Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית סדאן לימוזינה (6 דלתות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימוזינה בישראל פרושה ל - אוטובוס ציבורי זעיר

כמו בחברות לימוזין, מעקה וברזלים ליד הנהג (כמו בקו שירות)

גג מוגבה - (כל כך מכוער)

מושבים ותאורת פנים לא אורגינל , וילונות ומלא תוספות לא מקוריות.

אם כבר יש חברות שעושות זאת, אולי זו הזדמנות לבקש מהם שיעריכו מרצדסים לגרסת לימוזין

בדיוק כמו שהם מנסרים את הגג האורגינל של שברולט סוואנה או פולקסווגן קארוול "למטרות בטיחות"

דוגמאות: שימו לב לתוספת הגג

http://www.tal-limousine.com/fleet.htm

עוד תוספת גג

http://soofa.co.il/%D7%A6%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D/3/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%91%D7%95%D7%A1%20%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%

D7%A8%D7%99%20%D7%96%D7%A2%D7%99%D7%A8

חברות הסעות ממדינות מערביות ללא תוספת גובה בגג

1. חברת הסעות מאיטליה -

http://limousine-florence.stefanogiusti.com/florence%20limousine.html

2. חברת הסעות בצרפת -

http://paris-airport-shuttle.discoverfrance.net/

3. חברת הסעות באנגליה -

http://www.adlg.co.uk/the_fleet.htm

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקינה בארץ היא אירופאית. אם יש לזה רישוי באירופה, זה תקין. לא כל הרכבים באירופה בעלי רישוי חוקי. יש מסמך שמגדיר את הרישוי של הלימוזינות תנסה לחפש במשרד התחבורה הבריטי

פורסם
התקינה בארץ היא אירופאית. אם יש לזה רישוי באירופה, זה תקין. לא כל הרכבים באירופה בעלי רישוי חוקי. יש מסמך שמגדיר את הרישוי של הלימוזינות תנסה לחפש במשרד התחבורה הבריטי
א' זה לא נכון, משרד התחבורה מאשר יבוא של מכוניות גם לפי התקינה האמריקאית. ב', אין שום קשר, יש שפע מכוניות (ולימוזינות הן סתם דוגמה אחת) שיש להן תקינה אירופאית אבל אין סיכוי לאשר יבוא לישראל.
פורסם
החוק לא אומר שום דבר על יבוא לימוזינות, הוא אוסר על יבוא מכוניות שעברו שינויים אצל יצרן חיצוני (לצורך העניין גם רכב שעבר שדרוג בסדנת שיפורים לא ניתן יהיה לייבוא - אלא אם תצליחו "לעבוד" על משרד התחבורה איכשהו). אם יש לימוזינה שמיוצרת על ידי החברה הרשמית (אני לא יודע אילו כאלה יש), ניתן יהיה לייבא אותה.

זה מעיין כי ההתיחסות של משרד התחבורה לגרסאות M/AMG (של ב.מ.וו, ומרדצדס) מפלה לרעה בעצם את גרסת אסה אסה של אברת' שלא מאושרת לשיווק בארץ

להבדיל אלף הבדלות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לא מספיק שמשרד התחבורה עושה קשיים כאן,

לפחות למה גם את המיניבוסים צריך לכער בצורה הזו של ניסור גג?

למה להרוס גג אורגינל של רכב הסעות כמו מרצדס ויאנו או שברולט סוונה?

יצא לי לנסוע הרבה בחברות חוקיות באירופה וארה"ב עם רכבי הסעות שלא הגביהו להם את הגג

כל כך חסר טעם ומגעיל, לדעתי זה מאוד מוזיל את "שירות הלימוזין" של ישראל

עוד דוגמאות לחברות חוקיות בארצות המערב, איפה הגבהת הגג שלהם? אם זו אותו תקינה

http://www.aaarentcars.com/car-rental/luxury-minivans

http://miami.about.com/b/2010/02/18/super-shuttle-airport-van-service-in-miami-and-fort-lauderdale.htm

http://napashuttle.net/

פורסם
א' זה לא נכון, משרד התחבורה מאשר יבוא של מכוניות גם לפי התקינה האמריקאית. ב', אין שום קשר, יש שפע מכוניות (ולימוזינות הן סתם דוגמה אחת) שיש להן תקינה אירופאית אבל אין סיכוי לאשר יבוא לישראל.

כי בדקת? ודיברת עם מקסים המהנדס של משרד הרישוי?

פורסם
זה מעיין כי ההתיחסות של משרד התחבורה לגרסאות M/AMG (של ב.מ.וו, ומרדצדס) מפלה לרעה בעצם את גרסת אסה אסה של אברת' שלא מאושרת לשיווק בארץ

להבדיל אלף הבדלות

כנראה שהמכוניות האלה לא בעייתיות מכיוון שהן חלק מההיצע הסדרתי של היצרן ונרכשות ישירות ממנו (להבדיל מלימוזינות כאלה ואחרות, שנרכשות דרך החברה המבצעת).

