Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המחיר, סגרתי איתו בטלפון והייתי מאוד ברור. אמרתי לו שאני סוגר מחיר פעם אחת, אין לדבר על מחיר אחרי זה שוב פעם. זה המחיר, טוב לו איתו - שייקח, לא טוב לו איתו - להתראות. אין סנטימנטים.

לגבי עוקץ עם כל הרעש מנוע והשמן, בשביל זה יש 2 חברים שתמיד יהיו עם עיניים על האוטו. מישהו מגיע להתעסק עם המנוע? זאת הפעם האחרונה שהוא יוכל להזיז את הידיים שלו בחצי השנה הקרובה. אחרי שהוא ייצא משיקום יילך לפיזיותרפיה ואולי אחרי זה הידיים יחזרו לעבוד. אני לא איזה אישה זקנה שלא מבינה ברכבים ולא מתכוון שמישהו יבוא ויעשה עליי פוזות. מספיק אני סובל את החרא הזה בעבודה.

את האמת, בטלפון הוא נשמע בסדר גמור, הוא אפילו שולח לי את התעודת זהות שלו בפקס.

את הכסף הוא מעביר לי לפני שהוא בכלל מגיע, בהעברת זה"ב. מסרתי לו היום את מספר הזה"ב של החשבון שלי, הוא אמר שהוא ינסה להעביר את הכסף כבר מחר בבוקר, ויגיע ביום ראשון.

נראה כאילו הוא מסתכן יותר ממני...

בכל אופן, אין העברת בעלות לפני שאני רואה כסף בחשבון, ומוודא שמדובר בהעברת זה"ב.

בכל מקרה, הורדתי את החוזה מכירה מאתר יד2, אני מחתים אותו עליו, וחבר שלי מצלם אותו בזמן שהוא חותם.

אני חושב שכיסיתי את עצמי מכל כיוון אפשרי.

מה שמעצבן בכל הסיפור, או יותר נכון עצוב, זה שתראו מה מוכר צריך לעבור כדי למכור רכב. מרוב הפחד של עוקץ, תראו כמה דברים בן אדם צריך לעשות כדי לשמור על התחת שלו.

אותו דבר לקונה...קצת מבעס וקצת עצוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הוא כ"כ רוצה לקנות שיגיע עד לאזור שלך. חוץ מזה מי מבטיח שהוא קונה אוטו בטלפון בלי לראות אותו בכלל?

אם הוא ממשיך להתקשר ספר לו שהרכב נמכר.

+1

שאלה ל GhostBuster - כתבת שאתה עוסק במכירת רכב למחייתך - אולי פספסתי משהו - אבל בשביל שום דבר לא הייתי מוכר את נשמתי לשטן.

לא רק שהקונה צריך להגיע בעצמו, לבדוק היכן שירצה, לחתום על זכרון דברים כדי לשריין לעצמו את הרכב,

בנוסף - אני תמיד מכרתי את הרכבים שהיו לי כשאני מבקש מהקונה להגיע עם פוליסת חובה משולמת על שמו. אחרת אין העברת בעלות. קונה צריך להראות רצינות. את הרצינות שלך אתה ממשיך להוכיח בזה שאתה ממשיך לענות לטלפונים שלו (אולי כדאי לשקול להפסיק).

יש כאן שרשור של 4 עמודים בו אנשים יקרים מנסים להסביר דברים אלמטרי לבעל מקצוע מהתחום. מוזר שמחיר אטרקטיבי שמציע קונה *בטלפון* יכול לגרום למהומה כזו.

שיהיה בהצלחה!

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

שאלה ל GhostBuster - כתבת שאתה עוסק במכירת רכב למחייתך - אולי פספסתי משהו - אבל בשביל שום דבר לא הייתי מוכר את נשמתי לשטן.

לא רק שהקונה צריך להגיע בעצמו, לבדוק היכן שירצה, לחתום על זכרון דברים כדי לשריין לעצמו את הרכב,

בנוסף - אני תמיד מכרתי את הרכבים שהיו לי כשאני מבקש מהקונה להגיע עם פוליסת חובה משולמת על שמו. אחרת אין העברת בעלות. קונה צריך להראות רצינות. את הרצינות שלך אתה ממשיך להוכיח בזה שאתה ממשיך לענות לטלפונים שלו (אולי כדאי לשקול להפסיק).

