Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dorki אולי הקונה לא רמאי וגנב, אבל הוא לוקה בחוסר טאקט חמור ביותר

לחלק גדול מהישראלים יש סוג של חוסר טאקט אין סופי, נגיד תסביר להם מליון פעם שאתה מוכר ב14 אלף והם ימשיכו לחפור ולחפור ולחפור ולעשות כל מני טקטיקות הזוייות בשביל שזה יהיה 13.5. זה נראה עלוב וקמצני, זה מציק, זה לא נעים.

מילא החפירות, אחרי זה הוא גם יגרום לו לבוא אליו הביתה כשהוא אומר לו 14, ושמה הוא יוריד אותו ל13 כבר כי הוא התחרט.

זה הדוגמה מהשרשור, לא חסר עוד מלא דוגמאות של ישראלים טיפוסיים כאלה, שרואים רק את עצמם, נגיד מכירים את אלו שמגיעים לרחוב שקט נעמדים באמצע הכביש (ככה שיצטרכו לעקוף אותם ואז מהצד הנגדי יצטרכו לעצור, למרות שיש מקום לעמוד 15 מטר קדימה) ואז הם מתחילים לצפור עשרות פעמים עד שהילדים\חבר שלהם ירדו? אני מבין אם זה ערס עושה את זה, אבל אני רואה אנשים הכי נורמטיבים בעולם עושים את זה ברחוב שלי..

או הזלזול בפתיחת דלתות שכל כך נפוץ פה, בערים צפופות באירופה כל המכוניות הישנות ממש ישרות כמו חדשות ובארץ כל המכוניות עקומות ועלובות אחרי 4 שנים כולה.

והדוגמאות לא נגמרות, ומה לעשות פה אנחנו חיים עד שנעבור למקום תרבותי, ופשוט שאחד כזה מנסה לקנות ממך רכב אתה צריך להבין את הצורת מחשבה המעוותת שלו ולא להאמין או לפתוח שרשור בשביל זה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
dorki אולי הקונה לא רמאי וגנב, אבל הוא לוקה בחוסר טאקט חמור ביותר

תסלח לי, חוסר הטקט של הקונה היה מפריע לי אם הייתי שוקל לצרף אותו אל המשפחה שלי.

כאן יש סיפור פשוט, מוסרים רכוש מקבלים כסף, ולא צריך לעשות את הפשוט למסובך.

מידי שנה מאות אלפי מכוניות בישראל מחליפים ידיים, פה ושם שומעים על מקרה בודד של עוקץ ובשל אמצעי המדיה המפותחים כמו גם קוטנה של המדינה, כל מיקרה כזה עושה רעש תקשורתי חסר פרופורציות.

באותה המידה ניתן לטעון שמידי יום ישנן עשרות תאונות דרכים, חלקן קשות וחלקן רק נזק לרכוש, וזה עדיין לא מונע ממך להתניע את הרכב ולצאת לדרכך.

קצת פרופורציות בבקשה.

מכיוון שאני במצב רוח של "הימורים" אז להערכתי הרכב יימכר בסוף במחיר נמוך משמעותית מזה שהקונה היה מוכן לשלם עליו, היה צריך רק לדעת איך לתפוס אותו כדי לסגור עסקה.

פורסם

השירשור הנ"ל מדיר שינה מעיני....נגמר בטוב?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ואוו? זה עוד נמשך? עדיין?

לכל סיפור יש שני צדדים, הנה מה שסיפר לי האיש שרוצה לקנות את הרכב: אז ככה, קוראים לי ששון ואני מהצפון, לפני כמה זמן הכרתי בחורה מהמרכז דרך האינטרנט, היא בעיקר דוברת ספרדית כך שניסיתי ללמוד ספרדית: הזמנתי מישהו אליי הביתה שילמד ספרדית. הסכמנו על מחיר והכל. וידאתי שיגיע ובכל זאת הבריז ברגע האחרון. ברור שהוא חושב שאני פסיכי.

