Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

לאור החלטה שהתקבלה לרכוש רכב חדש (לא חדש מהחברה, אלא חדש בשבילי), פרסמתי את האוטו שלי למכירה (פולקסוואגן בורה, TDI, שנת 2000, יד שישית, 327KKM). זה היה בערב החג, יום רביעי.

באותו יום שפרסמתי התקשר בחור, נקרא לו דוד. מתגורר בקרית מלאכי. אני מספר על האוטו, מדברים קצת מחיר, סגרנו על 14K. מנסה עוד למשוך אותי קצת, שהעברת בעלות תהיה עליי, אני מתעקש.

הוא מסכים באופן כללי (ידעתי שהוא עוד ידבר איתי על מחיר), רק שאז הוא מנחית עליי פצצה.

הוא רוצה להעביר לי כסף, חלק ממנו לפחות (לא משנה כמה) ושאני אבוא אליו עם האוטו, הוא ישלם לי את השאר, ייקח אותי לתחנת הרכבת, ואני אחזור הבייתה כבר בלי רכב.

הוא מספר לי שהוא חולה ושיש לו אגן שבור ובגלל זה הוא מבקש שאני אבוא אליו. לא הסכמתי בהתחלה, זה נראה לי קצת הזוי. אתה רוצה לקנות, בוא לקנות. המוכר לא הולך לשום מקום, בטח לא כזה מרחק (אני מתגורר בחיפה).

עוד יום עובר, שוב הוא מתקשר, עוד פעם מתווכח על מחיר, 13, 13.5, אני לא מסכים, מתעקש, אני חוזר ואומר לו 14K והעברת בעלות עליו.

היום בבוקר אני מתעורר ורואה הודעת SMS, שהגיעה אליי ב1:30 בלילה, ממנו. הוא שואל אם אני ער (האמת זה הכי הלחיץ אותי). כמובן שלא עניתי כשראיתי את ההודעה, קצת מלחיץ...

הוא מתקשר ב8 בבוקר, אני רק מתעורר לעבודה, אני מסנן. בדרך לעבודה מקבל SMS, שוב ממנו, שוב אומר לי 13.5. אני עונה לו שאני מצטער אבל אני לא מוכר מתחת ל14.

הוא מתקשר, אני מסביר לו שמתחת ל14 אני לא מוכר, ושכל הסיפור הזה מתחיל להיות לי קצת מוזר, הוא אומר שהוא שלח את ההודעה ב22:30 בלילה ולא ב1:30 (יכול להיות, הטלפון שלי משוגע), אני אומר לו שכל הקטע עם זה שאני צריך לסוע אליו קצת מוזר לי ולא נראה לי, הוא כמובן מנסה להרגיע אותי ואומר לי שהוא מעביר לי כסף לפני ושאין לי מה לדאוג. יופי, עכשיו אני רגוע...NOT!

הוא מסכים ל14 ובעלות עליו, אומר לי רק תבוא נסגור את זה.

אמרתי לו שנדבר בערב. פה חשדתי!

למה אני צריך את דעתכם? כי לקבל 14 על האוטו שלי זה מעולה. זה היה הסכום שרציתי עם כל האופטימיות שבעולם, וכשהסכום הזה פתאום נהייה ריאלי ואמיתי עם בן אדם שמוכן לשלם את זה, זה מפתה. ובדיוק בגלל זה אני עוצר לחשוב. יש פה נורה אדומה ובגלל זה אני מתייעץ.

הוא מוכן לשלם לי, אפילו שזה רק חלק מהסכום, בלי שהוא אפילו ראה את הרכב מלבד תמונות ביד2, בלי שהוא נסע עליו, בלי לבדוק אותו, בלי כלום!

מבחינת התשלום, אני מוכן לקבל העברת זה"ב בלבד, אפילו לא מזומן ולא צ'ק בנקאי. העברת זה"ב בלבד, בלתי ניתנת לביטול, כשאני נמצא לידו בבנק. צילום תעודת זהות שלו, מצלם גם אותו. אבל עדיין אני דואג. אולי יש משהו שלא חשבתי עליו, אולי פספסתי משהו, בשביל זה אני צריך עוד כמה זוגות עיניים שאולי יראו לי דברים שאני פספסתי. אולי הוא מתכנן לבוא עם כמה אנשים ולעקוץ אותי? אולי לגנוב את האוטו? קראתי מספיק מקרים פה בפורום.

מאוד מפתה אותי לסוע אליו ולמכור את האוטו בכזה מחיר.

