Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הקיה החדשה לפני שבוע.

רק היום שמתי לב שהמכסה מנוע לא יושב בצורה סימטרית אלה נוטה שמאלה לכיוון הפנס ההשמאלי..מה שגורם לרווחים לא שווים בין ימין לשמאל.

מה עלי לעשות?

הרכב עוד לא עבר 40 קילומטר, בקושי נסעתי בו השבוע.

שאלה נוספת, איך אני יכולה להרחיק חתולים מהאוטו? כבר עלה לי חתול על האוטו שתפסתי על חם.

פורסם
קיבלתי את הקיה החדשה לפני שבוע.

רק היום שמתי לב שהמכסה מנוע לא יושב בצורה סימטרית אלה נוטה שמאלה לכיוון הפנס ההשמאלי..מה שגורם לרווחים לא שווים בין ימין לשמאל.

מה עלי לעשות?

הרכב עוד לא עבר 40 קילומטר, בקושי נסעתי בו השבוע.

שאלה נוספת, איך אני יכולה להרחיק חתולים מהאוטו? כבר עלה לי חתול על האוטו שתפסתי על חם.

צרפי צילום זה יכול להועיל. יכול להיות פגם בייצור ויכול להיות תאונה שתוקנה לפני המסירה.

פורסם

זה אחד הקריטריונים כשאני מחפש לקנות רכב משומש (קווים ישרים), אז ברכב חדש זה לא הגיוני בעליל מבחינתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כבר היו מקרים עם רכבים חדשים שמכסה המנוע לא היה מורכב "על המילימטר" כמו שאומרים . לגבי תאונה לפני המסירה החוק מחייב

אותם לתקן את הנזק ושלא יעלה על 5% מערך הרכב . כל פחח {שאינו קשור ליבואן } יכול להגיד לך את זה : אם היה או לא היה

תאונה או מכה במכסה .

לגבי חתולים , את מחנה את רכבך באותו מקום כל הזמן ?

פורסם

תודה לכם

קשה לי להאמין שזאת תאונה משום שהזמנו 3 רכבים, לי ולעוד 2 דודים שלי בו זמנית. אני הראשונה שקיבלתי מבין שלושתם בהפרש של ימים. לו וחלילה הייתה תאונה כנראה שהייתי מקבלת באיחור משמעותי. מה גם בעוד שהבטיחו שאקבל עד 14 ימי עסקים קיבלתי 6 ימים אחרי ההבטחה. קיבלתי את האוטו עם 9 ק''מ כך גם דודים שלי.

בכל מקרה, אני יכולה לבקש את ההיסטוריה של הרכב? ממי?

התקשרתי לשירות, הם אמרו שהם מכירים "תקלות" כאלה. הדריכו אותי לגשת למכסה מנוע ולסובב מין תושבת שמשנה את רווח הסגירה. אכן עשיתי זאת והרווח הסתדר מעט אבל לא לגמרי. אחרים מעולם לא ישימו לך שהמכסה מנוע מופנה ממש מעט ימינה לכיוון הפנס יותר מאשר בצד השני- וזה מפריע לי כי אני כן שמה לב.

אף אחד לא רואה את זה חוץ ממני אבל זה עדיין מפריע לי- כדאי לי לגשת לתקן?

פורסם

אני לא אומר שהיתה לרכב תאונה לפני מסירתו, אך גם דברים כאלו היו כבר.

איזו הסטוריה של הרכב את רוצה ?

ממליץ לגשת בהקדם למוסך יבואן + ליידע בכתב את השרות (שאליו התקשרת). ייתכן שמדובר בהרכבה לקוייה.

alfa 156 2.5.

פורסם

היסטוריה, הכוונה של מה שהרכב עבר לפני שהגיע אלי. ממי ואיך אני מבקשת את זה?

לגבי הרווח, לא בידיוק רווח אבל מין אי סימטריה. אנסה לעלות תמונה של זה עוד היום.

