Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לאחרונה MG 350, כן הרכב הסיני ההוא. קראתי ביקורת שאמרה שמד המהירות אופטימי מדי, אז עשיתי בדיקה מקיפה מול המהירות בGPS ואני רואה שבאופן קבוע ובכל מהירות, המהירות במד מהירות גבוהה ב10% בדיוק ממהירות הGPS, כך שכשרשום 100 באוטו, הGPS אומר 90, וכשרום 50 הGPS אומר 45.

יש לי כמה שאלות?

1. כמה אמינה המהירות הנמדדת בGPS? לי זה נראה מאוד, אבל אני לא מומחה.

2. האם משרד התחבורה לא בוקד כיול של מדים כשהוא מאשר יבוא?

3. האם זה משהו שיכולים לתקן במוסך?

4. אני מרגיש שהסינים ימח שמם פשוט זלזלו באינטלגנציה שלי וניסו לרמות אותי. אני די כועס, מקוה שזו טעות.

פורסם

קח חבר,סעו בלילה אחד ליד השני ותבדקו אם המהירות ברכבים שלכם תואמת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
קיבלתי לאחרונה MG 350, כן הרכב הסיני ההוא. קראתי ביקורת שאמרה שמד המהירות אופטימי מדי, אז עשיתי בדיקה מקיפה מול המהירות בGPS ואני רואה שבאופן קבוע ובכל מהירות, המהירות במד מהירות גבוהה ב10% בדיוק ממהירות הGPS, כך שכשרשום 100 באוטו, הGPS אומר 90, וכשרום 50 הGPS אומר 45.

יש לי כמה שאלות?

1. כמה אמינה המהירות הנמדדת בGPS? לי זה נראה מאוד, אבל אני לא מומחה.

2. האם משרד התחבורה לא בוקד כיול של מדים כשהוא מאשר יבוא?

3. האם זה משהו שיכולים לתקן במוסך?

4. אני מרגיש שהסינים ימח שמם פשוט זלזלו באינטלגנציה שלי וניסו לרמות אותי. אני די כועס, מקוה שזו טעות.

היו לי המון רכבים עד עכשיו , לרוב אירופאיות . עכשיו יש לי 2 רכבים חדשים 2013 , פורד פיאסטה וסיאט מיי . בשניהם המד מהירות

"מזייף" והיא מראה קצת יותר . במהירות 60 הוא מראה 66 בשניהם . ב-100 קמ"ש הוא מראה 108 בערך . ככה זה ברוב המכוניות . מד המהירות תמיד "קצת" אופטימי .

פורסם
קח חבר,סעו בלילה אחד ליד השני ותבדקו אם המהירות ברכבים שלכם תואמת.

לא יהיה צורך בזה . אפשר גם להתייחס לשילוט האלקטרוני "מהירותך היא..." למשל .

פורסם

אכן זה ככה ברוב הרכבים. הרכב היחיד שנתקלתי בו ואין בו סטייה זה משאית אינטר צבאית. המהירות בשעון בדיוק כמו בGPS.

פורסם

אצלי בקליאו יש סטיות, אמנם קטנות יותר אבל עדיין קיימות.

בעיר לא יודע, אבל מחוץ לעיר למשל כשעל המד מופיע 100 קמ"ש, בתכלס אני נוסע 96 קמ"ש, כרשום 116 קמ"ש (קרוז קונטרול) זה בתכלס 110 קמ"ש וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה טוב מבחינת המצלמות מהירות...ככה תוכל להרוויח עוד כמה "קמשים" יקרים, אבל כל הקטע לא להיות מודע שאתה נוסע בפועל יותר לאט

פורסם

כל מדי המהירות של מכוניות מכוונים ככה שיראו מהירות גבוהה מהמהירות בפועל מהסיבה הפשוטה שככה בונים אותם.

במידה ומד המהירות ברכב יראה מהירות נמוכה בפועל מהמהירות האמיתית זו עילה לטביעה של חברת הרכב,

כדי לא להסתכן הם לוקחים מרווח ומציגים מהירות הגבוהה מהמהירות בפועל כדי שלא יהיו אי אילו סטיות שיכולות לחזור אליהן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מד המהירות קשור למהירות הסיבוב של התיבה/גלגלים.

בכל מהירות נסיעה חלק מהאנרגיה המועברת לגלגל מתבזבזת על ההחלקה של הגלגל, לכן זה נורמאלי שמד המהירות יראה מהירות גבוהה יותר.

GPS מודד בעזרת אפקט דופלר ולכן מדויק יותר, כמו שרשמו לפני התופעה תקינה לחלוטין.

פורסם
בכל מהירות נסיעה חלק מהאנרגיה המועברת לגלגל מתבזבזת על ההחלקה של הגלגל,

נא הסבר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ה-"שימוש" אפקט דופלר היה קיים הרבה לפני ה-GPS, במערכת Transit שלמעשה הובילה לפיתוח של GPS. ה-GPS המודרני נסמך על הבדלי זמן בין המקלט למשדר (בלווין).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

שמעתי פעם שבכוונה היצרניות של הרכב מזייפות בכ 5-10% עם המד מהירות לכיוון מטה כדי שאם תקבל דוח על מהירות לא תוכל לתבוע את היצרן על זה שנסעת כביכול במהירות התקינה וקיבלת דו"ח, מן כיסוי תחת של היצרן.

גם במאזדה 3 החדשה, I30 החדשה ופורד אסקורט שנת 95, כולן מזייפות בכ10% בצורה דיי מדוייקת.

תשווה אם המד מהירות בWAZE

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כנ"ל בכל המכוניות שנהגתי עליהן (מגוון יצרנים) המד מראה קצת יותר. אני דווקא רואה זאת לחיוב, כאמור, בגלל נושא הדוחות.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
מד המהירות קשור למהירות הסיבוב של התיבה/גלגלים.

בכל מהירות נסיעה חלק מהאנרגיה המועברת לגלגל מתבזבזת על ההחלקה של הגלגל, לכן זה נורמאלי שמד המהירות יראה מהירות גבוהה יותר.

GPS כמו שרשמו לך לא קשור להפקט דופלר, ולכן מה שלא ידוע לך אל תרשום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...