Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מצלמה שמצלמת גם את פנים הרכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק עובר עכשיו סרטון בפייסבוק על בנאדם עם מצלמה שמצלמת לתוך הרכב ורואים איך שוטר ממציא לו דוח על שימוש בסלולרי.

כנראה במשטרה כבר מודעים לבעיית המצלמות לבחוץ וצריכים להחליף לשיטה כנראה שיותר קשה לתעד.

מזל שהייתה לו מצלמה ושוב, 1000 שח ו 4 נקודות לבנאדם על לא עוול בכפו.

אז רשמית אני חושב שהמגמה צריכה להיות מצלמה דו כיוונית.

האם יש המלצות?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

להוכיח לחלוטין אי אפשר.

אבל אפשר לשער שאם הוא היה מדבר בטלפון היו שומעים אותו. אם היה כותב הודעה או סתם משחק אז הוא היה מפנה את המבט לכיוון המכשיר, שזה בדרך כלל למטה.

 

מה שרואים זה שהוא מפנה מבטים שמאלה, אבל הם חדים מידי ולא סביר בכלל שהוא החזיק את המכשיר בגובה העיניים באיזור החלון. נראה כאילו מסתכל על הנוף/בוחן את הדרך לקראת הפנייה שמאלה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לפי הסרטון אי אפשר להוכיח כלום, ואני לא מבין מה לא הבנתם?

נכון אולי הוא לא החזיק את הפלאפון ביד כי בימנו לכולם כבר יש מעמדים לפלאפון, אבל הוא כן השתמש בו תוך כדי נסיעה כמו שאני עושה כל יום וזה עדיין אסור לפי החוק ומזכה אותך בקנס של 1000 שקל ו4 נקודות.

וזה שהוא מגרד עם יד שמאל באוזן בדיוק בשניה שהוא קלט את השוטר די מפיל אותו.

פורסם

אתה טועה ומטעה.

מותר להשתמש בטלפון כאשר שהוא מקובע לצרכים מסויימים,ומכיוון שהשוטר אינו יכול לראות מה אתה עושה בטלפון אז אין לו דרך להוכיח שעשית משהו לא חוקי והוא לא יכול לתת לך דו"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נכון אולי הוא לא החזיק את הפלאפון ביד כי בימנו לכולם כבר יש מעמדים לפלאפון

 

אם המכשיר מחובר למעמד כזה אין שום עילה לדוח.. החוק קובע כי אסור להחזיק את המכשיר/להתמש בו כשהוא לא מקובע היטב (נגיד יושב במחזיק הכוסות או משהו).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אתה טועה ומטעה.

מותר להשתמש בטלפון כאשר שהוא מקובע לצרכים מסויימים,ומכיוון שהשוטר אינו יכול לראות מה אתה עושה בטלפון אז אין לו דרך להוכיח שעשית משהו לא חוקי והוא לא יכול לתת לך דו"ח.

 

אני לא טועה ובטח שלא מטעה לפי החוק אסור לך להשתמש בפלאפון זה שהוא מקובע לא אומר שאתה יכול להתחיל לגלוש באינטרנט ולכתוב הודעות תוך כדי נהיגה, ואם השוטר נסע לידו הוא כן יכל לראות אם הבחור מתעסק בפלאפון.

והשוטר כן יכול לתת דו״ח ולך אין שום דרך להוכיח שהוא משקר.

פורסם

חבריה , מ ו ת ר להשתמש בפלאפון , אסור להחזיק אותו ביד , לזה נולדו הדיבוריות . השוטר יכול לתת לך דו"ח גם אם אתה מחזיק

ביד כלב קטן , פיצה , או תינוק או כל דבר אחר , וכבר ראיתי בחיים כל מה שאפשר .

ציטוט החוק היבש : "2 ידיים על ההגה , למעט החלפת הילוכים" בידני . זה שכולם אוכלים , שותים ועושים הכל וגם {מבקש סליחה

מהבנות בפורום} מתאפרות זה עניין אחר . לפעמים השוטר מעלים עין על זה . יש להם הוראה מפורשת להתרכז ב"החזקת מכשיר

פלאפון ביד" , אם דיברת בו או לא , זה כבר לא משנה כלל . עצם העובדה שאתה רק מחזיק בו , זה עילה מספקת מבחינת השוטר .

פורסם

זה כבר הרבה יותר רחב מרק להחזיק פלאפון ביד או לדבר בפלאפון, היום כל פלאפון זה מחשב אני תוך כדי נסיעה מזמין דברים מeBay ובודק את החשבון בנק.

אבל אני יודע שאם שוטר יראה אותי אני יקבל דו"ח וכמו שרשמת צריך 2 ידיים על ההגה כל פעולה שאתה עושה בפלאפון גורמת לך להוריד יד מההגה.

×
×
  • תוכן חדש...