יש כאן שרשור של 4 עמודים בו אנשים יקרים מנסים להסביר דברים אלמטרי לבעל מקצוע מהתחום. מוזר שמחיר אטרקטיבי שמציע קונה *בטלפון* יכול לגרום למהומה כזו.

שיהיה בהצלחה!

-אבי

אני אשמח אם תסביר לי מה לא בסדר בדרך הפעולה שלי. אני שואל ברצינות, לא בשביל לתקוף ולא בשביל להעליב או משהו, אלא באמת בשביל לדעת אולי פספסתי משהו.

הוא מגיע לפה ולא אני אליו, בודק או לא בודק זה בעיה שלו, זכרון דברים כבר מוכן ורק ממתין לחתימה שלו כאשר הוא יגיע, קיבלתי כבר את תעודת הזהות שלו, מספר הזה"ב שלי אצלו ואני רק ממתין לראות את הכסף בחשבון. כמובן שאין העברת בעלות עד שאני רואה את הכסף כמו שכתבתי בהודעה הקודמת.

לגבי הביטוח, כאשר אני מוסר רכב בעבודה אז אתה צודק, קונה לא יכול לצאת מפה עם הרכב בלי שראיתי תעודת ביטוח.

אבל כשאני מוכר בתור בן אדם פרטי, זה לא מעניין אותי. אני לא צריך ללמד אותו שלנהוג בלי ביטוח זה לא מומלץ, הוא בן אדם מבוגר שאם הוא לא יודע את זה עד עכשיו אז הוא בבעיה קשה.

אני באמת לא מבין מה פה לא בסדר מבחינת ההתנהלות שלי. אני חושב שכיסיתי כל חור אפשרי.

אגב, עכשיו, אחרי כמה ימים שאנחנו מדברים בטלפון (סוגרים עניינים כמו לאיזה תחנת רכבת הוא יגיע כדי שאני אאסוף אותו, איפה נעשה את העברת הבעלות, וכו') הוא נשמע בסדר. הוא נשמע מודאג לא פחות ממני.

לדעתי, בסופו של דבר בסוף יהיה מדובר בבן אדם מאוד נחמד, שבסך הכל עשה עסקה עם מישהו שגר רחוק ממנו. זה התחושה שקיבלתי משיחות איתו.

Always go sideways

פורסם

קראתי חלק מהשרשור אז מצטער אם אני מפספס פה משהו.

האדם בסדר ולא יגנוב אותך-אוקיי נגיד.

אבל הוא מוכן להעביר לך חלק יחסי או חלק כלשהו מהסכום ואז להפגש ושתקבל את כל השאר.

את הטריק הזה הכרתי טוב טוב מעבודתי , מביאים סכום מסויים אפילו כמעט את הרוב לחשבון ואז שבאים ונפגשים כדי להביא את השאר ולקבל את הרכב מביאים קצת פחות ואז זה כבר קל יותר לשכנע אותך לוותר אחרי שיש לך מולך עוד מזומן ועוד כסף טוב בבנק.

אז רק רציתי להזהיר אותך מזה .

Miata ND2

פורסם

תשמע, אני מכיר את זה, אבל אני לא מתכוון לוותר. מקסימום מחזיר לו את הסכום שהוא העביר ושלום על ישראל.

כרגע בכלל הגעתי איתו להסכמה שהוא מעביר את כל הסכום עד השקל האחרון אז בכלל זה מרגיע אותי.

יש כסף, יש אוטו, אין כסף, אין אוטו. מאוד פשוט.

Always go sideways

פורסם

מה שהכי מוזר שהבן אדם רץ אחריך כ"כ הרבה סך הכל מדובר ברכב לא נדיר, יד 6 מעל 300K, ומחיר לא כזה סבבה. אבל יש מוזרים בעולם. מאחל לך בהצלחה במכירה ותזהר מהעוקץ (אם יהיה).

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
מה שהכי מוזר שהבן אדם רץ אחריך כ"כ הרבה סך הכל מדובר ברכב לא נדיר, יד 6 מעל 300K, ומחיר לא כזה סבבה. אבל יש מוזרים בעולם. מאחל לך בהצלחה במכירה ותזהר מהעוקץ (אם יהיה).