חשבתי אפילו לסוע לשם עם איזה חבר או שניים, שיראה שאני בא עם אנשים ושלא יחשוב לעשות טעויות...

בקיצור, עצרתי לחשוב קצת לפני שאני עושה משהו, ואשמח אם תעזרו לי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיפורים על קונים\מוכרים הזויים יש מפה ועד אילת.

בשורה התחתונה אם אתה ספקן לגבי טיב העסקה - רד מזה וחכה לקונה אחר. תסביר לו בנימוס (או בSMS) שאתה לא מתכוון להגיע לקרית מלאכי.

רוצה את הרכב - שיבוא, נקודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רק הדלק עד לשם והזמן והרכבת (והאוטובוס) יגיעו קרוב ל500 ש"ח, שווה לך לרדת 500 ש"ח ולמכור בלי כל הבלבול ביצים הזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה שלא תסכמו על אמצע? תפגשו איפשהו באמצע הדרך במקום ציבורי. ואם עדיין אתה לא רוצה לפספס כך לך שני חברים גורילות כאלה שאין להם בעיה עם קצת אקשן וסע בזהירות. אתה לא מוסע לכפרים בשטחים, סע מקסימום גם שם (בקרייה) תוכל לתאם איתו על מיקום מרכזי הומה אנשים, או בסבבים תחנת משטרה.

סתם רעויונות. אני לא הייתי שולל, נכון יש הזויים ואין לך דרך להחליט אם הוא הזוי טוב (קונה תמים שלא מבין מהחיים) או רע (עוקץ/גניבה או חלילה גרוע מזה).

קח פלאפון ותעדכן את המשפחה/חבר קרוב בדיוק לאן אתה נוסע ואיפה אתה נפגש ותאמר לו שכל 5 דק׳ אתה שולח לו סמס שהכל תקין. במידה ועברו 5 דק׳ ולא נשלח הסמס זה הזמן לחשוד שקרה לך משהו או הסתבכת.

ה 5 דק הללו יבוטלו רק במידה ותשלח סמס עם מילת קוד מסוימת וזה אומר שהכל בסדר ואין מה לדאוג.

סתם זורק רעויונות.

באופן אישי הייתי הולך בלי לפחד

פורסם

אם הוא כל הזמן ממשיך לדבר על 13.5 והוא לא מעביר לך את כל התשלום מראש זה לא די ברור שלא תקבל 14?

קקטוסולר ידנית

פורסם

גם אם תחליט להגיע אליו - אל תגיע לבד. תגיע עם עוד מישהו אחד לפחות. צלם אותו ואם משהו מתחיל להסריח קח את הרגליים וברח. רק תוודא שאתה מבהיר לו שכדאי לו להמנע מכל מיני טריקים ושטיקים ושחבל לו על הזמן אם אתה עושה את כל הדרך אליו לשווא.

פורסם
אם הוא כל הזמן ממשיך לדבר על 13.5 והוא לא מעביר לך את כל התשלום מראש זה לא די ברור שלא תקבל 14?

התחושה היא שהוא רוצה שתבוא עד אליו, הוא יתווכח איתך על כסף ובגלל כל הנסיעה הזאת אתה כבר תסכים על הסכום שלו כדי שהנסיעה לא תהיה לחינם.

תוסיף גם עלויות נסיעה ל2 הכיוונים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תסלח לי פות"ש - אתה סתם תמים.

אין כזה דבר שאתה מגיע אליו. כ"כ - אין כסף עד שאתה רואה את זה במזומן /המחאה בנקאית / פלט של חשבון הבנק.

רק הקונה (קונה עאלק) אומר לך שישלם ואתה מאמין לו ?!

שלח אותו לאלף עזאזאל. זה שרלטן לא קונה. מישהו רציני היה בא לראות קודם כל.

אל תתפתה לכלום. תגיד לו רק שיש סוחרים טובים ממנו.

alfa 156 2.5.

פורסם
התחושה היא שהוא רוצה שתבוא עד אליו, הוא יתווכח איתך על כסף ובגלל כל הנסיעה הזאת אתה כבר תסכים על הסכום שלו כדי שהנסיעה לא תהיה לחינם.

תוסיף גם עלויות נסיעה ל2 הכיוונים

+1

לדעתי לא תקבל הצעה טובה יותר מ10000 אם תגיע אליו.

תהייה סבלני הרכב שלך מפורסם פחות משבוע.

• תוכן חדש...