Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כשנה וחצי סבא שלי נסע עם הסובארו אימפרזה שלו (שנת 1999, 1600 ידני), נקרעה רצועת טיימינג והלך המנוע.

הוא הרכיב למנוע מייבוא, העבודה של המוסך הייתה מעולה והרכב נסע בצורה מצוינת כחודש, ואז... ערב אחד גנבו אותו מהחנייה במושב ליד ב"ש.

היום הוא מקבל טלפון מהמשטרה שמודיעה לו כי מצאו את הרכב שלו בבדיקה שגרתית, וראו שהחליפו לו מספר רישוי ונסעו איתו רגיל. (ראו שהמספר לא תואם את מספר השלדה והמנוע).

עכשיו הוא הלך למגרש של המשטרה כדי לראות את הרכב.

אני מתכנן לעשות לו טיפול רציני של שמנים/פילטרים/פלגים/ברקסים (לא בטוח שבני דודינו טיפלו בו כראוי), לשלם את אגרת הרישוי השנתית לכל התקופה, מאז שדווח כגנוב, להעביר אותו טסט ולמכור אותו כי הוא כבר קנה רכב חדש.

אז מה עלי לעשות מלבד טסט/אגרה וכמובן טיפול כולל של שמנים/פילטרים/ברקסים?

שלומי

פורסם

אני חייב שאלה קטנה..

אם גנבו למישהו את האוטו והביטוח שילם לו הכל ואחרי תקופה מסויימת מוצאים את האוטו.

מה קורה אז?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מי יקנה רכב שנגנב,שומש לגנבים שנה וחצי (כנראה פתחו לו את הצורה,בכל זאת רכב חינם) ונמצא ע''י המשטרה.

מעניין מי הטמבל שיקנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני חייב שאלה קטנה..

אם גנבו למישהו את האוטו והביטוח שילם לו הכל ואחרי תקופה מסויימת מוצאים את האוטו.

מה קורה אז?

הוצאת לי את המילים מהפה... תשובות?

פורסם

גם אני לא. הוא פשוט ענה על השאלה שלי.

אני חושב שאם ימצאו רכב שהיה מבוטח במקיף אפילו לא יודיעו לבעליו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כי אם הוא רוצה את הרכב אז צריך לעשות לרכב טסט.

בגלל שהרישיונות לא הוקפאו הוא צריך לשלם על כל השנים שהרכב היה בלי טסט אם הוא רוצה להחזיר את הרכב לכביש.

הרכב היה במשך ה-1.5 שנים בלי טסט בתוקף.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
למיטב ידיעתי הרכב עובר לבעלות חברת הביטוח.

אני חושב שאם ימצאו רכב שהיה מבוטח במקיף אפילו לא יודיעו לבעליו.

מנסיון אישי, גם כן כשנה וחצי אחרי שגנבו לי את הגולף 2001, קיבלתי טלפון מהמשטרה שהרכב נעצר במחסום. אמרתי להם שקיבלתי את הכסף מהביטוח והפניתי אותם אל סוכן הביטוח שלי. בזה נגמר הסיפור.

פורסם

הודעת הנהלה:

זו הודעה של טרול שחסום בפורום ביוזרים אחרים, בשל האובססיה שלו עם בני מיעוטים.

הסליחה עם אלו שטרחו והגיבו.

פורסם

לדעתי פניה מסודרת למשרד הרישוי עם המבמכים המתאימים תפתור את הבעלים מתשלום אגרה בתקופה בה הרכב היה רשום כגנוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברגע שרכב עובר טוטאלוסט, קרי חברת הביטוח נדרשת לשלם את שוויו לבלוי (אם מבוטח במקיף) חברת הביטוח מבקשת את מפתחות הרכב מהמבוטח ומחתימה אותו על טופס שלמעשה מעתה- הרכב בבעלותם.

כך נהגה חברת הביטוח לפני כ-12-13 שנה עת אבא שלי השבית את רכבו.

אני משער שיש נוהל דומה בעת תשלום שווי רכב שנגנב, באם ימצא בעתיד- הינו רכוש חברת הביטוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מעניין אותי לדעת למה צריך לשלם את האגרת רישוי של השנה וחצי האחרונות מאז שהרכב נגנב ?

לדעתי פניה מסודרת למשרד הרישוי עם המבמכים המתאימים תפתור את הבעלים מתשלום אגרה בתקופה בה הרכב היה רשום כגנוב.

+1

פות"ש, איך הגעת למסקנה שאתה צריך להשלים אגרה על התקופה?

נכון שלא הקפאת רשיונות, אבל הודעה למשטרה לא מספיקה במקרה כזה?

(אין תקשורת מינימלית בין זרועות המדינה? זאת שאלה, אף תשובה לא תפתיע אותי ממש)

• תוכן חדש...