בדיוק , זה ממש מוזר שבן אדם מוכן לשלם את המחיר הנקוב מבלי לראות את הרכב ולנסוע עד חיפה ,ממש מוזר, בדר"כ סוחרים עושים את זה , אבל איזה סוחר עובד עם רכב כזה...

בכל מקרה אם אתה לא בא לבד ואתה מספיק זהיר , נפגש במקום הומה אדם ולא נותן לו לקחת אותך לאיזשהו מקום חשוד כמו : "יש לי מוסכניק שאני מכיר פה בחיפה שיבדוק את הרכב" (ואז הוא הורס או משהו בסגנון) אז הכל בסדר.

אל תשכח לדווח

Miata ND2

פורסם

זה אחד הדיוני הסרק המעניינים ביותר שאני זוכר בפורום.

מוכר, שהוא סוחר רכב (כך הבנתי), שכל הנורות האדומות מהבהבות מולו והוא תמים. מגיע לפגישה עם מקדמי בטחון של חילופי שבויים מול ארגון טרור תחת אולטימטום.

קונה, שאו שהוא אדיוט, שקונה אוטו שלא בדק, שעל הנייר לא נראה מציאה, למרות כל המכשולים ואי הנעימיות שהמוכר מערים עליו. או שהוא נוכל בגרוש.

סרק, אבל מעניין. אעקוב עד לעדכון האם בוצעה המכירה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היה לי סיפר דומה לפני כשנה עם רכב מסוג סוזוקי איגניס שרציתי למכור, כשהתקשר אלי מישהו מאשדוד (גם אני מחיפה) ורצה שאני יבוא אליו עם הרכב בשביל שהוא יקנה אותו... כנראה שזה הפך לטרנד בשנים האחרונות, כי בשורה התחתונה מי לא רוצה לנסוע שעה+- ולצאת עם ערימה של כסף ביד ולחזור ברכבת או משהו. כמובן שאסור להתפתות וממקרים של אנשים שהסכימו לזה אני רק יכול להגיד לך שהמחיר ש"סיכמתם" עליו בפלאפון או ב-SMS הופך לנמוך הרבה יותר ברגע שאתה מגיע לסוחר עם הרכב אחרי הנסיעה, והרבה פעמים מדובר בסוחרי רכב. בן אדם מהשורה בא ורואה את הרכב... ברור שאם משלמים לך מראש את מלוא הסכום אז זה סיפור אחר

פורסם
רז, לא כל מה שהוא סרק בשבילך, הוא סרק בשביל אחרים.

ואני לא סוחר.

זה סרק כי אין פה מהות.

אמרתי ברצינות. זה שרשור מעניין ואני עוקב אחריו מתחילתו.

יותר ממה שהוא מלמד על מכירת רכב, הוא מלמד על מסתורי האופי האנושי.

אם הקונה נוכל שמנסה להוריד לך אלפיה - זה סביר, אבל יהיה סוף לא ״סקסי״ לסיפור המעניין פה.

ממש מעניין אותי מה הוא, אם לא נוכל.

אידיוט קיצוני? אופורטוניסט כושל? ואם הוא אינטלגנט, מעניין מה הוא היה כותב אם היה פותח פה שרשור.

שנפל על מוכר שיש לו אוטו עם 300 אלף קמ, נפוץ, והוא מתנהג כאילו מוכר טסטה רוסה 86 עם 14 אלף מייל (אחרי טיפול ראשון), ואיך הוא היה מתאר את מעמד המכירה, כשמגיע לאמבוש שלך, לקנות אוטו שהוא לא ראה, לא בדק, והתחייב על מלוא הסכום, כשצוות צלפים שלך מכוון עליו מהשיחים ומהגגות.

מרתק אנטרופולוגית.

חס וחלילה לא בלגלוג, ואם ה״סרק״ שלי נשמע מזלזל, אז ממש לא.

איפשהו נדמה לי שקראתי בשרשור שאתה מתפרנס ממכירת רכבים, כנראה טעיתי. כשציינתי ״סוחר״ לא התכוונתי לגנאי, התכוונתי לאדם למוד נסיון שמכר רכב או שניים בחייו.

שוב - סליחה אם נשמעתי מזלזל. ממש לא. הדיון מרתק אותי ואשמח להתעדכן איך יסגר הסיפור הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...