Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוכה מאישום על 207 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תחושה שהבחור כועס כי הוא נוהג באחות הפחות מוצלחת למשפחה סקודה, ולא בפאביה.

לא נורא, יום אחד גם לך תהייה פאביה (אולי).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש הבדל בין להגן על הרוצח לבין לייצג אותו, מבחינתי עורך דין שמגן על פושע הוא פושע בעצמו, לא ייתכן שבגלל כסף רב הוא יעשה מאמצים כדי להשאיר אותו מחוץ לכלא, ומצד שני עורך דין יכול לייצג את הפושע שיקבל את העונש המתאים(לא פחות ולא יותר), אתה מדבר בלבולי מוח(כמו החתימה שלך) ולא מבין שביום שמקרה דומה יקרה לך באופן אישי הדעה שלך כבר תהייה שונה.

ואם לקשור את זה לדיון, אז הזיכוי מ207 קמ''ש לא נראה רציני אבל מראה שמשהו לא בסדר פה.

אתה לא מבין איך מערכת המשפט עובדת. מה זה "לא להגן, רק לייצג?" זו תיאוריה חדשה שלך על איך מערכת המשפט צריכה לפעול?

על מה היא מבוססת בדיוק, על Ynet?

אני לא יודע מהו גם "זיכוי לא רציני". לא ראיתי דבר מהדיון בבית המשפט, ואתה כבר מרשיע נאשם, שהתביעה לא מצליחה להוכיח שהוא אשם...

איך אומרים: שירלי, את בטח מתבדחת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אנסה להסביר את מה שהבנתי מידידינו המטריל (לראיה, תגובתו בשרשור שכן לעניין הסרטון). עבריין תנועה אשם מעצם העובדה שהוא עבריין תנועה (איך הוא הגיע לסטטוס הזה משנה הרבה פחות). לעורך הדין (בהנחה שיש לו בכלל זכות קיום ודינו אינו סקילה) מותר לייצגו למראית עין בלבד, על מנת שחלילה לא יזוכה בדין. אם, חלילה, הוא נאשם בעבירה חמורה (לגבי דידו של מינקין) - על אחת כמה וכמה. הכל לשם הורדת העבריין המסוכן דורס האמהות ב-207 קמ"ש מהכביש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

minkin

יסודות הדמוקרטיה למדת? אם התשובה היא כן - שכחת אותם, שוב ולמד.

בגרות באזרחות עברת? אם התשובה היא כן - על כולנו להרכין ראש על מצב החינוך בארץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חוטיני זה כמו דמוקרטיה:

הוא מפריד בין ימין לשמאל,

הוא מבליט את שני הגושים,

דואג למרכז,

ומאחד את מבטי העם!

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אני לא מדגיש, אני מגלה. בינתיים אתה זה שמסתיר :wink: ומה שאני עברתי בשנותיי הלא ארוכות, אני לא מאחל לרבים לעבור גם בפרק זמן כפול.

הבחור אוהד הפועל חיפה, כשהוא מדבר על סבל שעבר תאמינו לו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איפה כפתור הלייק כשצריך אותו? :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...