Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות החלאה הישראלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על ההבהרה,

אני פתחתי את השרשור הזה מכיוון שאמנם אינני נכה, אך זה לא אומר שאינני אמור לחוש את כאבם ולהתעלם מכל אלו שמתעלמים מקיומם.

בדיוק כמו שאינני חתול, אבל שאני רואה מישהו מתעלל באחד, אני מרגיש צורך עז לדאוג שהוא לא יעשה זאת שוב (בלשון עדינה).

אם היית חש צורך כה עז לעזור לציבור הנכים , היית מבקש מהנהג לעצור את הרכב במרחק מה מהמקום ועוזר לו לפרוק או לטעון את הסחורה.

פורסם
במה המנצח יזכה?

זוג נורות אור נמוך על מנת שיפסיק לסנוור את כולם ברגע שנשרפת לו נורה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היום בנסיעה בכביש החוף נוסע לפני רכב בנתיב השמאלי ,לא רק שהוא מפריע כי הנתיב הימיני פנוי הוא גם מפצח גרעינים וזורק מהחלון.הצלחתי לעקוף אותו אחרי אין ספור ציפצופים ,ושאלתי אותו למה לזרוק מהחלון ולא בתוך המאפרה ,ומה הוא אומר לי ?אני לא רוצה ללכלך את האוטו והקליפות גם ככה מתפזרות.

חוצפה שאין דוגמתה.

אני לפני כמה שנים קיבלתי דוח על זריקת סיגריה מהחלון למרות שאני לא מעשן ובטוח שלא זרקתי כלום. בסוף שילמתי את הדוח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלה שזורקים זבל מהחלון צריך לנעול אותם שבוע בתוך צפרדע של העיריה.

פעם נסעתי אחרי איזה שמן בטנדר L200 שזרק מהחלון אריזה של מקדונלס. אחרי כמה שניות עפה גם כוס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

או כמו שנתקלתי ביום שני - רק לקנות שווארמה.

אם השווארמה היא אחת המומלצות מהשרשור ב'עוף טוסיק', אז מותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם היית חש צורך כה עז לעזור לציבור הנכים , היית מבקש מהנהג לעצור את הרכב במרחק מה מהמקום ועוזר לו לפרוק או לטעון את הסחורה.

שיערתי שיקפוץ איזה "צדיק", ראשית, אחותי צילמה את זה ושלחה לי לאחר המקרה, כמו כן, לא הייתי שולח אותה להעיר לו בעצמה לבל תידקר ע"י אוהב הבריות הנ"ל.

וכיצד קשור צורך עז לעזור לציבור הנכים להגשת עזרה לבחור שמתעלם מקיומם?

אני אגדיל ואומר, טפו, טפו, טפו, מלח - מים - מלח - מים, שגם אין במשפחתי נכים, אך זה לא אומר שלא צריך להיות אכפת לי, כי גם אני, כמו כולם, יכול חס וחלילה להיות זקוק לכך שלאנשים יהיה אכפת ממני בעת הצורך.

כבר חתמתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...