פורסם

תעלה את התמונות לפורום, אתה לא יכול לקשר פה תמונות מGMAIL שלך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם תשימי לב, אולי תראי שמתחת למכסה המנוע, קרוב לחלק הקדמי שלו, מלמטה, יש שתי "פינים" כאלו מגומי. ממש עבים. אפשר לסובב אותם כדי לשנות את הגובה שלהם. זה מה שאני עשיתי כדיי לגרום למכסה המנוע שלי להיות סימטרי.

חשוב לוודא שלא מקצרים אותם יותר מדיי, כי אז המכסה מנוע בעצם לא יושב עליהם. אם המכסה זז מצד לצד כשלוחצים על הצד שלו, זה אומר שהפין קצר מדיי בצד הזה.

אצלי גם הייתה סטייה כזאת, ממש קטנה. אם תתלונני באחריות, בטוח יסדרו לך את זה בלי שום בעיה.

לא לשחק עם הפינים יותר מדיי, זה יכול לעשות אותם רופפים.

בדיוק מה שאמרתי אפשר גם למצוא בגוגל.

http://www.ehow.com/how_7632437_align-car-hood.html

Close the hood slowly and check the hood latch to make sure it is properly latching and that the gap along the front of the hood is even. Open the hood and find the hard rubber stoppers on either side, just near the edge of the where the hood sits when closed. Use your hand to loosen or tighten these until the gap along the front of the hood is even. These stoppers raise and lower the height of the hood when it is closed.

פורסם

^ בידיוק מה שעשיתי, הרווח הסתדר אבל עדיין יש סטייה של המכס מנוע לכיוון הפנס השמאלי.

אני מנסה לעלות תמונות שוב

ומקדימה- יהיה קשה לראות אבל אם תסתכלו טוב תראו שהשפיץ של המכסה מנוע נוטה יותר לכיוון הפנס השמאלי

פורסם

ממש כאילו הוא לא יושב ישר???

לא סתם צד אחד גבוהה יותר, אבל ממש פונה לכיוון מסויים? אז יכול להיות שההרכבה הייתה לא משהו. יכול להיות שמכסה המנוע המקורי ניזוק והותקן חליפי בהתקנה מקומית. או שבמפעל עשו פאשלה. קורה. בכל מקרה, אמורים לסדר באחריות.

פורסם

תשמעו , אני חייב להגיד לכם משהו.

אני קורא פה את התגובות וקצת מזדעזע- לא ממכם אלה מעצם המקרה.

בן אדם ניגש לסוכנות, מוציא מהכיס 60K שזה לא מעט כסף ומקבל רכב עם מכסה מנוע לא ישר?!

כאילו, קיבינימט! אי אפשר קצת יותר להשקיע בשביל הלקוח?

אני בטוח שכל אחד שרוכש רכב חדש לא מוכן אפילו לשמוע על פאקים כאלה ...

זה כל כך מקומם אותי וגורם לי לחשוב שהיבואן פשוט מזלזל בלקוחות.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אל תתחיל אפילו עם סיפורי זלזול בלקוחות, יש כאלה מפה ועד תאילנד וחזרה על מגוון היבואנים.

תפני לסוכנות/מוסך יבואן, אין סיבה שלא יסדרו את זה מיד ברכב כול כך חדש, מה גם שאין אפשרות להגיד לך שהרכב עבר תאונה, הרכב חדש לחלוטין ויראו את זה.

פורסם
אל תתחיל אפילו עם סיפורי זלזול בלקוחות, יש כאלה מפה ועד תאילנד וחזרה על מגוון היבואנים.

אני מתכנן עוד שנה לרכוש רכב חדש.

וזה מפחיד אותי , כי אני יודע שאני מאוד קשור מנטלית לרכב שלי, ואם זה רכב חדש אז הוא יהיה מלוקק.

המחשבה על תקלות שיוצאות מהיבואן זה פשוט מקומם את הדעת.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...