Jump to content

CFsucks

  • הודעות

    102
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי CFsucks

  1. הבנתי שסונקס פול אפקט עושה את זה כמה זה עולה ואיפה משיגים? האם יש חומרים נוספים שמורידים אבק בלמים? אני חומר יעודי לזה
  2. אחרי 70 אלף ק''מ על ראפיד 2014 tdi הלך גיר פעם אחת מוח גיר פעמים אחת וקלאצים פעם אחת. צריכת דלק משולבת בעיקר עירונית 1:19 ובעיקר בינעירונית 1:22 אז למה לעזאזל לקחת מנוע בנזין..
  3. האם נכונה השמועה על 1.4 tdi עם נתוני יצרן של 1:32?
  4. יש לי 12" של mtx אם בא לחבר ולשמוע איך הוא נשמע (הסאב למכירה) החלפתי לסאב יותר קטן של mtx מחוסר מקום. אזור מרכז
  5. יש לבליץ קטנוע חשמלי עם עלות ביטוחית של 50 סמק, והטענה מהשקע בבית. אולי זה פתרון.
  6. +1 לפרארי. בולט? חצץ יותר בולט
  7. קשה עד בלתי אפשרי להפריך דוח על הפרת 21 שזה חובת הזהירות הכללית.
  8. אין אגן שמן גיר, נשמע כמו עלות גיר. יש לך את הטפסים שחתמת עליהם?
  9. לסמוך על המזל.
  10. שני הג'אנטים מאחורה יושבים על אותם ברגים, זה לא הגיוני שיבלוט החוצה כמו בקדימה/ג'אנט רגיל בכל רכב.
  11. אני הייתי מותח את התקציב והולך על הפאביה 1.4 טורבו דיזל 2015. 30 ק''מ לליטר לפי היצרן
  12. תנסה עם טיפה שמן גיר על חתיכת בד. אל תנגב
  13. תראה, שוק השיפורים הוא גדול ויקר וגם אם רכב משופר נמכר מעל המחירון זה עדין לא מחזיר את העלות של ההשקעה. עוד משהו לשקול.
  14. גימני הוא בהחלט רכב שטח אמיתי. החסרונות שלו הם בעיקר במקום שאין, או 2 אנשים וציוד או שמוותרים על הציוד, בכלל בעייתי אם יש ילד או כלב, אבל בהחלט רכב מתאים לצעירים, ובהתנהגות שלו בכביש האוטו לא אוהב לעבור את ה100 קמש יותר מדי.. בתקציב הזה אתה יכול לקנות רכב גדול ומפנק יותר משנתון ישן יותר. גרנד צירוקי טיוטה לנד קרוזר מיצובישי פאגרו וכד' לכל אחד הייתרונות והחסרונות שלו.
  15. תשאר בתקציב ורד בשנתון לרכבי שטח אמיתיים.
  16. איך נראה רעש?
  17. CFsucks

    רכב 6 מקומות

    לפריוס+ יש צריכת דלק של 1:25 ושבעה מקומות. חבל שהיא לא בתקציב.
  18. אם ההגדרה שלך לשטח היא 'לא על הכביש' אז אולי הוא נוסע לא רע. אין סרנים חיים אין הילוך כוח אין נעילת דיפרנציאל ואין לאן להגביהה את הרכב. בקיצור אם אתה לא מבין אל תראה את זה.
  19. סובארו הוא רכב פנאי. הוא לא רכב שטח. ולהגיד שיש לויכולת שטח לא רעה זה מגוכח. אין לך רכבי שטח אמיתיים חדשים במחירים האלו. שמעתי כי יתכן ובקרוב יחודש היבוא של הג'ימני אבל זה לא מובטח. ליעוץ בנוגע לרכב שטח (אמיתי) אולי כדאי לשאול באתר שמתמחה בג'יפים?
  20. אחרי החלפת מצבר המחשב מרסט עצמו, יכול להיות שהוא שכח את מה שלמד על מנת לפצות על מד כמות האויר התקול. נסה להתיז ספרי קרבורטורים על החיישן (לא לגעת בו בשום אופן) ולראות אם יש שיפור.
  21. למחוק בטעות
  22. CFsucks

    הנעה בדחיפה

    דאבל קלאץ הוא מינוח ישן שמתייחס לצורך לשחרר את הרגל מהקלאץ בניוטראל וללחוץ שוב במשאיות ישנות. בשביל להניע בהילוך בdsg אתה צריך שהמחשב יתן פיקוד לגיר להכנס להילוך מה שלא יקרה לבד. תיאורטית אם תחבר מחשב חיצוני שדרכו תוכל לשלוט על שילוב ההילוך תוכל להניע בדחיפה.
  23. מעבר למחירי הקניה היקרים יחסית,הרכבים האלה לא חסכוניים ויקרים לאחזקה - ביטוח טסט טיפולים וכד'.
  24. אולי עורך דין טוב יוכל להוציא אותך מזה אבל זה יעלה כסף.
×
×
  • תוכן חדש...