Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי צודק יש מקרים ויש מקרים,ההורים שלי ביום יום עושים עסקים עם בני מיעוטים...אני לא חושב שאפשר להעריך את ההון של הבחור איתו אנחנו עובדים, 30-40 אוטובוסים של מרצדס בעלות של 1.7 מיליון ש''ח פר חתיכה,בתים ענקיים ורכבים מפוארים.

אבל אם אני אחפור קצת בכפר שלו אני אמצא גם עניים שמתפרנסים ממכירת חלקי חילוף גנובים וכדומה...

אחד הצליח בחיים ואחד פחות,ככה גם אצלנו עולי ברה''מ. ההורים שלי מאוד מצליחים אבל חווים סוג של זעם מהעולים האחרים בעירנו שפחות הצליחו בחיים,אין מה לעשות זה מה יש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני חייב שאלה קטנה..

אם גנבו למישהו את האוטו והביטוח שילם לו הכל ואחרי תקופה מסויימת מוצאים את האוטו.

מה קורה אז?

ברגע שחברת הביטוח נותנת לך כסף על הרכב שנגנב, היא בעצם רכשה ממך את הרכב, ככה שאם הרכב נמצא, הוא שייך להם.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
ברגע שחברת הביטוח נותנת לך כסף על הרכב שנגנב, היא בעצם רכשה ממך את הרכב, ככה שאם הרכב נמצא, הוא שייך להם.

זה רק בתנאי שהרכב היה מבוטח בביטוח מקיף.

פורסם

לכל התוהים- כמובן שלרכב לא היה ביטוח מקיף (שנת 1999.. לא שווה יותר מדי).

ראיתי את הרכב, אני חושב לסדר אותו ולתת לאחי החייל, צריך לסדר בו כמה דברים קוסמטיים (ריפודים, שטיחים) אבל חוץ מזה הוא נראה ממש בסדר.

בקשר לתשלום אגרת רישוי לתקופה- חשבתי שצריך לשלם על כל התקופה, אך אבדוק זאת בוודאות כשיהיה לי קצת יותר זמן,

באמת לא נראה לי הגיוני לשלם על התקופה שהיה גנוב, אך יש עוד כמה דברים לא הגיוניים כמו תשלום לרשות השידור (על הטלויזיה בבית) כשאני בכלל לא משתמש בשירותים שלהם.

מבטיח לעדכן בהמשך

שלומי

פורסם

שלומי שלום.

לפני שאתה מתחיל להשקיע כספים ביישור קו, הייתי ממליץ לך מראש לבדוק כמה יעלה לך כל הסיפור.

יתכן כמו שרשמו מעלי שהאוטו "עבד קשה" אצל הגנבים, והעלויות ליישור קו כעת וגם במידה ותצרך לשלם אגרות רישוי אז כל הסיפור יצא לך יקר מאשר הרכב שווה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...