופל-לוטוס אומגה לארץ בזמנו? הרכב די נדיר בעולם, אז הסיכויים שיהיה בארץ דיי אפסיים, אבל בכל זאת אולי יש לפחות אחת שיובאה שאני לא שמעתי עליה. מדובר ברכב הבא:
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/news/CrimeAndLaw/Law/Article,135359.aspx תגיד לי מי העורך דין שלך, ואגיד לך כמה כסף יש לך.
הודעה אחרונה מאת RK, -
המידע על המועד ההשקה הגיע מכתבה בויינט על מכירות חודש ספטמבר. יש סיכוי שהם יפתיעו ויביאו את ה-3 גם בגרסה ידנית הפעם? או הפתעה אחרת כלשהי? עכשיו אחרי שיונדאי הודיעו על הכנסת מערכת מולטימדיה עם ניווט, מצלמת נסיעה לאחור וכו' בכל רמות הגימור, אני מקווה שהם לא יביאו את גרסת הליסינג עם הדבר הזה: לא מבין איך הם בכלל חשבו על לשים משהו כזה בדגם חדש, נראה פתאטי לחלוטין.
-
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
האם ניתן ליבא לארץ מונית מרצדס E סדאן חדשה 6 דלתות? כמו: http://humster3d.com/2011/05/26/mercedes-binz-e-class-limousine/ http://www.creativecrash.com/3d-model/mercedes-binz-e-class-limousine-2010-3d-model http://www.extravaganzi.com/2010-mercedes-benz-e-class-limousine-by-binz-first-mercedes-e-class-limousine/ חג שמח לכולם!
הודעה אחרונה מאת Mike1, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 850 צפיות
חברים שלום, הגעה הזמן ואחרי שנתיים עם רכב חדש הגיע הזמן לעשות טסט ראשון. אשמח להמלצה על מכון טסטים טוב באזור מרכז/שפלה. תודה, תומר
הודעה אחרונה מאת TOMY7, -
- 0 תגובות
- 504 צפיות
תגידו מישהו מכיר דגם של משאית דאבל קבינה + מנוף או +מנוף ומתקן הידרואלי של רמסע ? קיים דאבל קבינה עם מנוף אבל אני לא מוצא את הדגם או כאלה שמוכרים אם מישהו יעזור אז תודה רבה ..
הודעה אחרונה מאת zemer, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לפתוח קבוצה בפייסבוק של כל מי שיש לו את הרכב בארץ, כדי לשמוע על שיפורים, תקלות ועוד דברים הקשורים לרכב הזה, שהוא גם ככה לא כל כך נפוץ בארץ ואין עליו יותר מדי מידע. יש פה כאלה שמעוניינים להצטרף?
הודעה אחרונה מאת jenia7188, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לצורך התנהלות מול חברת הליסינג. היה צמיג ברידג'סטון ברכב בן 10 ימים, ועקב פנצ'ר שמו לינגלינג סיני. מי אחראי לתקנות בנושא, משרד התחבורה? איפה אפשר למצוא את התקנה הזו לצורך הצגתה לחברת הליסינג? תודה.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי, מחפש תושבת לפלאפון המתחברת לסלוט של ה-CD. מצאתי 2 מוצרים ב-eBay: Xenomix SHG-S5000: http://www.ebay.com/itm/140997058022?ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT&_trksid=p3984.m1432.l2649 MOUNTEK: http://www.ebay.com/itm/NEW-MOUNTEK-Car-Mount-iPhone-4-4G-3GS-CD-Dock-Holder-/150624212995?pt=PDA_Accessories&hash=item2311e71803 האם יש למישהו נסיון עם אחד מ-2 הדגמים הנ"ל? או...המלצה על משהו אחר שעושה עבודתו נאמנה? אגב, בהזדמנות זו - איך הדיבורית של Parrot CK3100 ? (צריך אחת עם מסך). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 2 תגובות
- 693 צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על קונה רכבים מושבתים לאחר טוטלוס שירד מהכביש? אני צריך מישהו עם חותמת חברה, ושיהיה חוקי לחלוטין. (בכדי להיות בטוח שהרכב לא יחזור לכביש כי הוא במצב מעולה.) הוא מושבת בגלל מכה מאחורה. המלצות? תודה..
הודעה אחרונה מאת aavi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 732 צפיות
לאחר זמן מה שלא יצא לי, החלטתי לצאת לסיבוב אימון ספורטיבי, בהתחלה היה סבבה, לאחר 2 סיבובים הרכב התחיל להגיב בצורה גרועה! כל ברקס בריא שלי מפעיל את ה ABS וה ESP משתגע ללא היכר. ידוע לי שהצמיגים במצב חרא ( קדמיים סינים ואחוריים מקוריים בני 3 שחוקים), אבל חברת הליסינג הקק* לא מחליפה אותם. ניסיתי עוד פעם פעמיים והבנתי שככה אני לא יכול להתאמן, הלכתי למלא אוויר בצמיגים, היה חסר 3 PSI על צמיג חם, ניסיתי עוד סיבוב ואותו הדבר.. השאלה, האם לאחר המאמץ הראשוני, ייתכן שהם אוחזים פחות? אולי התעללתי בהם מספיק עד שהגיעו לרמה כזאת שעכשיו הם ממש לא מתפקדים טוב?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אבא שלי נכה ונכון להיום תו הנכה שלו הוא על הרכב שלי כי הוא אינו יכול לנהוג. פניתי למשרד הרישוי בבקשה לזכות אותי עבור אגרת הרישוי לשנה הנוכחית אולם משרד הרישוי אמרו לי שהנחה באגרת הרישוי היא לרכב שרשום על שם הנכה בלבד. יש משהו שאפשר לעשות בנידון? משרד הרישוי מתחמקים מהחזר כספי? האם אתם מכירים מקרים דומים? תודה!
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
בדיוק עובר עכשיו סרטון בפייסבוק על בנאדם עם מצלמה שמצלמת לתוך הרכב ורואים איך שוטר ממציא לו דוח על שימוש בסלולרי. כנראה במשטרה כבר מודעים לבעיית המצלמות לבחוץ וצריכים להחליף לשיטה כנראה שיותר קשה לתעד. מזל שהייתה לו מצלמה ושוב, 1000 שח ו 4 נקודות לבנאדם על לא עוול בכפו. אז רשמית אני חושב שהמגמה צריכה להיות מצלמה דו כיוונית. האם יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת CHEVROLET,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 307 אורחים (הצג רשימה מלאה)