Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שזאת פעם ראשונה שלקוחות פרטיים יעדיפו לקחת גרסת ליסינג. אבזור מצוין, ובגרסת קומפורט יש גלגלי 18, מה שמייקר את הצמיגים משמעותית.. רק להוסיף ניווט למערכת וזהו.

פורסם

כמו שציפיתי המאזדה 3 תימכר גם עם מנוע 2 ליטר, מה שהיה הוא שיהיה.

גירסת ה- 2 ליטר אקטיב (רמת האבזור הנמוכה) נמכרת במחיר אטרקטיבי של 133 א' ש"ח בלבד וגם היא מגיעה מאובזרת מאד.

הביצועים של גירסת 2 הליטר חזקים מאד, 8.9 שניות תאוצה בסדאן ו- 9 שניות בהאצ'בק ונתוני צריכת הדלק מצויינים, כ- 18 ליטר לק"מ.

בסך הכל על הנייר נראית עיסקה טובה מאד, בגירסה הנ"ל. האם היא תחזור להוביל את השוק? ימים יגידו, חיים קלים לא יהיו לה. נראה לי שסגמנט הרכבים המשפחתיים בכלל צפוי לנגיסה במכירות מצד הג'יפונים הקטנים מלמטה ומצד הגיפונים הקומפקטיים מלמעלה.

(מה שעדיין מעניין אותי ולא קשור לשרשור הזה, זה איך המאזדה CX5 עם מנוע 2 ליטר מאיצה ב- 9.1 שניות כאשר היא הרבה יותר כבדה, הפתרון למאזדה.)

http://www.cartube.co.il/מאזדה-3-החדשה-2013-בישראל-מחיר-החל-מ-128000-שקל

http://www.auto.co.il/כתבה-30459-מאזדה-3-החדשה-יוצאת-לדרך.aspx

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מה רע בפאדל שיפטר שיש בהגה? לפי דעתי זה ממש כיף.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

פשוט כנראה שעם האוטו הזה מאזדה 3 קפצו 1000 מדרגות ולא מדרגה אחת, נראה ונשמע אוטו פגז. גרסת המנוע 2000 חזקה מאוד ולפי סקי אקטיב היא בטוח תהיה חסכונית יותר מהמאזדה 3 שיש היום, לפחות אם משווים 2000 נגד 2000 הקודם.

יש לי שאלה, האוטו מגיע מיפן עצמה?

פורסם

מחיר של גרסאות 2 ליטר ממש אטרקטיביים ומאובזרים מאוד. אז בכל זאת יש כאן הפתעה לטובה. היתכן ועכשיו היא תהיה גם אלטרנטיבה מוצלחת לגולף? 2 ליטר בסיסית עולה כמו גולף 1.2 והרבה יותר מאובזרת. בספיריט יש קסנון, מה שאני לא בטוח שבכלל אפשר להזמין לגולף. גם לאון נראת לא אטרקטיבית בכלל כרגע (אולי רק ידנית 1.2).

פורסם
קצת מחירים:

1. אקטיב 1.5 - 128K ש"ח
  2. קומפורט 1.5 - 132K ש"ח
  3. אקטיב 2.0 - 133K ש"ח
  4. ספיריט 2.0 - 142K ש"ח

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-f30e7b4159a8141006.htm&partner=homepage_jumbo

למה לכל הרוחות אין 2.0 קומפורט? אותה הטעות המטופשת שעשו עם פורד פוקוס (אין 2.0 ספורט, רק רמה בכירה יותר)

בגל מקרה קומפורט/ספיריט בהחלט יהיו הלהיט הבא. תצוגה עילית בדומה לקאמארו? YES PLEASE.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...