כי בדקת? ודיברת עם מקסים המהנדס של משרד הרישוי?
אני לא צריך לדבר עם מקסים :roll: מוזמן לראות פה למשל. למעשה הכתבה לא מדוייקת כי מעבר לזה גם בעבר שווקו כאן מכוניות שאין להן תקינה אירופאית, כדוגמת שברולט מאליבו, כמעט כל הביואיקים שנמכרו כאן, ועוד מספר לא מבוטל של רכבים. אלה רכבים שמעולם לא נמכרו בשווקים מחוץ לצפון אמריקה, פרט לישראל ולערב הסעודית, ולכן הם מעולם לא קיבלו תקינה אירופאית. זכור לי איזשהו אקסל של משרד התחבורה שבעבר עבדתי איתו, והיה שם פירוט לגבי סוג התקינה. אבל אני לא מוצא אותו.

ואם אתה שואל לגבי עניין איסור היבוא למרות שיש לרכב תקינה אירופאית, הרי שיש לזה שפע דוגמאות. אי אפשר לייבא דגמים של חברות שאינן משווקות בארץ בצורה סדירה. אי אפשר לייבא מכוניות ללא מזגן. אי אפשר לייבא מכוניות ללא ABS ו-ESP. אי אפשר לייבא מכוניות האצ'בק ללא מגב :lol: (אני יודע שזה נאכף פעם, יכול להיות שהיום פחות). כל אלה מכוניות שנעות על כבישי מערב אירופה.

פורסם

חשבתי שאמרת הפוך.

יכול להיות שיש משהו אחר שגורם להן להיות לא מאושרות... ויכול להיות שמשרד התחבורה פשוט לא הגיוני :lol:

פורסם

בזמנו (שנות ה80 וה 70) הלימוזינות מרצדס (מוניות) שנסעו בארץ זה היה אורגינל מהחברה? או שעברו שינוי מרכב לפני שהגיעו לארץ?

אני מניח שאתה מתכוון לגירסאות הארוכות של המרצדס W114 ו W123.

אלו היו מכוניות מקוריות של מרצדס, שייעודן העיקרי היה שימוש כמונית בעלת 7 מקומות.

המרכב היה מחוזק בהתאם.

על בסיס הדגם הארוך נבנו אמבולנסים ואפילו רכבי הלוויות.

ומי שרוצה לדעת היכן הם, בבקשה.

She just shouldn't lean to this W123. - 300td.orgfarm_timing.photo_start = new Date().getTime();F.photoFetcher.loadPhoto();2803142096_e0990fd2a7_z.jpg?zz=12803142096_e0990fd2a7_z.jpg?zz=1

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איזה יופי של לימוזינות!! יש להם גם גגון!! בדיוק כמו שיש אצלנו

האמת,

המוניות שלהם יותר יפות משל ישראל כי אין להם מספר גדול ומכוער על הדלת,

אני בטוח שאת הרעיון הזה לא לקחנו מהתקינה האירופאית או האמרקאית.

בתחום ההסעות בישראל ככל שהרכבים יותר מכוערים ועלובים כך הם נחשבים ליותר "בטיחותיים"

בגלל זה בישראל אין גם אפשרות להסיע בשכר ותמורה בשירות לימוזין , אין הגדרה כזו ברשיון רכב אי אפשר לבטח אין שום עניין שיהיה יופי

תשובות דומות שקבלתי מהרשויות -

"אבאל'ה עזוב, זה רכב עבודה זה, פה זה לא אמריקה פה" :-)

פורסם

אני לא מבין פה דבר אחד (לפחות ...), הפכתי את כל תקנות התעבורה ולא מצאתי אפילו פעם אחת את המילה "לימוזינה", אין הגדרה מהי "לימוזינה" ולמעשה אין בחוק הישראלי סוג רכב כזה. אז אם לא כתוב בשום מקום הגדרה איך בדיוק אפשר לאסור יבוא של רכב כזה ? וחוץ מזה שאם משהו לא כתוב בחוק שהוא אסור אז הוא מותר לא ? (שאלה לעורכי דין והמשפטנים שבנינו)

לגבי הרכבי הסעות, אני מסכים שבארץ הרכבים האלה מכוערים ונראים כמו אוטו גלידה ... כאילו מה, היצרן ייצר את האוטו ככה עם גג בגובה המקורי - זה לא מספיק טוב פה בארץ ? ומה זה הפנסים המכוערים האלה שהוסיפו להם כמו בסקול באס בארה"ב. נו באמת.

אם אומרים שמה שהולך כאן זה תקן אירופאי אז כל מה שנוסע שם יכול לנסוע גם פה ואם אומרים גם תקן אמריקאי אז מה שנוסע באמריקה יכול לנסוע גם פה. אבל פה יש ממציאים והמצאות. פעם אחת ולתמיד צריך לפתור את הסיפור הזה ושסנדלרים יפסיקו לנסר פה גגות של רכבים ולכער אותם כי ככה החליט פעם איזה מישהו, זה כמו הגאון שאמר שלא צריך חגורות בטיחות ומספיק לתת קונטרה עם היד על ההגה. ממש אור לגויים אנחנו השאלה רק אם האור סימטרי או א-סימטרי ... :lol:

פורסם

המוניות האלה היו ברובן ישראליות לשעבר.