הבנתי שמי שגר בצפון ורוצה ספרדית נחשב פסיכי וגם רציתי להתקרב לבחורה במרכז, אבל מרכז זה יקר כמו שדריש גילה, אז עברתי קצת דרומה. עדיין, כדי להגיע לבחורה אני צריך רכב. יום אחד קבעתי איתה פגישה והייתי צריך רכב דחוף, התמקחתי קצת אבל בסוף סגרנו מחיר, הסכמתי גם על דרך התשלום והכל אבל הבחור לא הגיע. הוא חושב שבדרום כולם רמאים.

יוצא שבצפון יש פסיכים ובדרום רמאים ומפחידים, ככה לפי הפורום.

למה לא הגעתי למרכז? כי אותו יום הייתה לי קוסמטיקאית שתעשה לי גבות בשביל הדייט. לא רציתי לפספס את הפגישה איתה, קוסמטיקאית מצוינת ומבוקשת, נוסעת בפונטיאק סולסטיס. פיספסתי דייט וגבות כבר עשיתי. איזה ביזבוז. אפשר לקבל החזר או לתבוע על עוגמת נפש?

עכשיו אני חושב לעבור למרכז, שמה אין פסיכים ורמאים, רק מליאנים. נראה, אולי אעבור להתנחלות.

נ.ב ההוא מהמרכז גם רצה שאשלם בזהב ולא כל כך הבנתי. תכלס הוא נשמע קצת מפחיד אז חשבתי להביא חברים ליתר בטחון. נקווה שבסוף יהיה בסדר.

פורסם

רז קרעת אותי מצחוק. ישר חשבתי על נדב מהסדרה "ניו יורק" עומד על הבניין של התחנה המרכזית.

רציתי לחכות עד שהכל ייגמר אבל נעדכן בכל זאת.

הכסף כבר אצלי, הוא ביצע העברת זה"ב כמו שביקשתי, הוא כרגע בדרך לפה, ריקנתי את הרכב מהדברים שלי, החלטתי ללכת בלי חברים ובלי כלום, בגלל שבמהלך השיחות איתו בטלפון הוא פשוט נשמע מפוחד בדיוק כמוני.

ברגע שהוא יגיע אני הולך לאסוף אותו מתחנת הרכבת, העברת בעלות ושלום ולא להתראות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בשעה טובה.

אז שניה, אפשר להגיד לצלפים לרדת מכוננות? מסכנים כבר ייבשת אותם :wink:

תתן אות חיים כשאתה מסיים בדואר, שנדע שלא התנקשו בך.

פורסם
ואוו? זה עוד נמשך? עדיין?

לכל סיפור יש שני צדדים, הנה מה שסיפר לי האיש שרוצה לקנות את הרכב: אז ככה, קוראים לי ששון ואני מהצפון, לפני כמה זמן הכרתי בחורה מהמרכז דרך האינטרנט, היא בעיקר דוברת ספרדית כך שניסיתי ללמוד ספרדית: הזמנתי מישהו אליי הביתה שילמד ספרדית. הסכמנו על מחיר והכל. וידאתי שיגיע ובכל זאת הבריז ברגע האחרון. ברור שהוא חושב שאני פסיכי.

הבנתי שמי שגר בצפון ורוצה ספרדית נחשב פסיכי וגם רציתי להתקרב לבחורה במרכז, אבל מרכז זה יקר כמו שדריש גילה, אז עברתי קצת דרומה. עדיין, כדי להגיע לבחורה אני צריך רכב. יום אחד קבעתי איתה פגישה והייתי צריך רכב דחוף, התמקחתי קצת אבל בסוף סגרנו מחיר, הסכמתי גם על דרך התשלום והכל אבל הבחור לא הגיע. הוא חושב שבדרום כולם רמאים.

יוצא שבצפון יש פסיכים ובדרום רמאים ומפחידים, ככה לפי הפורום.

