Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוכה מאישום על 207 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אתה צודק עקרונית. כל אדם צריך עבודה ולהביא לחם וחמאה הביתה. נראה לי שהבנתי את הנקודה הזאת ואני מסכים איתה.

אני שאלתי מה קורה כשהלחם והחמאה הופכים לרכב פאר ועוד קומה בוילה בקיסריה, הכל מכספי מה שנהוג לכנות "עסקי משפחות פשע".

שוב: בכללי, לא כל כך רלוונטי להקשר התעבורתי (כל עוד מצב האכיפה נראה כפי שהוא).

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה תירוץ מפגר להגיד שבגלל שצריך להביא אוכל הביתה אז יאאלה נלך להגן על עברייני כביש, היום הצלת אותו ממהירות מופרזת ומחר מדריסה, איך אותו עורך דין שלם עם עצמו שהשאיר רוצח פוטנציאלי שמסתובב לו עם רכב פאר בנהיגת קלות ראש(כמו לדוגמא הרוצח של זיתוני).

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

מה שאתה מתעקש לא להבין הוא שאותו אדם לא אשם עד שהוכחה אשמתו, במשפט. באותו משפט בו מגיע לו ייצוג הולם. אתה מנסה למנוע ממנו את אותו הייצוג ההולם, כדי שהמערכת תטחן אותו. מבחינתך, למי שחשוד בעבירות מסוימות מגיע ייצוג, ולאחרים לא. זה מעוות. צורת המחשבה שלך מאפיינת משטרים טוטאליטריים.

ושוב - אין הבדל בין להגן על הרוצח ללייצג אותו. אם אתה מייצג אותו, אתה מגן עליו - לזה אתה מחויב, ואם לא, אתה עובר עבירה אתית ולדעתי גם מוסרית, כי אתה אמור לעשות הטוב ביותר ללקוח שלך. אין לי מושג מה אתה עושה בחיים, אבל באופן די ברור אתה מפספס נקודות מהותיות כמו חזקת החפות והזכות לייצוג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

minkin יש לי שאלה אחת אליך:

איך אתה יודע שהוא באמת נסע על 207 קמ"ש?

איך אתה יודע שכל המשפט הזה הוא לא תוצאה של מכשיר תקול שתפס אותו בהרבה ממה שהוא נסע?

אתה לא יכול לדעת בוודאות כלום, לכן הוא לא אשם עד שלא הוכח כך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני רואה שרמזים אינם עוזרים ואין מנוס מלדבר ישירות: מינקין הוא טרול. מי שרוצה להגיב לו מוזמן להמשיך לעשות זאת, רק שלא ישלה את עצמו שיתקיים כאן דיון אמיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צעיר מדי לטרול, לא? מבחינת גיל?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלטמן? :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וואו, כל הכבוד לעורך הדין!

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
אני רואה שרמזים אינם עוזרים ואין מנוס מלדבר ישירות: מינקין הוא טרול. מי שרוצה להגיב לו מוזמן להמשיך לעשות זאת, רק שלא ישלה את עצמו שיתקיים כאן דיון אמיתי.

אם עדיין לא הבנת מהפעם הראשונה והשנייה שלא התיחסו לדבריך אז אתה חייב למצוא משהו אחר להתעסק בחיים שלך.

בהמשך לדיון שלנו, אני מכיר את הסיפור של דניס והתמרורי העצור שלו, ועם המודעות לשוטרים שכן משקרים ודופקים אזרחים תמימים, לדעתי הסטטיסטיקה אומרת שדברים מסוג זה הם המיעוט, ולדעתי הפשלה של אותו שוטר והאקדח לייזר שלו היא לא יותר ממשרדית מאשר מכנית, בסוף לא כול יום שומעים על כשלים כאלה ואם היית סטייה אז 100 קמש זה מוגזם.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

איזו סטטיסיטקה? מי ערך אותה? על מה אתה מתבסס חוץ מניסיון החיים שלך שהוא, איך נאמר, לא עשיר במיוחד אם תאריך הלידה בפרופיל שלך אמיתי?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ולסיכום,

אם המדינה רוצה להרשיע אדם, היא חייבת להוכיח את האשמה שלו מעל לכל ספק סביר, וזה לא משנה אם הוא אלפרון, אברג'יל או אל קאפון. בשביל לעשות זאת היא צריכה לצלוח את כל המקלות שיתקע הסניגור בגלגליה, ואם כשלה איפשהו, כנראה אין לה מספיק הוכחות.

העריכו את עבודת הסניגורים - זו עבודה חשובה ועבודת קודש. בלעדיהם מחר כולנו בכלא. בזכותם, מורשעים בעיקר נאשמים שהוכחה אשמתם. בזכותם נאשמים לא מוענשים מעבר למידת אשמתם.

פורסם
איזו סטטיסיטקה? מי ערך אותה? על מה אתה מתבסס חוץ מניסיון החיים שלך שהוא, איך נאמר, לא עשיר במיוחד אם תאריך הלידה בפרופיל שלך אמיתי?

אתה בן 33 עם ניסיון חיים של גיל 60?תרד מההתנשאות הזאת - אני מבין שאתה גר ביוקנעם אבל לא צריך להדגיש את זה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני לא מדגיש, אני מגלה. בינתיים אתה זה שמסתיר :wink: ומה שאני עברתי בשנותיי הלא ארוכות, אני לא מאחל לרבים לעבור גם בפרק זמן כפול.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...