אני זוכר מהילדות את המוניות האלה בעיקר באיזור אשקלון.

עד שנת 2000 היו היה אפשר לראות רכבים פלסטינאים נוסעים גם בתחומי הארץ (הם היו עוברים ליד קריית גת כי הם היו נוסעים מעזה לחברון.

אגב, אתה לא חייב ואנים "מוגבהים", ניתן לקנות פולקסוואגן קראוול או מרצדס ויאנו ללא שום הגבהת גג.

לא נראה לי שיש חובה לגביה את הגג, אני רואה גם טרנספורטרים שמשמשים כהסעות בלי גג מוגבה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במדינת ישראל יש חוק שאוסר שימוש בשירות לימוזין, לא קים דבר כזה, כל חברות ההסעה בארץ שקוראות לעצמן "לימוזין" זה שקר

הן שמות בפירסומות בהרבה מקרים תמונות פקטיביות של וואנים רגילים ויפים או מכונית שרד אבל בפועל מגיע וואן שנקרא ברשיון רכב "אוטובוס ציבורי זעיר" עם גג מנוסר שהגביהו אותו, מוטות ברזל מעקה ליד נהג, מנורות גדולות כמו "סקול בס" בארה"ב, מידבקות בפנים הרכב שאסור לעשון וצריך לחגור חגורות בטיחות, כל הציוד פנים לא אורגינל , תוספות של נורות לדים ווילונות , פח אשפה גדול.. ואם גם הנהג עם סטייל הוא יכול להוסיף בובות ציבעוניות בחלון האחורי... וזה נקרה במדינה ישראל "הסעות VIP :-) אנחנו באמת בתקן "האירופאי" :-)

נ.ב - לאיציק - אתה צודק לא חיבים להגביה ולכער גגות של מיניוואנים אבל זה תקף רק לרכבים פרטיים זה לא תקף לאוטובוס ציבורי זעיר "לימוזינות" בלשון העם

פורסם
אני לא מבין פה דבר אחד (לפחות ...), הפכתי את כל תקנות התעבורה ולא מצאתי אפילו פעם אחת את המילה "לימוזינה", אין הגדרה מהי "לימוזינה" ולמעשה אין בחוק הישראלי סוג רכב כזה. אז אם לא כתוב בשום מקום הגדרה איך בדיוק אפשר לאסור יבוא של רכב כזה ? וחוץ מזה שאם משהו לא כתוב בחוק שהוא אסור אז הוא מותר לא ? (שאלה לעורכי דין והמשפטנים שבנינו)

לגבי הרכבי הסעות, אני מסכים שבארץ הרכבים האלה מכוערים ונראים כמו אוטו גלידה ... כאילו מה, היצרן ייצר את האוטו ככה עם גג בגובה המקורי - זה לא מספיק טוב פה בארץ ? ומה זה הפנסים המכוערים האלה שהוסיפו להם כמו בסקול באס בארה"ב. נו באמת.

אם אומרים שמה שהולך כאן זה תקן אירופאי אז כל מה שנוסע שם יכול לנסוע גם פה ואם אומרים גם תקן אמריקאי אז מה שנוסע באמריקה יכול לנסוע גם פה. אבל פה יש ממציאים והמצאות. פעם אחת ולתמיד צריך לפתור את הסיפור הזה ושסנדלרים יפסיקו לנסר פה גגות של רכבים ולכער אותם כי ככה החליט פעם איזה מישהו, זה כמו הגאון שאמר שלא צריך חגורות בטיחות ומספיק לתת קונטרה עם היד על ההגה. ממש אור לגויים אנחנו השאלה רק אם האור סימטרי או א-סימטרי ... :lol:

כמו שאמרתי, אין חוק נגד לימוזינות או נגד כל סוג רכב כזה או אחר, יש חוק שאוסר לייבא מכוניות שלא ישירות מהיצרן הרשמי. ורוב הלימוזינות המיוצרות כיום לא מגיעות כך מהיצרן, אלא מגיעות לסדנת רכב חיצונית, מנוסרות ומולחמות מחדש כך שיהיו "לימוזינות" (כשחושבים על זה ככה, באמת לא נשמע ממש בטיחותי).

אגב לגבי האור הא-סימטרי, תאמין לי שהעובדה שהאמריקאים משתמשים בתאורה סימטרית עומדת נטו לרעתם. אם נסעת פעם בארה"ב בטוח הרגשת את הסנוורים בכבישים המהירים. זה פשוט טמטום אמריקאי, כמו תאורת איתות בצבע אדום שמותרת שם משום מה. עכשיו לך תבדיל אם הרכב בולם או מאותת. :shock:

• תוכן חדש...