למה לא הגעתי למרכז? כי אותו יום הייתה לי קוסמטיקאית שתעשה לי גבות בשביל הדייט. לא רציתי לפספס את הפגישה איתה, קוסמטיקאית מצוינת ומבוקשת, נוסעת בפונטיאק סולסטיס. פיספסתי דייט וגבות כבר עשיתי. איזה ביזבוז. אפשר לקבל החזר או לתבוע על עוגמת נפש?

עכשיו אני חושב לעבור למרכז, שמה אין פסיכים ורמאים, רק מליאנים. נראה, אולי אעבור להתנחלות.

נ.ב ההוא מהמרכז גם רצה שאשלם בזהב ולא כל כך הבנתי. תכלס הוא נשמע קצת מפחיד אז חשבתי להביא חברים ליתר בטחון. נקווה שבסוף יהיה בסדר.

סיכמת כרגע את כל אוף טופיק בהודעה אחת.:D

פורסם
רז קרעת אותי מצחוק. ישר חשבתי על נדב מהסדרה "ניו יורק" עומד על הבניין של התחנה המרכזית.

לא מכיר את הסדרה "ניו-יורק" ולא את הסצינה של נדב.

אז שניה, אפשר להגיד לצלפים לרדת מכוננות? מסכנים כבר ייבשת אותם

הצלפים כבר לא בעמדות, ובכל מקרה היו ערוכים להשאר במארב עד 96 שעות ללא חשיפה.

צמד מסק"רים עדיין באויר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רציתי לחכות עד שהכל ייגמר אבל נעדכן בכל זאת.

הכסף כבר אצלי, הוא ביצע העברת זה"ב כמו שביקשתי, הוא כרגע בדרך לפה, ריקנתי את הרכב מהדברים שלי, החלטתי ללכת בלי חברים ובלי כלום, בגלל שבמהלך השיחות איתו בטלפון הוא פשוט נשמע מפוחד בדיוק כמוני.

ברגע שהוא יגיע אני הולך לאסוף אותו מתחנת הרכבת, העברת בעלות ושלום ולא להתראות.

תגיד יש מצב אתה מצלם את הבחור?

אני חייב לראות איך נראה אדם שעושה העברת זהב ומבלי לראות את הרכב, שלא נדבר על בדיקה ונסיעת מבחן.

ככה העברת זהב בלי להכיר אותך בלי לחתום על חוזה?

ישראל הופכת למדינה תרבותית ? אין גנבים אין רמאים, אפשר להוציא את המזומנים מהבלטות. :lol:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

תם ונשלם.

בוצעה העברת בעלות, הבן אדם נסע לדרכו.

ללא ספק אחד הסיפורים ההזויים שקרו לי אי פעם.

Always go sideways

פורסם
תם ונשלם.

בוצעה העברת בעלות, הבן אדם נסע לדרכו.

ללא ספק אחד הסיפורים ההזויים שקרו לי אי פעם.

יש תמונה של הבחור?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

בסוף GhostBuster זכה בקונה האולטימטיבי: שילם מראש מחיר מבוקש, בא בשקט , קיבל את הרכב ונעלם באופק.

הצלפים מתבקשים לא להשאיר על הגג את השקיות עם הצואה.

פורסם
לא מכיר את הסדרה "ניו-יורק" ולא את הסצינה של נדב.

מומלץ. סדרה לא רעה בכלל. במיוחד בהתחשב בעובדה שהיא ישראלית.

יש תמונה של הבחור?

לא. האמת, גם אם היה לי לא הייתי מעלה כי זה נראה לי קצת חדירה לפרטיות. מצטער.

בסוף GhostBuster זכה בקונה האולטימטיבי: שילם מראש מחיר מבוקש, בא בשקט , קיבל את הרכב ונעלם באופק.

הצלפים מתבקשים לא להשאיר על הגג את השקיות עם הצואה.

לגבי המחיר באתי קצת לקראתו, 300 שקל...העיקר שהאוטו נמכר.

עכשיו קצת אוטובוסים.

שאלוהים יעזור לי.

Always go sideways

• תוכן חדש...