Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידע על המועד ההשקה הגיע מכתבה בויינט על מכירות חודש ספטמבר.

יש סיכוי שהם יפתיעו ויביאו את ה-3 גם בגרסה ידנית הפעם? או הפתעה אחרת כלשהי?

עכשיו אחרי שיונדאי הודיעו על הכנסת מערכת מולטימדיה עם ניווט, מצלמת נסיעה לאחור וכו' בכל רמות הגימור, אני מקווה שהם לא יביאו את גרסת הליסינג עם הדבר הזה:

2014-mazda-3-hatchback-interior-photo-538432-s-1280x782.jpg

לא מבין איך הם בכלל חשבו על לשים משהו כזה בדגם חדש, נראה פתאטי לחלוטין.

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברות הליסינג במתח....

המחיר? אני מהמר על 128,000 לגרסה הבסיסית והעלאת מחיר בינואר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עכשיו אחרי שיונדאי הודיעו על הכנסת מערכת מולטימדיה עם ניווט, מצלמת נסיעה לאחור וכו' בכל רמות הגימור, אני מקווה שהם לא יביאו את גרסת הליסינג עם הדבר הזה:

2014-mazda-3-hatchback-interior-photo-538432-s-1280x782.jpg

לא מבין איך הם בכלל חשבו על לשים משהו כזה בדגם חדש, נראה פתאטי לחלוטין.

זה נראה כאילו שאחרי שגמרו לעצב את הרכב הם אמרו "שיט!! שכחנו את הרדיו!!!"

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מאזדה 6 החדשה נמכרת במעט יותר מאשר הצורה הקודמת (08-12) אז אני מאמין שכך יהיה גם עם ה3.

מחיר הרכב של ה 3 הנוכחית +

פורסם

אין יותר גרוע מהטויוטה. דבר שני, הם כנראה לא רואים צורך להכרכיב מערכת ענקית בשביל לשמוע קצת מוזיקה או רדיו, היום הגל מזערי יותר. למרות שזה לא נראה הכי יפה אבל עדיף מהאוטו טנק המנופח והעצום של טויוטה

פורסם

סביר להניח שגם לגרסת הליסינג לא יגיע הרדיו הזה, בגלל שהקורולה למשל מגיעה עם מסך מולטימדיה כבר מגרסת הבסיס, יונדאי הכניסו את המסך שלהם גם לכל (או כמעט לכל) הגרסאות, שברולט שמה את ה-My-link כסטנדרט וכו'. מאזדה ובפרט ה-3 בארץ לא ממש התפארה באבזור מפתיע, אבל תמיד נשארה עם אבזור די טוב ולא נופל מהסטנדרט של שאר המתחרות. כך שאני מאמין שבשביל להישאר תחרותיים, היא תוצע עם מערכת מולטימדיה גם בליסינג ולא עם רדיו מיושן (עדיין אי אפשר לדעת עם היבואן הזה).

לדעתי מיקום המערכת ב-3 החדשה הוא חכם. גם אם הוא לא הכי יפה בעולם (ואני מסכים עם זה...) תחשבו על כמה פעמים יצא לכם להוריד את העיניים מהכביש לכיוון המסך בשביל לבחור שיר או כל פעולה אחרת. אני לפחות נתקלתי בזה לא פעם ובלא מעט רכבים. מיקום המסך כאן הוא גבוה וממש מול העיניים, כך שאפשר להסתכל גם בו וגם לא להוריד את העיניים מהכביש יותר מדי. עוד יתרון לזה, זה שהדשבורד יוכל להיות נמוך יחסית למען שדה ראייה טוב יותר, לדוג' בקורולה החדשה הדשבורד יותר מדי גבוה וכך גם בדגמי יונדאי המשפחתיים (I30/I35). הפעם הנדסת האנוש התעלתה על נושא העיצוב (רק מאוד מעניין איך תהיה הנראות של המסך הזה ביום עם שמש חזקה, כי אין כאן שום דבר שעושה צל על המסך).

לגבי הגרסאות, אני לא מאמין שתגיע אלינו ורסיה ידנית (וחבל שכך). דלק מוטורס מדכאים את מאזדה בארץ עם מעט מאוד גרסאות ומעט אפשרויות לבחירה. היה נחמד אם היו מביאים את ה-1.5 עם תיבה ידנית ואולי פחות אבזור ולשווק אותה בתור גרסה מוזלת (כמו שיונדאי עשו עם ה-I30), או הוספה של תיבה ידנית למנוע ה-2L בשביל ההנאה מנהיגה.

היה יכול להיות מאוד יפה אם דלק היו מביאים הרבה אפשרויות לבחירה כפי שהם עשו עם הפוקוס למשל. אבל אני די סקפטי בקטע הזה...

פורסם

הכי טוב גרסת מנוע 2000 עם ה160 כח סוס, מספיק, תהיה אולי גם חסכונית כמו המאזדה 6 החדשה+עיצוב קרבי ביותר, מתכון לרכב פוזה חדש מבית מאזדה, רק שהפעם יהיה לה מנוע חזק...

פורסם
יונדאי הכניסו את המסך שלהם גם לכל (או כמעט לכל) הגרסאות

להבדיל מהמערכת שיש בקורולה או הmylink של שברולט - המערכת של יונדאי מותקנת מקומית ברוב (אולי אפילו בכל) הדגמים.

בחזרה לנושא, יום ראשון הגיע, איפה פרטים ?!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...