Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון ברשל"צ umi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה: סוכנת הביטוח יושבת האותו הבניין של המוסך.

והיום התקשרתי לשמאי , תשובתו שאין הוא אחראי לטיב התיקון אלא המוסך.o.k סביר מבחינתי.

התקשרתי גם למנהל המוסך, מזכירתו ענתה לי שהוא יחזור אליי.

נ.ב התקשרתי בבוקר אך עד שעה זו אין תגובה.

התקשרתי גם לבוחן ש"טיפל" בי והשמעתי באזניו את טענותי ,תגובתו שהוא חזר מחופשה והוא יטפל בנושא.

אשמח לעדכן אתכם בהתקדמיות.

המשך יום נעים לכולם!

פורסם

יכול להיות שאני פראנואיד - אבל סוכן ביטוח שיושב באותו הבניין עם המוסך...לא, לא יכול להיות שמישהו עושה כאן קומבינה על הגב שלך...

אני ממליץ לך בחום לאתר את לשכת מנכ"ל UMI ולשתף אותם במידע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
יש שתי מוסכי UMI באשדוד,אחד מהם אני אישית לא יתקרב לעולם כי הוא מנוהל בצורה חפארית כל כך שעלתה לי הרבה כסף. וכך גם התשובות של מנהל המוסך. חפארים. לא להתקרב (אני מדבר על מוסך הקטן של UMI)

יש את המוסך הגדול של UMI ששמעתי ביקורות אוהדות עליו,אין לי ניסיון איתם.

המוסך הגדול שהוא גם מחובר לאולם תצוגה, תמיד קיבלנו שם יחס חם ואוהד אם זה מצוות המחסן,ממנהל המוסך,או מנציגת המכירות שקנינו ממנה את הרכב.

הרבה פעמים תקלות קטנות סודרו ללא עלות,וגם קיבלנו מתנות שונות.

כמובן שיחס גורר יחס,והשארנו טיפים מכובדים.

אני מקפיץ הודעה ישנה בגלל שבימים אלה אני בחיפושים אחר מוסך UMI טוב אמין והכי חשוב מקצועי ומשתמש בחלקים מקוריים איכותיים בלבד,

שמעתי שבמרכזי בראשון לציון משתמשים בחלקים מקוריים בלבד,

אשדוד הרבה יותר קרובה אליי, השאלה היא האם התכוונתם למוסך א.א קאר סנטר?

והאם הם משתמשים בחלפים מקוריים בלבד? תודה!

• תוכן חדש...